Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım çok geçmiş olsun hadi korktuğun gibi ağrılı geçmemiş sevindim adına ah ilk hafta en zoru yatmak kalmak vc sonrası rahatlayacaksın
çok geçmiş olsun bende 2 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam moral oldu çok korkuyorum çünkü ağrılardan insallah kısa sürede istediğin sonucu elde edersin

Çok teşekkürler yazdığın için,ben bir kaç gündür giremedim,bende hasan fındık tan fiyat alıcam,bülent bey ide düşünüyorum.inşallah hakkımızda hayırlısı olur,benide bilgilendirirseniz sevinirim:)

coşkun levent tasçı için bir kez daha düşünün derim eğer İstanbul dışındaysanız sonrasında cok ilgilenmiyor. ne sorun yaşarsanız yaşayın geçecek diyor. ameliyatı da kendisinin yaptığından şüpheliyim :)

Çok geçmiş olsun resimlerini yeni gördüm bu durum da olan arkadaşlar vardı uzun bir tedavi gerekiyor eskilerden olan arkadaşlardan biri reel de arkadaşım bayağı uğraştı sonrada zaten dövme yaptırdı...Çoşkun bey mi doktorun denk gelmedim karın germesine lipo da çok adını okudum, açıklaması ne nasıl tedavi uyguluyor? Birde tavsiyem doktorunla iletişimi koparma heleki bu süreç de zor sıkıntılı evre. O arkadaşlara doktorları doku ölümü demişti sizin ki de ona benziyor resimlerden.. Tanı ne kondu ?

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun bende 2 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam moral oldu çok korkuyorum çünkü ağrılardan insallah kısa sürede istediğin sonucu elde edersin
Ben olalı çok oldu yeni olan arkadaşa yazım mesajı :)) hiç korkmayın hep yazdım karın germe eğer sorun büyük ise sonucu müthiş keyifli oluyor, hala en sevdiğim estetik ameliyatım karın germe:))) size de hayırlı süreçler olsun.

Bugün Bülent beyle görüştüm emzirme sürexim yeni bittiği için 3 ay sonra ameliyat olabiliceğimi söyledi fiyatı diğer görüştüğüm doktorlara göre çok uygun düşünüp karar vericem

Merhaba İstanbul da oturuyorum bugün Bülent Tekerekoğlu ile görüştüm galiba ona olucam ameliyatsızı siz Çoşkun Levent Taşçıyamı oldunuz ?

tanı koymadı olabilir bunlar geçecek diyor. birde bende asıl sorun kas onarımı idi bunu yapmışken karın germede yaptı herhangi bir çatlak yada izim yada kilom yoktu yapmışken gerelim dedi. bu sorun için ise olabilir geçecek dışında bir yorumu yok. artık iyileşeyim de başka bir şey istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Tam karın germe mi mini karın germemi oldun ?

Görsellere nereden bakıcaz bende ameliyat olcam merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…