Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba.aralarında yeşilimsi renk tonları var ve kara
Lipodan sonra morarma olur genellikle. Takip et giderek açılacak, azalacak ve geçecek. 1 ayı bulur. Sen yine takip et, 1 hafta içinde yavaş yavaş azalmaya başlamazsa, dr una gösterirsin cnm ama yeşilimsi tonlar da varsa çok normal, geçecek.

Merhaba cok gecmis olsun bende pazartesi olacagim kismet olursa
Caanıımmm amerikadan vegastan selamlar. Bitti mi ameliyatın, nasıl hissediyorsun, çookk merak ediyorum seni.. Geçmiş olsun demek istedim oldu bitti şimdi toparlanma zamanı. Çookk çok sevgiler

Merhabalar
Ben dun ameliyatimi oldum ilk gun ilk saatler cok zor gecti beni en cok rahatsiz eden sey mide bulantisi ve titreme oldu cok usudum ameliyattan sonra agrimda cok vardi bugun biraz daha iyiyim ama oturup kalmak cok zor yurumem gerekli diyorlar ama hemen tansiyonum dusuyor ve midem bulaniyor tabi benimde birde même diklestirme ve buyutme operasyonu vardi karinda cok même ameliyati daha zor gibi geldi bana tabi birde ben sırt lipo da var onuda belirtiyim zorlanmamin sebebide bu olsa gerek yavas yavas iyilesiyorum yarin direnlerde cikacak siz kac gunde topatlandiniz ogrene bilirmiyim

Caanıımmm amerikadan vegastan selamlar. Bitti mi ameliyatın, nasıl hissediyorsun, çookk merak ediyorum seni.. Geçmiş olsun demek istedim oldu bitti şimdi toparlanma zamanı. Çookk çok sevgiler
Selam canim cok tesekurler sana iyi tatiller evet ameliyatimi dun oldum ilk gun cok zor gecti cok agrim ve mide bulantim vardi ama bugun cok sukur biraz daha iyiyim benim karinda cok goguslerim beni zorluyor kalkmakta cok zorlaniyorum yarin cikacagim hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldim yarin taburcu olacagim bende sana sevgiler biraz iyilesince fotograflarimi gonderirim

Oh çok şükür canım bitti sağlıkla.. bundan sonrası artık bir şekilde geçiyor. İlk 3 gün sonrası rahatlarsın biraz daha. Zamanla ne iyi yapmışım diyeceğin günleri düşün şu anda. Hızlıca iyileşmeni ve çocuklarına kavuşmanı dilerim canım..ben ilk hafta bayağı zorlandım ama ikinci hafta daha iyiydim. Anladığım kadarıyla iç kasların dikilmesi zorlaştırıyor sonrasını. Ama göğüs olmadığım için ben bu konuda pek işe yaramicam. İkisi birlikte olanlar destek lütfen çok sevgiler

Merhaba, bende lazer lipoliz yaptırmak istiyorum özellikle kol ve karın bölgeme. İzmirde yada denizlide bildiğiniz bir dr var mı bu işi iyi yapan?

Ben de tam karın+meme dikleştirme ve lipo yaptırdım. İlk üç gün çok zordu niye bu işe girdim diye düşündüm. 3. Günden sonra kendim yataktan çıkmaya oturup kalkmaya başlayınca moralim yerine geldi ve ondan sonrasında çok kolay toparladım. Yani ilk üç gün ben ne yaptım diye sorgulayarak geçti ama sonuç da güzel olunca diğer günler çok daha iyiydi diyebilirim. 4. Günden sonra kısa yürüyüşlere başladım dışarda. Her gün biraz daha arttırdım. Çok geçmiş olsun. 2,5 ay oldu şişliklerim de epey azaldı. Şimdi izler için krem kullanıyorum. Umarım yaza çok daha iyi olacak.

Evet cok sukur bitti ama bu korse ve sırt ustu yatmak beni mahvediyor gulmek tam bir isgence yarin doktorda randevum var bakalim ne diyecek dus almak istiyorum artik ama goguslerimde cok sukur bir problem kalmadi simdi tek dedim korse ve sırt ustu yatmak bugunlerin cabucak gecmesini istiyorum artik uykusuzluk beni mahvediyor cocuklarima carsamba kavusacagim kismet olursa cok opuyorum canim cok sagol guzel dileklerin icin

Cok tesekur ederim evet ilk 3 gun cok zor ama simdide korse beni cok rahatsiz ediyor birde sırt ustu yatmak sen ne zaman ilk dusunu aldin birde regle oldum artik sabir diyorum biraz daha

Cok tesekur ederim evet ilk 3 cok zor ama simdide korse beni cok rahatsiz ediyor birde sırt ustu yatmak sen ne zaman ilk dusunu aldin birde regl oldum artik sabir diyorum biraz daha
Geçmiş olsun. evt sabır lazım. Kombin işlemler yaptırmışsın, iyileşme sürecin çok kolay olmayabilir ama geçer. Duş genelde 6. Gün izin veriyo drlar. Sırtüstü yatmaya biraz alışmaya çalış. Yastıklar kullan, idare et bir süre. Güzel sonuçların olsun inşallah.

Cok tesekur ederim evet ilk 3 gun cok zor ama simdide korse beni cok rahatsiz ediyor birde sırt ustu yatmak sen ne zaman ilk dusunu aldin birde regle oldum artik sabir diyorum biraz daha
Evet o korseden nefret etmiştim ben de. Ağ kısmını keserek genişlettim iç çamaşırımı korsenin üzerine giyebiliyordum. bacaklarını da kısalttım ve sonrasında epey alıştım. İlk duş 3. Gündü. Korseyi değiştirdim bir süre sonra doktoruma da danışarak. Daha yumuşak karnı da saran şort korselerden kullandım. Şimdi mücadelem izlerle. Güzel bir dikiş hattı var ama uzun. Scarex diye silikon bazlı bir krem kullanıyorum sabah akşam. Sana da kolay gelsin. Bu süreçde en keyiflisi bir şey yapmadan dizi izlemek olmuştu. Netflixte bir kaç sezonluk dizileri bitirdim. Umarım yakında sen de rahatlarsın.

Tesekurler INSALLAH kolay bir surec degil ama korseyi cikattigimda kendimi rahat hissetmedim sanki Karim plastik bir karin gibi geldi dokundugumda hic bir his yoktu bugun son randevume gidecegim goguslerimde 295 cc takmis bana sanki biraz kucuk gibi geldi suan odem var odem indiginde nasil bir goruntu olur bilmiyorum ama icime sinmedi kremde birsey tavsiye etmedi dikis ozledim cok ince iyide iyilesiyor soracagim bakalim ne tavsiye edecek sen memnunmusun kreminden

Geçmiş olsun canım iyi olduguna sevindim inş sorunsuz atlatırsın.
Cok tesekur ederim canim INSALLAH carsamba donecegim evime bakalim nasil gececek ev ve cocuklarla hotelde bile zorlaniyorum ama cok sukur bitti atlattim suan cok odem fazla birsey anlamiyorum ama bunca aciya degermesini umuyorum

Cok tesekur ederim canim INSALLAH carsamba donecegim evime bakalim nasil gececek ev ve cocuklarla hotelde bile zorlaniyorum ama cok sukur bitti atlattim suan cok odem fazla birsey anlamiyorum ama bunca aciya degermesini umuyorum
İnş canım ben alsscar kullandım memnun kalmadım sana ne tavsiye edecek bekliyorum merakla 295 cc küçük gibi evet ama kendi dokun çoksa büyük gözükebilir.

Kizlar slm
Amelouat olanlara gecmis olsun
Aranizda acaba dr Zekerya kul à ameliyat olanlar varmi?tavsiye edermisiniz?
Yada karin germede onereceginiz memnun kaldiginiz drlari yazabilirmiisniz
Lutfen.
Temmuzda olucam bende hala dra karar veremedim

Merhabalar:)Karın germe ameliyatımın 14. Günündeyim doktorun verdiği korse rahatsız edici acaba sizlerin tavsiye edeceği korse varmı? 2 ay daha kullanmak gerekecek.

Kizlar slm
Amelouat olanlara gecmis olsun
Aranizda acaba dr Zekerya kul à ameliyat olanlar varmi?tavsiye edermisiniz?
Yada karin germede onereceginiz memnun kaldiginiz drlari yazabilirmiisniz
Lutfen.
Temmuzda olucam bende hala dra karar veremedim
Teşekkürler.Ben doktorumdan memnun kaldım doçent Dr.Erdem Güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…