Canim benim 3.5 ay oldu hala morumsu hala odemde var.6 ve 8 aya kadar oturur dedi doktor.izlerse 1 sene sonra tan rengini aliyormus
Iyilesme süreci ödemler izler falan çok uzun sürüyor yaa okuduğum kadarıyla bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum. Umarım değer çekilecek acılaraYarın 6. Haftam ameliyat olalı. Aynen ödem daha var. Korseyi giymeye daha devam...Karnımın tam orta tarafı acıyor yer yer, en çok rahatsız eden durum bu beni. İzler bende de morumsu renkte, o kadar uzun süreceğini bilmiyordum !
Bana göre değer. Biz kadınlar bu tür güzellikler için sabırlı varlıklarız :)Iyilesme süreci ödemler izler falan çok uzun sürüyor yaa okuduğum kadarıyla bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum. Umarım değer çekilecek acılara
Merhaba ameliyat ertelendi çarşamba 3 de inşallah bi aksilik çıkmaz sorduğunuz için teşekkür ederimmerhaba ameliyatınız nasıl geçti
insallah iyi gecer ameliyatınız darısı bana sonuçtan haber verirseniz sevinirizMerhaba ameliyat ertelendi çarşamba 3 de inşallah bi aksilik çıkmaz sorduğunuz için teşekkür ederim
Özler evet ilk etapta çok ama gittikçe azalıyor elbette sorabilirsiniz ozeldeniz çok oluyormu rahatsız edicimi
birde sormak istediklerim var özelden konuşabilirmiyiz
Amin inşallah tabiki haber veririm inşallah senin de sorunsuz hemen olut biterinsallah iyi gecer ameliyatınız darısı bana sonuçtan haber verirseniz seviniriz
insallah canimAmin inşallah tabiki haber veririm inşallah senin de sorunsuz hemen olut biter
Ay ende merak esiyordum sizi bugün ameliyat insallah Allah yardımcınız olsun.Merhaba ameliyat ertelendi çarşamba 3 de inşallah bi aksilik çıkmaz sorduğunuz için teşekkür ederim
Darısı başımıza. Bende bir an önce olup kurtulsam hayırlısıyla 1 aydan fazla var benim ameliyata.Malasef bende bilmiyordum ama ben memnunum eski halimden çok çok iyiyim zamn geçtikçe izler de inceliyor benimde iç kaslar bazen ağrıyor.cok değil ama
Güzel ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz umarım çok güzel bir operasyon olur en az ağrıyla acıyla atlatırsınızMerhaba ameliyat ertelendi çarşamba 3 de inşallah bi aksilik çıkmaz sorduğunuz için teşekkür ederim
Canım ınss olur kurtulursun endişelenme. Evet tabiki kıyafetlerimi giyiyorum.odem var derken öyle çok değil .kıyafetler rahat oluyor yani.korkmayin kolay olur inş sadec iyileşme süresi uzun .Darısı başımıza. Bende bir an önce olup kurtulsam hayırlısıyla 1 aydan fazla var benim ameliyata.
Siz normal kıyafetlerinizi giymeye başladınız mı? Ödem falan var diyorsunuz yaa. Birde korse giyimi engelliyordu zorlaştırıyordu acaba
Geçmiş olsun evet çok ağrı olmuyor hareket kısıtlılığı.oda geçer zamnlaMerhabalar arkadaslar, ben pazartesi sabahi amlytimi oldum cok sukur iyi gecti! Hic sandigim gibi agrili gecmedi cok rahatim.. hafif bir kas agrisi var oda oksuruk gelince! Tek sikintim yatakdan cikip tekrar ayni pozisyona gecmek onun disinda hicbir sikintim yok, 1 direnim cikti bile :))
Geçmişş olsunn ne güzell :) bir haftaya kadar hareketlerde düzelir merak etmeyinMerhabalar arkadaslar, ben pazartesi sabahi amlytimi oldum cok sukur iyi gecti! Hic sandigim gibi agrili gecmedi cok rahatim.. hafif bir kas agrisi var oda oksuruk gelince! Tek sikintim yatakdan cikip tekrar ayni pozisyona gecmek onun disinda hicbir sikintim yok, 1 direnim cikti bile :))
Çok geçmiş olsun acil şifalar cnmBen çıktım :) saat 10 da 8 saat sürdü çok üşüdüm şuan ağrım var ama yazabiliyorum öyle bi ağrı :)) korkmayın çok mutluyum çok
İyi geçmesine sewindim inş herşey yolundadır ben daha olmadım ama çok heyecanlıyım olmayı sabırsızlıkla bekliyorumMerhabalar arkadaslar, ben pazartesi sabahi amlytimi oldum cok sukur iyi gecti! Hic sandigim gibi agrili gecmedi cok rahatim.. hafif bir kas agrisi var oda oksuruk gelince! Tek sikintim yatakdan cikip tekrar ayni pozisyona gecmek onun disinda hicbir sikintim yok, 1 direnim cikti bile :))
Evet karın lipo meme uyluk 8 saat sürdü dr övünç Akdemirİyi geçmesine sewindim inş herşey yolundadır ben daha olmadım ama çok heyecanlıyım olmayı sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?