Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Slm kizlar artik benimde 1 haftam kaldi hangi doktor ne zaman nasil nerde olacagim 2 ay bir ay kaldi derken zaman akip gecti cokkk ama cokk heyecanliyim cok stres icerisindeyim artik haftaya pazartesi gunu INSALLAH guzel haberlerimi sizinle paylasirim herkese iyi sanslar diliyorum hersey gonlunuzce olsun

Büyük gün yaklaşmış son hafta son gün gece geçmez:)

Son gunler cok cabuk geciyor evin temizligi cocuklar icin hazirlik yapiyorum daha valizimi bile hazirlamadim ama geceleri stresten uyuyamiyorum ama son gun son geceyi dusunmek bile istemiyorum

Son gunler cok cabuk geciyor evin temizligi cocuklar icin hazirlik yapiyorum daha valizimi bile hazirlamadim ama geceleri stresten uyuyamiyorum ama son gun son geceyi dusunmek bile istemiyorum
Valizine mutlaka bogaz spreyi koy öksürege iyi geliyo. Malum anesteziden dolayi oksurek tutuyo bogazda giciklik oluyo

Valizine mutlaka bogaz spreyi koy öksürege iyi geliyo. Malum anesteziden dolayi oksurek tutuyo bogazda giciklik oluyo
Tesekur ederim spreyi dusunmemistim yarin alirim eczaneden cumartesi sabahi ucagim var cok heyecanliyim ve cok ta uzgunum cocuklarimi birakmak cok zor olacak onun icinde bir care olsa cok guzel olurdu

Herkese merhaba:) salı günü karın germe yanlarıma lipo ve meme silikon ameliyatı oldum.ilk 24 saat baya ağrılı süreç daha sonra azalıyor ağrılar direnlerim pazartesi çıkıcak inşallah iyi sonuçlar olur.

Geçmiş olsun sorunsuz iyileşme süreci diliyorum

Merhaba cok gecmis olsun bende pazartesi olacagim kismet olursa

Selam 18 nisanda çok arzu ettiğim bu ameliyatı oldum 3sezeryan sonrası beni mutsuz eden tüm sorunlar için 8 saatlik bir operasyon basit bir ameliyat asla değil çok dirayetliyimdir lakin zor bir süreç çok istemek ve psikolojini çok iyi hazırlaman gerekiyor ameliyattan hemen sonra çok mutluydum başardım oldum bitti diye şuanda bitmiş olması mutluluk verici ama karmaşık duygular içindeyim

Merhaba,Geçmiş olsun.Ameliyatınız ozel bir nedenden dolayı my 8 saat sürdů.

Herkese merhaba:) birşey soracaktım yanlarıma lipo yaptırdım aşırı şekilde morarma oldu yani renk morluktan ziyade kara oldu normalmi acaba?

[QUOTEa="Duycenk, post: 55770212, member: 884855"]Herkese merhaba:) birşey soracaktım yanlarıma lipo yaptırdım aşırı şekilde morarma oldu yani renk morluktan ziyade kara oldu normalmi acaba?[/QUOTE]
Lipodan morarma olur normaldir. İlk günler siyah gibi olur giderek renk açılır, sarıya dönrr ve kaybolur. Çok morardıysa 1 ayı bulabilir tamamen geçmesi. Kara oldu diyosun ya, düz boyanmış gibi kara mı yoksa böyle nokta nokta ya da zigzaglı gibi siyahlı mı aralarda yeşilimsi renk tonları da var mı?

[QUOTEa="Duycenk, post: 55770212, member: 884855"]Herkese merhaba:) birşey soracaktım yanlarıma lipo yaptırdım aşırı şekilde morarma oldu yani renk morluktan ziyade kara oldu normalmi acaba?
Lipodan morarma olur normaldir. İlk günler siyah gibi olur giderek renk açılır, sarıya dönrr ve kaybolur. Çok morardıysa 1 ayı bulabilir tamamen geçmesi. Kara oldu diyosun ya, düz boyanmış gibi kara mı yoksa böyle nokta nokta ya da zigzaglı gibi siyahlı mı aralarda yeşilimsi renk tonları da var mı?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…