HAYIR ben vermedim.verdigim 2 kg da ödemdir diye düşünüyorumAmeliyattan sonra karın kasları dikilip duvarı sağlamlaştığı için mide dolayısı ile iştah baskılandığı için kilo vermek kolay oluyormuş tartıda ödemden belli olmasa da genel mana da kilo verdiniz mi
Benimde göbek altında çok sıvı bırakıyordu 4 defa çektirdim sonrasında olmadi.bu vaatleri ssk oluyormu fiyatı nedir acaba?Çokk teşekkür ederimm..evett valla atlattım çok şükür..sizede geçmiş olsun bu arada...ödem i kan alır gibi deri altında oluşan birikime ulaşıp çekiyorlar..zaten çok iyi hissetmediğim için bel bölgemi onuda pek anlamadım.. :)..sık sık kontrol etmekte fayda var sizde anlarsınız olursa mutlaka..gözle bile dikkat edildiğinde görünür bir şişlik oluşuyor..bu tür ameliyatlarda olabiliyormuş ..şöyle düşünün yanık nasıl su toplar..bu da öyle ama derinin çokk çokk çokk altında oluyor üstte değil
Silikon bantlarıda sorum evet dr baya etkiliymiş..hataa ilk 6 ay boyunca kullanmakta fayda varmış..bakalım deniycez inşallah güzel sonuçlar alırız:)
Bende bir dünya şey aldım..sadece sabahlık kullandım içinden..hastanedeki giysi de vardı üzerinde acayipte rahattı:)giymesi çıkartması pijama bile giymedim:)
Evet korse ile yatmak en rahatıma geldi :) sırt üstü yatmak zorundasın haliyle. Fazla fazla eşyaya lüzum yok.Çokk teşekkür ederimm..evett valla atlattım çok şükür..sizede geçmiş olsun bu arada...ödem i kan alır gibi deri altında oluşan birikime ulaşıp çekiyorlar..zaten çok iyi hissetmediğim için bel bölgemi onuda pek anlamadım.. :)..sık sık kontrol etmekte fayda var sizde anlarsınız olursa mutlaka..gözle bile dikkat edildiğinde görünür bir şişlik oluşuyor..bu tür ameliyatlarda olabiliyormuş ..şöyle düşünün yanık nasıl su toplar..bu da öyle ama derinin çokk çokk çokk altında oluyor üstte değil
Silikon bantlarıda sorum evet dr baya etkiliymiş..hataa ilk 6 ay boyunca kullanmakta fayda varmış..bakalım deniycez inşallah güzel sonuçlar alırız:)
Ödem öyle şırınga ile çekilmez. Çekilen şey sıvı birikimidir. Sıvı birikimi başka şey ödem başka şey :)) Bence doktora ödem çekiliyormuş diye sormayın sakın :))Evet korse ile yatmak en rahatıma geldi :) sırt üstü yatmak zorundasın haliyle. Fazla fazla eşyaya lüzum yok.
Ödem karın ve bel bölgemde var daha... zamanla geçermiş, bekleyeceğim sabırla.
Burda Almanya’da ödemi iğne ile çekiyorlar mı bir bilgim yok! Geçen gün ev doktoruma gittim oda bahsetmedi böyle bir yöntemden! Kadın doktoruma haftaya gideceğim ona sorarım bir de.
Operasyonu yapan doktorum zaten hiç bir şey vermedi önermedi. Bol yürüyüş bol su. Ben de öyle yapıyorum.Ödem öyle şırınga ile çekilmez. Çekilen şey sıvı birikimidir. Sıvı birikimi başka şey ödem başka şey :)) Bence doktora ödem çekiliyormuş diye sormayın sakın :))
Ödem atıcı şeyler kullanabilirsiniz. Çaylar var misal,ben çok faydasını gördüm. Ananas yiyin,çok iyi ödem atar.
DİKKAT..... Ödem atıcı çaylar,bitkisel çaylar ameliyat hemen sonrası kullanılmaz . !!!
Doktorumuz aynı zaten,bende Hasan Fındık ı tercih ettim tüm operasyonlarımda ve çok memnun kaldım.Operasyonu yapan doktorum zaten hiç bir şey vermedi önermedi. Bol yürüyüş bol su. Ben de öyle yapıyorum.
Evet “ hayata atılman gerek ..” dedi 3 geceden sonra saldı beni :)) Türkiye’de kaldığım müddetçe,3 hafta çok yürüdüm.Doktorumuz aynı zaten,bende Hasan Fındık ı tercih ettim tüm operasyonlarımda ve çok memnun kaldım.
En sağlıklısı bol su içmek ve hareketsiz kalmamak yürüyüş yapmak zaten
Kiraz sapı çayı müthiş ödem atıyor tavsiye ederim iyileşme dönemini geçirdikten sonraÖdem öyle şırınga ile çekilmez. Çekilen şey sıvı birikimidir. Sıvı birikimi başka şey ödem başka şey :)) Bence doktora ödem çekiliyormuş diye sormayın sakın :))
Ödem atıcı şeyler kullanabilirsiniz. Çaylar var misal,ben çok faydasını gördüm. Ananas yiyin,çok iyi ödem atar.
DİKKAT..... Ödem atıcı çaylar,bitkisel çaylar ameliyat hemen sonrası kullanılmaz . !!!
Evet,içine mısır püskülü ve bir ot daha karıştırıp veriyorlar . Gerçekten ödem atmada çok faydalı. Ama ameliyattan önce ve sonra riski var. Kan sulandırıcı etkisi olduğu için bitki çayları ,aspirin gibi ürünlerin kullanılması çok sakıncalı. Dediğiniz hemen kullanılmaz! O riskli dönemi atlattıktan sonra kullanılabilirKiraz sapı çayı müthiş ödem atıyor tavsiye ederim iyileşme dönemini geçirdikten sonra
İşte bulduğu boşluğa yerleşiyor orada birikiyor sanırım sıvılar en son çekilenin miktarı da azalmıştı baya artık olmasını beklemiyorum olursada vücut atar onu dedi ..bakalım artık bekleyip görücez bundan sonrasını...Bant konusunda inanın hiç bilgim yok karşılayıp karşılamadığıyla ilgili doktorunuza bi danışın isterseniz..Ben 300 tl ödedim..12 saat yapıştırıp çıkartılınca yağlı bir kağıda yapıştırdım..yapışkanı gidene kadar tekrar kullanılabiliyormuşBenimde göbek altında çok sıvı bırakıyordu 4 defa çektirdim sonrasında olmadi.bu vaatleri ssk oluyormu fiyatı nedir acaba?
Anladım canım araştırdım birazda ücretiymiş .hatada pahali yani bende kantaron yağı ve conratubex kullanıyorum.oda çok iyi ınss 1 seneye daha iyi olacakİşte bulduğu boşluğa yerleşiyor orada birikiyor sanırım sıvılar en son çekilenin miktarı da azalmıştı baya artık olmasını beklemiyorum olursada vücut atar onu dedi ..bakalım artık bekleyip görücez bundan sonrasını...Bant konusunda inanın hiç bilgim yok karşılayıp karşılamadığıyla ilgili doktorunuza bi danışın isterseniz..Ben 300 tl ödedim..12 saat yapıştırıp çıkartılınca yağlı bir kağıda yapıştırdım..yapışkanı gidene kadar tekrar kullanılabiliyormuş
Resim atsan bakardik:)İşte bulduğu boşluğa yerleşiyor orada birikiyor sanırım sıvılar en son çekilenin miktarı da azalmıştı baya artık olmasını beklemiyorum olursada vücut atar onu dedi ..bakalım artık bekleyip görücez bundan sonrasını...Bant konusunda inanın hiç bilgim yok karşılayıp karşılamadığıyla ilgili doktorunuza bi danışın isterseniz..Ben 300 tl ödedim..12 saat yapıştırıp çıkartılınca yağlı bir kağıda yapıştırdım..yapışkanı gidene kadar tekrar kullanılabiliyormuş
gecer insallah ödemler bende karin gerdirme ameliyati olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumÇokk teşekkür ederimm..kan alır gibi iğneyle deri altından çekiyorlar pek acılı bir işlem diil..bide benim hala hissizlik olduğundan nel bölgemde pek canım acımıyor..lipo dan sonra vücut alınan sızıların yerini doldurmaya çalışırmış boşluk bulduğu bölgeye de sıvı birikimleri yaparmış..benimde belimi buldu demek:)
çok sevindim buna çünkü direklerden çok korkuyordum neden bi tane diren acaba benim izlediğim videolarsa 2 diren takıyorlar yeni karninizdan memnun musunuzMerhaba..
Bende tek bir diren vardı..oda karın dikişlerimin oradaydı.. 2.gün hastaneden çıkmadan alındı..zaten hissizlik çok yoğun olduğu için zorlayıcı veya acılı bir işlem değildi..korkulacak birşey değil merak etmeyin :)
merhaba arkadaşım bende aynı konuda muzdaribim insallah kurtuluruzÇocuklarım biri 9,biri 4 yaşında.çocuklarım doğduğundan bu yana sürekli mutsuzum karnımdan.sürekli kafam orda.çok aşırı takıyorum,düzgün olsun istiyorum.ameliyattan korktuğum için bekledim.daha kolay bir yöntem çıkar mı diye düşünüyordum ama,boşuna bekledim.2019 da bı sorundan hayırlısıyla kurtulmak istiyorum inşallah.
İnşallahSiz nerede kime olucaksınız?merhaba arkadaşım bende aynı konuda muzdaribim insallah kurtuluruz
Merhaba size de kolaylıklar diliyorum. Ben Hasan Fındık’ta oldum. Size de tavsiye ederim.Bülent tekerekoğluna ameliyat olan var mı aranızda, bana yardımcı olurmusunuz?bülent beyin instagram sayfasında yaptığı karın germelerde dikiş göbeğe çok yakın görünüyor,yani çok yukarda kalıyor gibi geldi bana sizcede öylemi kızlar yoksa iyileşince aşağıya doğru iniyor mu dikiş?kafam çok karışık?bülent cihantimurdan fiyat aldım çok geldi bana,çetin duygu istanbul a gelmeden fiyat vermedi muayene için gitmem gerekiyormuş,hasan fındık tan haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?