ılk aksılık.. hala regl olamadım 20 sınde fılan olabılırdım hadı gecıktı 25 i
aman telaslanmayım ben pcos oldugum ıcın malesef regllerım her haltdan etkılenıyor,duzensızdır
offfffffffffff dusunsenıze aml. oluyorsun ve reglsın, rezalet...
haftaya perşembe yazacak doktor dikişlere sürülmek üzere . şu an için yalnızca babek şampuanı ile yıkamamı söyledi Dr.GUNAYDIN ARKADASLAR
zeynom yaraya bır sey suruyormusun aml. dan sonra krem olarak, yanı ıyılesmesı ıcın
ılk aksılık.. hala regl olamadım 20 sınde fılan olabılırdım hadı gecıktı 25 i
aman telaslanmayım ben pcos oldugum ıcın malesef regllerım her haltdan etkılenıyor,duzensızdır
offfffffffffff dusunsenıze aml. oluyorsun ve reglsın, rezalet...
tabiki eşlerin desteği çok önemli yanında olmasıda güzel ama bu karar kişisel bir karar .senin beyninde nelerin yaşandığınıda bilemezki eşin ,neleri göze alıp aml. olmak istiyoruz bunu anlmasını bekleme benim eşimde itiraz etti hatta aml. hastaneye bile gelmedi bende anneciğimi aldım gittim şükür oldu bitti madem yabancı değilizzz o zaman bende şunu söliyim şimdi çoookk memnun durumdanHerkese Selamlar,
su an ıtıbarıyle 3 gun kaldı aml. a,
hafta sonu bırı yazmıs cok eskılerde benım dr. ıle alakalı, bır arkadası aml. olmus goguslerı top top olmus dıye yazmıs, abı toptop gogus ne yaa, kafam karısmadı da, aml. sabahı bı sorucam..
bu arada bu aksam konusucam kocayla, sız yabancı dıılsınız artık, bı gergınlık vardı aramızda ve ben soylemeden aml. olmayı dusunuyordum hersey hazırdı kafamda
anladıgı ıcın yanlıs yolda oldugunu dank etmıs tabıı sonucta su an ortalık gunluk gulıstanlık ................ve ben aml. hala soylemedım
bu aksam bı gırızgah yapıcam bakalım..offffffffff stresden aml. olmadan geberıcem
destek olmasını ısterım tabıkı ama olmassa moralım bozuk olacak ama yıne de ertelemek ıstemıyorum
tabiki eşlerin desteği çok önemli yanında olmasıda güzel ama bu karar kişisel bir karar .senin beyninde nelerin yaşandığınıda bilemezki eşin ,neleri göze alıp aml. olmak istiyoruz bunu anlmasını bekleme benim eşimde itiraz etti hatta aml. hastaneye bile gelmedi bende anneciğimi aldım gittim şükür oldu bitti madem yabancı değilizzz o zaman bende şunu söliyim şimdi çoookk memnun durumdansevgiler
Herkese Selamlar,
su an ıtıbarıyle 3 gun kaldı aml. a,
hafta sonu bırı yazmıs cok eskılerde benım dr. ıle alakalı, bır arkadası aml. olmus goguslerı top top olmus dıye yazmıs, abı toptop gogus ne yaa, kafam karısmadı da, aml. sabahı bı sorucam..
bu arada bu aksam konusucam kocayla, sız yabancı dıılsınız artık, bı gergınlık vardı aramızda ve ben soylemeden aml. olmayı dusunuyordum hersey hazırdı kafamda
anladıgı ıcın yanlıs yolda oldugunu dank etmıs tabıı sonucta su an ortalık gunluk gulıstanlık ................ve ben aml. hala soylemedım
bu aksam bı gırızgah yapıcam bakalım..offffffffff stresden aml. olmadan geberıcem
destek olmasını ısterım tabıkı ama olmassa moralım bozuk olacak ama yıne de ertelemek ıstemıyorum
hersey yolunda, hatta super
hem cok gulerek hemde konusarak aml. ve surecı konustuk..
ruya gıbı, tek dılegım su aml. da cok ıyı, cok basarılı gecmesı
hersey yolunda, hatta super
hem cok gulerek hemde konusarak aml. ve surecı konustuk..
ruya gıbı, tek dılegım su aml. da cok ıyı, cok basarılı gecmesı
çok sevindim senin adına canım saatlerde geri sayım başladı
Bak glorys bosuna stress yaptin , kocan sorun cikarmadi anladigim kadariyla maasallah .
Insallah ameliyattan sonra da böyle mutlu mesut haberler verirsin.
Dualarım seninle inşallah herşey güzel geçecek canım güzel haberlerini bekliyorum sevgiler..bende cok sevındım canm
aynen ,sımdı tamamen nasıl olacak,nasıl gececek,Allah pişman etmesın moduna gırdım
kızlar persembe sabahı ıtıbarıyle dualarınızı, ıyı dıleklerınızı beklıyorummmmm
merhaba kızlar..öncelikle amelyatını olmuş arkadaşları tebrik ederim ne güzel bir şey yapmışsınız kendiniz için.ben iki doğum yaptım ilki ikizdi.ikincisini de 15 gün önce yaptım.karnıma çok sarkık duruyor şu anda.ameliyat izim bile görünmüyor.yanları boşalmış aşağı sarkmış bir görüntüsü var.daha toparlanır biliyorum ama ne kadar toparlanacak ki.çok üzgünüm.eşimin artık karnımı görmesini istemiyorum.düşünsenize hep gizleyererk yaşayacağım bir karnım var.ameliyat olmak benim için hayal gibi.belki bir zamanlar sizin için de öyleydi ama...
sormak istediğim bazı şeyler var
bu ameliyatı spinal olan var mı?
ağrısını sezeryanla kıyaslarsak hangisi daha zor?
ilk ayağa kalkış nasıl?
ameliyattan sonra yatış pozisyonu nedir?
mini karın germe olan var mı?
ben kilodan değil sarkıklıktan dolayı istiyorum bunu kilo problemim yok aslında.şu an 60 kiloyum doğumda 8 kilo verdim 55 e düşmek istiyorum.ne durumda lipo yapıyorlar...
bir de çatlaklarınız geçti mi
işte böyleee. sorularıma yanıt verin lütfennnnn..beni anladığınıza eminim.
bende cok sevındım canm
aynen ,sımdı tamamen nasıl olacak,nasıl gececek,Allah pişman etmesın moduna gırdım
kızlar persembe sabahı ıtıbarıyle dualarınızı, ıyı dıleklerınızı beklıyorummmmm
Dualarım seninle inşallah herşey güzel geçecek canım güzel haberlerini bekliyorum sevgiler..
glorys, çok sevindim.hayırlısıyla gerisi de çok güzel olacak...
edbeer, nasılsın sen?
şimdiden dualarım seninle bir anda geçip gidecek anlamayacaksın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?