Evet canım, ameliyatın etkisi oldu. Başta zaten vücut hızla iyileşmeye odaklanıyor bu sırada bir de sindirim sistemiyle uğraşmak istemiyor. Bir de az su içen ben aml sonrası günde en az 3 lt su içtim. Nedeni ne bilmiyorum narkoz mu vs ama ilk hafta süper su içtim sonra neden bilmem yine az içmeye başladım :))) Evde ilk hafta bol bol beyaz peynir, her gün1 adet haşlanmış yumurta ve gün aşırı az miktarda şerbetli tatlı :) yedim. Çok su içmek beni toparladı.
Ama canım bence yapı meselesi. Ben moralim bozuksa yemek yiyemem hemen kilo veririm. Birçok kişi asıl morali bozuksa yemek yer kilo alır. Ameliyatlara tepki de bu yüzden farklı olabilir :))
Sana da şimdiden çookk kolay geçecek bir süreç dilerim canım.
Karin germe ve basenlere lipo yaptirdim. 2-3 kilo kadar bir azalma oldu fazlasi olmadi. 63 tum 60 a dustum.Kızlar bu ameliyatı olduktan sonra kilonuzda bi değişim gördünüz mü? Ben karın germe ve bacak germe olucam doktorum bana ameliyat sonrası bi 5 kilo gider demişti yani sanırım o miktarda yağ alınacak sizin kilonuzda da ameliyat öncesi ve sonrası bi fark oldu mu?
Çok teşekkürler. İstanbul’dayımMerhaba, nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Ankara'da Doçent Doktor Ozan Bitik e ameliyat oldum memnunum.
Canım senle su içme konusunda konuştuk ama nette araştırunca şöyle bişey de farkettim. Bana vaser lipo yapıldı. Ultrasonla yağlar kırılup kanülle alınan. Bildiğim kadarıyla normal liposuction dan farkı hemen belli olmasıymış. Doktorum % 70 bu, 1-2 ayda da tam oturur dedi. Aml sonrası zaten dümdüzdü. Yani vaser - laser farkı olabilir mi??? emin olmamakla beraber bir fikir :)))Ben şu an 17. Gündeyim. Ben de ameliyata girmeden önce 58 kg idim. Ameliyattan 3 sonra 61 kg şimdi 57 kg yum. Karnım da epey ödem var. Göğüsler çok güzel duruyor ama karnım hala çok gergin değil. Ödem nedeniyle mi böyle görünüyor bir fikriniz var mıdır?
Slm,bana sana yapılan gögüs işlemini söylermisin doktora bire bir anlatayım.önce küçültücek ama tamamen dokusuz bırakmayacak demi?dikleştirecek+küçük implant mı koycak kac cc
ben tüp mide ameliyatı oldum çok az kilom kaldı onuda verip vucut gerdirme ameliyatı olmayı düşünüyorum ,bu maeliyatı devlet hastaneleri yapıyor mu varsa bildiğiniz ve önerebileceğiniz doktor var mı özel hastanede olabilir, ve ne kadara oldunuz ? 1 hafta içinde iyi olunup yürümeye başlanıyor diye duydum ama direnlerin çok kalmasını anlayamadım pek .birde bu ameliyatı olduktan sonra kaç yıl geçmesi lazım çocuk doğurmak için bileniniz varmı?
Merhaba canim tesekurler paylasimin icin cok gecmis olsun ameliyatinin başarılı gecmesine sevindim benimde ameliyatim 23 Nisanda bende karin germe lipo même diklestirme ve protez olacak simdiden stress yapiyorumHerkese merhaba:) salı günü ameliyatımı oldum karın germe+lipo+göğüs dikleştirme+silikon (375 cc) Biraz anlatayım istiyor ameliyat olacak arkadaslar için.Ameliyatım bitip uyandırıldıgımda asırı susuzluk ve mide bulantısı hissettim ve üsüyordum.hemsire mide bulantısı için ilac yaptı.2 saat susuzluk cektim sanırım ameliyatta en kötü anım bu olacak..ve sonra odaya alındım.agrım ilk 36 saat Acı yüksek gercekten ne den oldum dedirtiyor ama sonra azalmaya baslıyor ve rahatlıyorsunuz.3. Günüm suan da agrım yok.korseler zorluyor ve eğik yürümek yaslı bir nine gibi hissediyorum:) mutluyum suan iyiki oldum iyiki o acılara dayandım
Merhaba canim tesekurler paylasimin icin cok gecmis olsun ameliyatinin başarılı gecmesine sevindim benimde ameliyatim 23 Nisanda bende karin germe lipo même diklestirme ve protez olacak simdiden stress yapiyorum
Stress yapmamaya calisiyorum ama gunler gectikce artiyor tabi bunun icinde nasil gececek sonuc guzel olacakmi cocuklarimi nasil birakacagim onlara birsey olurmu ben yurtdisinda kaliyorum onunda sıkıntısı cok tabiSakın stres yapma sakın inan ilk saatler dısında hicbirseyi yok.suanda kendim kalkıyorum yatıyorum.evet hareketlerim kısıtlı sadece..burda öyle seyler okudum ki cok korkuyordum.ama hic korkma.dünyanın en guzel seyi bu KENDİNİ İYİ HİSSETMEK:))
Suan ben kendimi tartarak söylüyorum 1 hafta sonra evinde olursun diye düşünüyorum.insallah..evet ben bile 2 gün hastanedeyken cok özledim cocuklarımı ama inan degiyor herseye..sigara hayatımda hiç kullanmadım öncesinde ve suan ilac kullanmama ragmen suan öksürüğüm var 3 sezeryanımdada hep yasadım bu öksürüğü kendini kontrol etmeyi öğrendiğinde o acıyı da azaltıyorsun.aklında baska soru var sorabilirsin taze ameliyatlı olarak cevaplarım canım.Stress yapmamaya calisiyorum ama gunler gectikce artiyor tabi bunun icinde nasil gececek sonuc guzel olacakmi cocuklarimi nasil birakacagim onlara birsey olurmu ben yurtdisinda kaliyorum onunda sıkıntısı cok tabi
Tesekurler canim ben 11 gun goremiyecegim cocuklarimi 4 cocugum var en buyuk 10 en kucuk 1 bucuk yasinda en buyuk oglumda seker hastasi esim ve kaynanama emanet edecegim bende kisa bir sure oncesi genel anestezi aldim benim tansiyonum dusuyor anestezi aldigimda mide bulantisi ve boğaz agrisi sen bir ilac kullandinmi tavsiye edebilecegin birde hastanede en cok gerekli ihtiyac olanlar kardeslerim yanimda olacak ama gitmeden herseyi hazir etmek istiyorum Istanbul korkutuyor beni bilmiyorum siz nerde kaliyorsunuz en son olaylardan sonra cok karisik diye duydum birde 1 mayista orda olacagim onunun streside var tabi tanimadigim buyuk bir şehir gelip gorecegimSuan ben kendimi tartarak söylüyorum 1 hafta sonra evinde olursun diye düşünüyorum.insallah..evet ben bile 2 gün hastanedeyken cok özledim cocuklarımı ama inan degiyor herseye..sigara hayatımda hiç kullanmadım öncesinde ve suan ilac kullanmama ragmen suan öksürüğüm var 3 sezeryanımdada hep yasadım bu öksürüğü kendini kontrol etmeyi öğrendiğinde o acıyı da azaltıyorsun.aklında baska soru var sorabilirsin taze ameliyatlı olarak cevaplarım canım.
Tesekurler canim ben 11 gun goremiyecegim cocuklarimi 4 cocugum var en buyuk 10 en kucuk 1 bucuk yasinda en buyuk oglumda seker hastasi esim ve kaynanama emanet edecegim bende kisa bir sure oncesi genel anestezi aldim benim tansiyonum dusuyor anestezi aldigimda mide bulantisi ve boğaz agrisi sen bir ilac kullandinmi tavsiye edebilecegin birde hastanede en cok gerekli ihtiyac olanlar kardeslerim yanimda olacak ama gitmeden herseyi hazir etmek istiyorum Istanbul korkutuyor beni bilmiyorum siz nerde kaliyorsunuz en son olaylardan sonra cok karisik diye duydum birde 1 mayista orda olacagim onunun streside var tabi tanimadigim buyuk bir şehir gelip gorecegim
......merhaba bende 20 gün önce karın gerdirme ameliyatı oldum ve midemde hala eskisi gibi şişkinlik var acaBa sizdede oldumu bu gecicimiannem haziran da karın germe ve kalca, kalca üstü bacak içi liposuction yaptırdı, ameliyat 8 saat sürdü. ama liposuction fazla yapılmadi yani karın gidince diğer yerler sırıtmasın diye düzeltmeler yapıldı oralarda. toplam 12 kilo yağ gitti tabi bu direk belli olmadi çünkü yağ aldiklari yere su koyuyorlarmis vucut birden çökmesin diye. o da zamanla vucuttan ter yoluyla filan atiliyormuş artik 12 kilo gittiği belli tartı da ama bakıldığında çok daha fazla vermiş gibi duruyor. annem aşırı kiloluydu yani ameliyata girdiğinde 102 kiloydu, baya kesmişler karnını ki karın deliğini kendileri tekrar yapmişlar eskisini kesmisler annemin zaten en çok karni vardi sanki ikizlere 9 ay hamileymiş gibi.şimdi çok memnun amaaaa ameliyattan sonra çok çok kötüydü ilk 4 gün yanliz wc ye bile gidemiyordu çok ağrısı vardı. ama şimdi çok memnun, kol sırt lipsuction yaptırmak istiyor kaydirigubbakcemile3
bu arada ameliyat istanbulda oldu ve 7 bin ytl tuttu
Bender 20 gün oldu ameliyat olalı midem acayip şiş sizde böyle bir sorun oldumu çok merak ediyorum inecekmiSelambir süredir pek giremiyorum foruma 10 ay bitti karın germe operasyonumda yalnız bir süredir göbek deliğinin dört parmak sağında batma gibi dokununca acıyan biryer var çözemedim korse takınca rahatlıyor çıkarınca aynı arzum77 N Nur 1971 Jelesec siz belki bilirsiniz diye düşündüm kilo aldım diye korkudan doktoruma gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?