Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet haklısınız,ama çok fazla bir fiyat verdi ,bana göre yani meme ve karın 9000 euro dan fazla ya geliyor kalacak yer gidiş geliş hariç,euro aldı başını gitti zaten

Hasan fındık ada olabilirim,karar vermedim henüz,hayırlısıyla olur kurtuluruz inşallah kızlar,sonuçta istediğimiz gibi olur umarım

arkadaşım çok geçmiş olsun belindeki ödemi nsl çektiler
Merhaba, geçmiş olsun canım.
Uzun zamandır foruma girmiyordum...

Canım i çekilen ödem değil sıvıdır içerde kan, sıvı birikiyor ve bunu vücut tolere edemiyor o yüzden çekmek zorunda doktorunuz.

Benim de ameliyattan sonra üç kez çekildi dren dokuzuncu gün (benim ısrarım yüzünden çekmişti drum) çekildi ardından içerde sıvı birikti ve büyük bir iğne ile çekti doktorum...yani bu ödem değil sıvı...

Tekrar geçmiş olsun umarım hayal ettiğinizden güzel olur...

Anladım canım araştırdım birazda ücretiymiş .hatada pahali yani bende kantaron yağı ve conratubex kullanıyorum.oda çok iyi ınss 1 seneye daha iyi olacak[/QUO
çok sevindim buna çünkü direklerden çok korkuyordum neden bi tane diren acaba benim izlediğim videolarsa 2 diren takıyorlar yeni karninizdan memnun musunuz
Bilemiyorum ki öyle uygun görmüş dr um diyelim :)hala yamuk yumuk görüntü itibariyle ama memnunum tabii ki eminim tamamen iyileştiğinde güzel bir görüntü çıkacak şişlikler ödemler sıvılar her neyse bi bitse gitse de bende çok merak ediyorum çünkü:))

Yaa inşallah geçicek tabii hepsi evet kantaron yağı da iz geçirmede çok başarılıymış bende deniycem ilerleyen zamanlarda
Evet canım bende arzum arkadaşımız tavsiye etmişti ayrıca doktorumda kullan dedi birgün yağ birgün krem kullan dedi dönüşümlü bende öyle yapıyorum halen.benjm doktor 1 sene kullan dedi 3.ay bitti devam henüz

Kızlar selam, cuma günü ameliyatımın üstünden 2 ay geçmiş olacak, hala ödemlerim var tabi.Benim izimin rengi morumsu renkte şu an. Bu morumsu renk ne zamana kadar sürecek ki???!!Renkte değişim ne zaman oluyor

Kızlar selam, cuma günü ameliyatımın üstünden 2 ay geçmiş olacak, hala ödemlerim var tabi.Benim izimin rengi morumsu renkte şu an. Bu morumsu renk ne zamana kadar sürecek ki???!!Renkte değişim ne zaman oluyor
Canim benim 3.5 ay oldu hala morumsu hala odemde var.6 ve 8 aya kadar oturur dedi doktor.izlerse 1 sene sonra tan rengini aliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…