Karar vermişsiniz hayırlı olsun sizin için. Takip ettiğim kadarıyla iyi bir doktor harikalar yapıyor. Sizin de doktorunuz iyiyse ve sizde güven oluşturduysa korkmayın bence. Bende bu yaz dr murat pençe ve tunç tiryaki ile görüşüp birinde karar kılacağım. Eylül gibi olurum artık.Merhabalar yeni üye oldum bende karın germe ameliyatı olucam 17.nisana gün aldım gün yaklaştıkça korkmaya başladım
Dik durabiliyormusunuz 8 günde ?acil cevapBugün tam karın meme dikleştirme ameliyatımın 8. Günü. Karın böşgemde ağrıdan çok ödemin vermiş olduğu rahatsızlık var. O yüzden duş almaya çekiniyorum korseyi çıkardığımda tekrar giymek çok sorun oluyor. Ödemi azaltmak için neler yapıyorsunuz?
Ben Amerikan hastanesinde oldum 8 Şubatta. Doktorum Murat Pençe idi. İzden çok korkuyordum netteki fotolar da körüydü. Hatta buraya yazdım doktorum bantı çukardığında sadece incecik bir çizgi çizilmiş gibiydi. Hiçbir kızarıklık morluk yoktu. Bence de doktor seçimi en önemlisi.
Ben 20 gün sonra dik durabilmiştim 8 gün çok erkenMerhaba
8.gunde dik yuruyebiliyormusunuz
Genellikle hayır ama çok da eğik, iki büklüm deil yani. Hafif eğikDik durabiliyormusunuz 8 günde ?acil cevap
Evet sanırım 4-5. Günlerden itibaren dik durmaya başlamıştım.Dik durabiliyormusunuz 8 günde ?acil cevap
Doktorum ilk bir ay etiket daha sonra scarEx diye bir jek kullanmamı söyledi. Açıkçası etiket bana daha kolay geldi. Jeli sabah akşam sürmek daha zor geşdi. Doktoruma bir süre daha kullanabilir miyim diye sorduğumda öncelikle etiket kullanmanızı isteriz onda daha iyi sonuç alınıyor ancak hastalar etiketi istemediği için bu jeli yazıyorum dedi.Herkese merhaba..iz kremi tavsiyeleriniz varmı.kullandım memnun kaldım dedıgınız ? Silikon tabaka mı yoksa krem mi? Cvp verenlere şimdiden cookk tessekkür ediyorummmm:)
Kızlar ben eylül ekim gibi karın germe ve bacak germe ameliyatı olucam lipo da yapılacak. Karın neyse de bacaktan çok korkuyorum kötü şeyler duyuyorum çok mu sıkıntılı olur? Bir de ben yurtdışındayım ameliyatı Türkiye de olup 2 hafta sonra tekrar dönücem birşey olsa doktor uzakta ne yapıcam ne edicem bilmiyorum korktuğum kadar var mı gerçekten bacak çok mu riskli? Yani risk derken enfeksiyon, dikişlerin açılması açısından falan riskli bir bölgeymiş. Kesin kararlıyım olmakta çünkü en rahatsız olduğum bölge orası ama yine de biraz daha rahat girmek istiyorum ameliyata . Şimdiden korku sardı lütfen beni rahatlatacak bişeyler söyleyin.
Merhaba, boyunuza göre kilo fena değil ama bana sorarsanız ne kadar verirseniz o kadar iyi sonuç alırsınız...Ben de karın germe öncesi 25 kilo vermiştim...Merhaba arkadaşlar.. 3 yıldır karın germe meme protezi ameliyatı olmak istiyordum bazı sıkıntılardan ötürü yıllardır erteledim. Hamilelikle 100 kiloya yakındım artık bugün 68 kiloyum ve yıllarımı aldı .. şuan 173/4 gibi boyum68 kiloyum 60 ı hedeglemiştim olmadı .. sizce 68 kiloda karın germe olursam ve ameliyat sonrası sıkı sıkıya yine yeniden diyete aarılsam be 60 a düşsem karnımda gevşeme olur mu.?
Pazartesi günü fiyat vs için de ile de görüşcem ama bu bıy ve kiloda katın germe olan var mı rde meme protezi olcak kombin ameliyat
KorkmayınKilom basende çok orantısız .. çok bunaldım diyetten artık olsun bitsin istiyorum yada son bi azim ramazan sonrasına kalcak 62/63 kiloya kadar düşüp. Param hazır ruh halim hazır aşırı korkmama rağmen tamam dedim artık .. teşekkür edrim iyi dileğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?