Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kesinlikle canım bende senin gibi moralim bozulunca bir yerim ağrıyıp sızlayınca yemeden içmeden kesilirim muhtemelen benim vücutta ameliyata aynı şekilde tepki verecek. Kilo kaybının olması çok sevindirdi beni kendi açımdan çünkü yıllardır veremediğim o son 5 kilo var kalıcı yağlar, deri fazlalığı vs. İnşallah ameliyattan sonra ilk defa hayatım boyunca göremediğim 52-53 kiloyu bende görürüm :) çok teşekkür ediyorum canım inşallah en kolay en hızlı şekilde atlatırız ve sonuç mükemmel olur :)

Karin germe ve basenlere lipo yaptirdim. 2-3 kilo kadar bir azalma oldu fazlasi olmadi. 63 tum 60 a dustum.

Ben şu an 17. Gündeyim. Ben de ameliyata girmeden önce 58 kg idim. Ameliyattan 3 sonra 61 kg şimdi 57 kg yum. Karnım da epey ödem var. Göğüsler çok güzel duruyor ama karnım hala çok gergin değil. Ödem nedeniyle mi böyle görünüyor bir fikriniz var mıdır?

Canım senle su içme konusunda konuştuk ama nette araştırunca şöyle bişey de farkettim. Bana vaser lipo yapıldı. Ultrasonla yağlar kırılup kanülle alınan. Bildiğim kadarıyla normal liposuction dan farkı hemen belli olmasıymış. Doktorum % 70 bu, 1-2 ayda da tam oturur dedi. Aml sonrası zaten dümdüzdü. Yani vaser - laser farkı olabilir mi??? emin olmamakla beraber bir fikir :)))
Nasıl olsa gidecek o ödemler, az sabır.. çok sevgiler..

Kızlar bişi sorcam liposuction olmadan sadece karın germe yapılınca hiç kilo kaybı olmuyor mu bende hiç olmadı bedenim de 1-2 beden değişir sanıyordum hala aynı bedenim.1 ay 10 gün oldu aynı bedeni de yeni yeni giyiyorum.odemin çoğu gitti ama hala ödemeden mi yoksa bedenin değişmiyor mi anlamadım.sadece sarkan deri yok ve bende bir bombe vardı fıtık olmuştu o yok düz karın güzel tabi ama bir beden kuculmek de fena olmazdı hani eskiler bir tecrübe paylaşın lütfen

Slm,bana sana yapılan gögüs işlemini söylermisin doktora bire bir anlatayım.önce küçültücek ama tamamen dokusuz bırakmayacak demi?dikleştirecek+küçük implant mı koycak kac cc

benim küçültme dikleştirme idi ilk önce kendi dokumla yapıldı doktorum minik silikon koyalım demişti dekolte için istemedim karın germe amaliyatını olurken silikon koydurdum dekoltem inik diye cc aklımda değil en küçük cc var bende kartıma bakmam lazım

ben tüp mide ameliyatı oldum çok az kilom kaldı onuda verip vucut gerdirme ameliyatı olmayı düşünüyorum ,bu maeliyatı devlet hastaneleri yapıyor mu varsa bildiğiniz ve önerebileceğiniz doktor var mı özel hastanede olabilir, ve ne kadara oldunuz ? 1 hafta içinde iyi olunup yürümeye başlanıyor diye duydum ama direnlerin çok kalmasını anlayamadım pek .birde bu ameliyatı olduktan sonra kaç yıl geçmesi lazım çocuk doğurmak için bileniniz varmı?

Ameliyattan 1 gün sonradan itibaren yürüyüş yapılması gerek mutlaka ,tabii kendini çok yormadan. Sık ama kısa yürüyüşler olabilir ilk başta. Tekrar hamile kalma konusunda benim doktorum 1,5 sene geçmesi gerektiğini söyledi.

Herkese merhaba:) salı günü ameliyatımı oldum karın germe+lipo+meme dikleştirme+silikon (375 cc) Ameliyatım bitip uyandırıldıgımda asırı susuzluk ve mide bulantısı hissettim ve üsüyordum.hemsire mide bulantısı için ilac yaptı.2 saat susuzluk cektim sanırım ameliyatta en kötü anım bu olacak..ve sonra odaya alındım.agrım ilk 36 saat Acı yüksek gercekten ne den oldum dedirtiyor ama sonra azalmaya baslıyor ve rahatlıyorsunuz.2 gün hastanede kaldım direnlerim 2 günü cıktı hic acı duymuyırsunuz cıkartılırken rahat olun ve direnlere cıkınca cok rahatlıyırsunuz.3. Günüm suan da agrım yok.korseler zorluyor ve eğik yürümek yaslı bir nine gibi hissediyorum:) mutluyum suan iyiki oldum iyiki o acılara dayandım..içinizden gelen doktoru secin ve ameliyatınızı olun.. bu güzelliği kendinize yapın :)))

Son düzenleme:
Merhaba canim tesekurler paylasimin icin cok gecmis olsun ameliyatinin başarılı gecmesine sevindim benimde ameliyatim 23 Nisanda bende karin germe lipo même diklestirme ve protez olacak simdiden stress yapiyorum

Merhaba canim tesekurler paylasimin icin cok gecmis olsun ameliyatinin başarılı gecmesine sevindim benimde ameliyatim 23 Nisanda bende karin germe lipo même diklestirme ve protez olacak simdiden stress yapiyorum

Sakın stres yapma sakın inan ilk saatler dısında hicbirseyi yok.suanda kendim kalkıyorum yatıyorum.evet hareketlerim kısıtlı sadece..burda öyle seyler okudum ki cok korkuyordum.ama hic korkma.dünyanın en guzel seyi bu KENDİNİ İYİ HİSSETMEK:))

Stress yapmamaya calisiyorum ama gunler gectikce artiyor tabi bunun icinde nasil gececek sonuc guzel olacakmi cocuklarimi nasil birakacagim onlara birsey olurmu ben yurtdisinda kaliyorum onunda sıkıntısı cok tabi

Stress yapmamaya calisiyorum ama gunler gectikce artiyor tabi bunun icinde nasil gececek sonuc guzel olacakmi cocuklarimi nasil birakacagim onlara birsey olurmu ben yurtdisinda kaliyorum onunda sıkıntısı cok tabi
Suan ben kendimi tartarak söylüyorum 1 hafta sonra evinde olursun diye düşünüyorum.insallah..evet ben bile 2 gün hastanedeyken cok özledim cocuklarımı ama inan degiyor herseye..sigara hayatımda hiç kullanmadım öncesinde ve suan ilac kullanmama ragmen suan öksürüğüm var 3 sezeryanımdada hep yasadım bu öksürüğü kendini kontrol etmeyi öğrendiğinde o acıyı da azaltıyorsun.aklında baska soru var sorabilirsin taze ameliyatlı olarak cevaplarım canım.

Tesekurler canim ben 11 gun goremiyecegim cocuklarimi 4 cocugum var en buyuk 10 en kucuk 1 bucuk yasinda en buyuk oglumda seker hastasi esim ve kaynanama emanet edecegim bende kisa bir sure oncesi genel anestezi aldim benim tansiyonum dusuyor anestezi aldigimda mide bulantisi ve boğaz agrisi sen bir ilac kullandinmi tavsiye edebilecegin birde hastanede en cok gerekli ihtiyac olanlar kardeslerim yanimda olacak ama gitmeden herseyi hazir etmek istiyorum Istanbul korkutuyor beni bilmiyorum siz nerde kaliyorsunuz en son olaylardan sonra cok karisik diye duydum birde 1 mayista orda olacagim onunun streside var tabi tanimadigim buyuk bir şehir gelip gorecegim

11 gün uzun olabilir suan sana ama zaten istedıgını basardıgın için bu süre su gibi gececktir..ben de cok cektim bulantıdan hala ara ara midem bulanıyor ama önlenmesi için sık sık mide bulantısı ilacı yaptılar.nasıl anlıyorlarsa midem bulanıyordu daha hemsireye demeden o geliyor yapıyordu.bogaz agrısı evet sanki soguk su içmişim gibi boğazım agrıyordu ve sarı balgam cıkarttım ben 2 gün..1mayıs evet olaylar olabiliyor ama belli yerlerde sen zaten dısarıda olmayacagından seni etkilemez merak etme..oo 2 kardeste yanında olacak bence siz bu durumu bir tatil gibi düşünün boll muhabbet edrrsiniz bir daha nerde hayat mücadelesinden bir arada 11 gün 3 nız kalacaksınız.bence burdan bak:)) ben yardımcı tuttum ev işleri için annem cocuklara bakıyor 2 si okulda tüm gün 1 i 15 aylık kucaklayamıyırum ama mama sandalyedinde yanında egık oturarak öpüyorum.kac saat sürecek dönus yolculugn?

Evet haklisin aile doktorumuzda bana aynisini soyledi ihtiyacimda var aslinda ama annelik zor hic birakmadim cocuklarimi cok ozleyecegim kesin ama idare edecegim kendim icinde birseyler yapmam gerekli diyorum ben ne kadar mutlu olursam onlarda o kadar muutlu olurlar diye dusunuyorum cocuklar annelerinin negatif enerjisini cok hissediyorlar bende ilk gunler temizlik icin birini bulacagim yolculugun 3 saat ucak 2 saat araba yolculugu

......merhaba bende 20 gün önce karın gerdirme ameliyatı oldum ve midemde hala eskisi gibi şişkinlik var acaBa sizdede oldumu bu gecicimi

Selam bir süredir pek giremiyorum foruma 10 ay bitti karın germe operasyonumda yalnız bir süredir göbek deliğinin dört parmak sağında batma gibi dokununca acıyan biryer var çözemedim korse takınca rahatlıyor çıkarınca aynı arzum77 N Nur 1971 Jelesec siz belki bilirsiniz diye düşündüm kilo aldım diye korkudan doktoruma gidemiyorum

Bender 20 gün oldu ameliyat olalı midem acayip şiş sizde böyle bir sorun oldumu çok merak ediyorum inecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…