- 22 Eylül 2018
- 94
- 37
- 38
- 34
ben adana epc hastanesinde profesör mehmetsabri acarturk e olacam insallah siz pekiİnşallahSiz nerede kime olucaksınız?
Sizin sadece karin germemiydi fiyat ne odiceksiniz?ben adana epc hastanesinde profesör mehmetsabri acarturk e olacam insallah siz peki
Evet haklısınız,ama çok fazla bir fiyat verdi ,bana göre yani meme ve karın 9000 euro dan fazla ya geliyor kalacak yer gidiş geliş hariç,euro aldı başını gitti zatenMerhaba size de kolaylıklar diliyorum. Ben Hasan Fındık’ta oldum. Size de tavsiye ederim.
Zamanınız varsa aklınızda ki doktorlar ile yüzyüze görüşün derim. Sonra net karar verirsiniz.
Bu ameliyatı göze aldıysanız, maddiyatı düşünmemelisiniz bence. Sağlık önemli...
Merhaba, geçmiş olsun canım.arkadaşım çok geçmiş olsun belindeki ödemi nsl çektiler
Anladım canım araştırdım birazda ücretiymiş .hatada pahali yani bende kantaron yağı ve conratubex kullanıyorum.oda çok iyi ınss 1 seneye daha iyi olacak[/QUO
Bilemiyorum ki öyle uygun görmüş dr um diyelim :)hala yamuk yumuk görüntü itibariyle ama memnunum tabii ki eminim tamamen iyileştiğinde güzel bir görüntü çıkacak şişlikler ödemler sıvılar her neyse bi bitse gitse de bende çok merak ediyorum çünkü:))çok sevindim buna çünkü direklerden çok korkuyordum neden bi tane diren acaba benim izlediğim videolarsa 2 diren takıyorlar yeni karninizdan memnun musunuz
Yaa inşallah geçicek tabii hepsi evet kantaron yağı da iz geçirmede çok başarılıymış bende deniycem ilerleyen zamanlardaAnladım canım araştırdım birazda ücretiymiş .hatada pahali yani bende kantaron yağı ve conratubex kullanıyorum.oda çok iyi ınss 1 seneye daha iyi olacak
Evet canım bende arzum arkadaşımız tavsiye etmişti ayrıca doktorumda kullan dedi birgün yağ birgün krem kullan dedi dönüşümlü bende öyle yapıyorum halen.benjm doktor 1 sene kullan dedi 3.ay bitti devam henüzYaa inşallah geçicek tabii hepsi evet kantaron yağı da iz geçirmede çok başarılıymış bende deniycem ilerleyen zamanlarda
Hangi kremi kullaniyorsunuz ?Evet canım bende arzum arkadaşımız tavsiye etmişti ayrıca doktorumda kullan dedi birgün yağ birgün krem kullan dedi dönüşümlü bende öyle yapıyorum halen.benjm doktor 1 sene kullan dedi 3.ay bitti devam henüz
Contratube×Hangi kremi kullaniyorsunuz ?
Teşekkürler. Doktorum bana bir şey önermedi. Benim de Aklıma gelmedisormak !. Sorarım bir..Contratube×
Ameliyat olalı ne kadar oldu belki daha zammı var bir ay dolduktan sonra kullaniyorTeşekkürler. Doktorum bana bir şey önermedi. Benim de Aklıma gelmedisormak !. Sorarım bir..
29 Ağustos’ta oldum. Bugün sordum doktoruma, haftaya başlayabilirsiniz dedi. Yara kabukları çünkü daha 2-3 gün oldu döküleli.Ameliyat olalı ne kadar oldu belki daha zammı var bir ay dolduktan sonra kullaniyor
29 Ağustos’ta oldum. Bugün sordum doktoruma, haftaya başlayabilirsiniz dedi. Yara kabukları çünkü daha 2-3 gün oldu evet canım 1 aydan sonra baslaniliyor
Canim benim 3.5 ay oldu hala morumsu hala odemde var.6 ve 8 aya kadar oturur dedi doktor.izlerse 1 sene sonra tan rengini aliyormusKızlar selam, cuma günü ameliyatımın üstünden 2 ay geçmiş olacak, hala ödemlerim var tabi.Benim izimin rengi morumsu renkte şu an. Bu morumsu renk ne zamana kadar sürecek ki???!!Renkte değişim ne zaman oluyor
merhaba ameliyatınız nasıl geçtiBende cuma günü ameliyata giriyorum acayip stresliyim heyecan korku bütün duygularım birbirine karıştı ibşallah geçsin bitsin artık uykularım kaçıyor resmen
iz çok oluyormu rahatsız edicimiCanim benim 3.5 ay oldu hala morumsu hala odemde var.6 ve 8 aya kadar oturur dedi doktor.izlerse 1 sene sonra tan rengini aliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?