Herkese tekrar merhaba,Arkadaşlar karın germe meme büyütme ve vaserliposuction olacağım. İki doktor arasında karar vermem gerekiyor. Biri Serbülent Güzey. Diğeri Hayrettin Hakkı İzmirli.
Tanıyan daha önce işlem yaptıran var mı?
Şikayeti olanı duyduğunuz var mı?
Herkese tekrar merhaba,
Kimse yokmu bu iki doktorumuz hakkında bilgi verebilecek
MerhabaHerkese tekrar merhaba,
Kimse yokmu bu iki doktorumuz hakkında bilgi verebilecek
Bülent tekeroğlu mu?Ameliyatlarımız çok yeni, evet hassas bir dönemden geçiyoruz, korku endişe merak inşaAllah bütün arkadaşların istediği gibi olur sonuçları, tatlım için rahat olsun benden önce Bülent beye matyblue rumuzlu arkadaş ameliyat oldu o da çok memnun, inşaAllah sende memnun kalırsın sonuçları takip ederiz
Mer
Merhaba
Iki doktoruda tanimiyorum ama serbulent güzey daha iyi gibi instagrame dan baktim birazda o daha iyi gibi geldi bana burda iki doktorun isminide hic duymadim aramada da birsey cikmiyor démenki kimse konusmamis bende sizinle ayni operasyonlari gecirecegim nisan ayinda kismet olursa bende cok kararsiz kaldim doktor secimi gercekten cok zor kolay gelsin iyi sanslar INSALLAH iyi bir doktorla karsilasirsiniz
Benim gorusumdu tabi instagrame bakarak her iyi doktor instagrame da surekli yayinlamiyor yaptiklarini size kalmis yuzyuze gorusun icinizeEvet instagramda Serbülent daha aktif. Ama bana aracı olan bir güzellik merkezi var bu iki doktor ile çalışıyor. Merkezin sahibi Hakkı İzmirli için ameliyat sonrası konfor için garanti verdi. İstediğin zaman gece gündüz sabah farketmez ararsan ulaşabilirsin her türlü soruna yanıt alabilirsin gibi
Benim gorusumdu tabi instagrame bakarak her iyi doktor instagrame da surekli yayinlamiyor yaptiklarini size kalmis yuzyuze gorusun icinize
hangisi sinerse ona karar vermeniz daha uygun bence ben bir cok doktor arastirdim INSALLAH iyi bir karar vermisimdir diyorum sizin icinde hayirlisi olsun
Tesekurler canim hepimizin gonlunc gore olur INSALLAH Benim esimde basta bana cok sıkıntı cikartmisti simdi destek veriyor sen kararli ol sonrasi geliyor belki sen korkuyorsan oda korkuyordur ama korkma sonucta agir bir ameliyat degil sadece deri ve yag aliniyor
Doktorunu iyi secersen sorun cikmaz umarim tabi birazda sans bazi arkadaslarin basina geliyor onuda doktorlar duzeltiyor korkma bence guzel dusun guzel olsunBeni korkutan, karnımdaki dikişlerin bitim yerlerinde potluk yada sertlik kalması. büzüşük görünür mü? Daha çok görsel olarak korkuyorum. Morluk ve dikiş izi zamanla geçer ona hazırım. Ama potluk sertlik olursa katlanamam..
Ben Amerikan hastanesinde oldum 8 Şubatta. Doktorum Murat Pençe idi. İzden çok korkuyordum netteki fotolar da körüydü. Hatta buraya yazdım doktorum bantı çukardığında sadece incecik bir çizgi çizilmiş gibiydi. Hiçbir kızarıklık morluk yoktu. Bence de doktor seçimi en önemlisi.Beni korkutan, karnımdaki dikişlerin bitim yerlerinde potluk yada sertlik kalması. büzüşük görünür mü? Daha çok görsel olarak korkuyorum. Morluk ve dikiş izi zamanla geçer ona hazırım. Ama potluk sertlik olursa katlanamam..
Ben zayıftım ama doğumlardan sonra göbeğim rahatsız ediyordu beni. Eşiminse göbek hiiiçç umrunda değildi. O kadarı sivrisinekte de var derdi :)) Ameliyat içinse ne gereği var boşuna iş açıyorsun başına derdi. Amaaaa korse çıkıp dümdüz ve sert bir göbekle görünce yüzünü görmeliydiniz, şok oldu. Ve ağzından ilk çıkan söz “ maşallahhh maşaaallaahh” oldu çok komikti :))) Wallahi daha çok peşimde geziyor şimdi. Yüzünde bir gülücük Bu erkekler çok komikler :)))))))Tesekurler canim hepimizin gonlunc gore olur INSALLAH Benim esimde basta bana cok sıkıntı cikartmisti simdi destek veriyor sen kararli ol sonrasi geliyor belki sen korkuyorsan oda korkuyordur ama korkma sonucta agir bir ameliyat degil sadece deri ve yag aliniyor
Ben Amerikan hastanesinde oldum 8 Şubatta. Doktorum Murat Pençe idi. İzden çok korkuyordum netteki fotolar da körüydü. Hatta buraya yazdım doktorum bantı çukardığında sadece incecik bir çizgi çizilmiş gibiydi. Hiçbir kızarıklık morluk yoktu. Bence de doktor seçimi en önemlisi.
Haklisin canim bu erkekler hep ayni benim esimde aynisini soyluyor beni rahatsiz etmiyor diyor bende beni rahatsiz ediyor ben mutlu degilimsem sende olamazsin dedim zor ikna ettim estetik ameliyatlari cesaret isi kadinlar erkeklerden daha cesaretli bende heyecanla bekliyorum 1 ay kaldi INSALLAH bende senin gibi iyi bir sonuc alirim
Aradaşımın ameliyat sonrası dediğiniz gibi kesinin bitim yerinde potluklar oldu bir kaç ay bekledi ve doktor muayenehanede düzeltti. Aynı şekilde sende de olursa düzeltiriz küçük bir iş dedi o yüzden onu hiç dert etmeyinBeni korkutan, karnımdaki dikişlerin bitim yerlerinde potluk yada sertlik kalması. büzüşük görünür mü? Daha çok görsel olarak korkuyorum. Morluk ve dikiş izi zamanla geçer ona hazırım. Ama potluk sertlik olursa katlanamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?