Aynen canım süreç uzun resim eklesen bakardikhııım uzun bir süreç var desene önümüzde. Olsun memnunuz ya mühim değil
çok geçmiş olsun bende 2 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam moral oldu çok korkuyorum çünkü ağrılardan insallah kısa sürede istediğin sonucu elde edersinCanım çok geçmiş olsun hadi korktuğun gibi ağrılı geçmemiş sevindim adınaah ilk hafta en zoru yatmak kalmak vc sonrası rahatlayacaksın
Çok teşekkürler yazdığın için,ben bir kaç gündür giremedim,bende hasan fındık tan fiyat alıcam,bülent bey ide düşünüyorum.inşallah hakkımızda hayırlısı olur,benide bilgilendirirseniz sevinirim:)Merhaba cnm ben İstanbul da yaşıyorum ve doktor arayışındayım bugün okudum yazdığını yarın arayıp randewu alıcam görüşmek için ınstagramdan baktım biraz Bülent tekerekekoğlunun ameliyatlarına araştırıcam bende
coşkun levent tasçı için bir kez daha düşünün derim eğer İstanbul dışındaysanız sonrasında cok ilgilenmiyor. ne sorun yaşarsanız yaşayın geçecek diyor. ameliyatı da kendisinin yaptığından şüpheliyim :)8 saatlik bir ameliyatın ardından genede m.allah cnm sana Övünç beyi duymuştum Ercan Cihandide
Levent Çoşkun Taşçı İle görüştüm haftaya çarşamba gününe Mirza Fırat a görüşme randewusu aldım bi karara bağlamam lazım artık
coşkun levent tasçı için bir kez daha düşünün derim eğer İstanbul dışındaysanız sonrasında cok ilgilenmiyor. ne sorun yaşarsanız yaşayın geçecek diyor. ameliyatı da kendisinin yaptığından şüpheliyim :)
Ben olalı çok oldu yeni olan arkadaşa yazım mesajı :)) hiç korkmayın hep yazdım karın germe eğer sorun büyük ise sonucu müthiş keyifli oluyor, hala en sevdiğim estetik ameliyatım karın germe:))) size de hayırlı süreçler olsun.çok geçmiş olsun bende 2 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam moral oldu çok korkuyorum çünkü ağrılardan insallah kısa sürede istediğin sonucu elde edersin
Bugün Bülent beyle görüştüm emzirme sürexim yeni bittiği için 3 ay sonra ameliyat olabiliceğimi söyledi fiyatı diğer görüştüğüm doktorlara göre çok uygun düşünüp karar vericemÇok teşekkürler yazdığın için,ben bir kaç gündür giremedim,bende hasan fındık tan fiyat alıcam,bülent bey ide düşünüyorum.inşallah hakkımızda hayırlısı olur,benide bilgilendirirseniz sevinirim:)
Merhaba İstanbul da oturuyorum bugün Bülent Tekerekoğlu ile görüştüm galiba ona olucam ameliyatsızı siz Çoşkun Levent Taşçıyamı oldunuz ?coşkun levent tasçı için bir kez daha düşünün derim eğer İstanbul dışındaysanız sonrasında cok ilgilenmiyor. ne sorun yaşarsanız yaşayın geçecek diyor. ameliyatı da kendisinin yaptığından şüpheliyim :)
Ben olalı çok oldu yeni olan arkadaşa yazım mesajı :)) hiç korkmayın hep yazdım karın germe eğer sorun büyük ise sonucu müthiş keyifli oluyor, hala en sevdiğim estetik ameliyatım karın germe:))) size de hayırlı süreçler olsun.
tanı koymadı olabilir bunlar geçecek diyor. birde bende asıl sorun kas onarımı idi bunu yapmışken karın germede yaptı herhangi bir çatlak yada izim yada kilom yoktu yapmışken gerelim dedi. bu sorun için ise olabilir geçecek dışında bir yorumu yok. artık iyileşeyim de başka bir şey istemiyorumÇok geçmiş olsun resimlerini yeni gördüm bu durum da olan arkadaşlar vardıuzun bir tedavi gerekiyor eskilerden olan arkadaşlardan biri reel de arkadaşım bayağı uğraştı sonrada zaten dövme yaptırdı...Çoşkun bey mi doktorun denk gelmedim karın germesine lipo da çok adını okudum, açıklaması ne nasıl tedavi uyguluyor? Birde tavsiyem doktorunla iletişimi koparma heleki bu süreç de zor sıkıntılı evre. O arkadaşlara doktorları doku ölümü demişti sizin ki de ona benziyor resimlerden.. Tanı ne kondu ?
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumtanı koymadı olabilir bunlar geçecek diyor. birde bende asıl sorun kas onarımı idi bunu yapmışken karın germede yaptı herhangi bir çatlak yada izim yada kilom yoktu yapmışken gerelim dedi. bu sorun için ise olabilir geçecek dışında bir yorumu yok. artık iyileşeyim de başka bir şey istemiyorum
Nerde oldun ameliyat bende olucamİçimi rahatlattınız sağ olun :) En çok da yemekten sonra karnım şişyor, patlayacak gibi oluyorum sanki
Bende iki ay sonra olucam resim yok kimsedeçok geçmiş olsun bende 2 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam moral oldu çok korkuyorum çünkü ağrılardan insallah kısa sürede istediğin sonucu elde edersin
Görsellere nereden bakıcaz bende ameliyat olcam merak ediyorumAllah Allahhh...gaza geldim iyice teomakçımmm.işin doğrusunu yazayımmı size( çok korkuyorum ben bu ameliyattan.ama sonuçlara bakıyorum görsellerden, çok başarılı olanlar var.
aliyesma bana büyük cesaret verdi.inşalla bende onun kadar şanslı olurum. :))
nerde olacaksınız karin germe ameliyatini ben adanada olmayı düşünüyorumBende iki ay sonra olucam resim yok kimsede
Newest de oldum , Dr. Hasan Fındık yaptı ameliyatımı.Nerde oldun ameliyat bende olucam
Fiyat nedirNewest de oldum , Dr. Hasan Fındık yaptı ameliyatımı.
Ben bodrumda adanada ozeldemi devletminerde olacaksınız karin germe ameliyatini ben adanada olmayı düşünüyorum
Ben kombine ameliyat oldum...9000€ yakın ödedimFiyat nedir
Çok doktor doktor dolaşacak zamanım yoktu ne yazık ki. Sağlığım için en iyiisini istedim...60 bin tl cok ödemişsin.Hele kombine ameliyatlarda dahada ucuz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?