Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aynen korse sanki
aynen cok rahatsız edici bir his gercekten heryerım sureklı kasınıyo bıde karıncalanma hıssı:)

Aynen korse sanki

aynen cok rahatsız edici bir his gercekten heryerım sureklı kasınıyo bıde karıncalanma hıssı:)
Evet kaşınma oldu ilk günlerde özellikle , şu an çok az.. Ben korsemin altına çıtçıtlı body giyiyorum rahat oluyor. Sıcak günlerde özellikle iyi oldu. Tavsiye ederim

Hımmm anladım keşke izli bir ameliyatı okey demeseydin sorun yokmuş (kilo sarkan deri ) artık olan olmuş çözüme bakacaksın geçecek de ne yapıyor tedavi ? İnşallah geçsin sende rahatla tekrra çok geçmiş olsun

Herkes iz kalır diyo ama devlette yaptirirsan

Herkes iz kalır diyo ama devlette yaptirirsan

Karın germe izi özelde yada devlette fark etmez kalıcı iz !! Bunu bilerek karar ver dediler gezdiğim tüm özelde yapan dr ler !!!! İz olayı biraz doktor eli biraz senin bünyen yara iyileşmen biraz da siğara etkeni ile ilintili ben ize takılmadım bikini altı ve ince düz çizgi kenarlarda ki iz kaybolur gibi oluyor ortası belirgin kaldı bende siğarada kullanıyorum

1 ayim su an itibari ile sürekli ameliyati düşünüyorum. Hem çok mutlu hem çok korkuyorum yaa 5 saat sürer dedi .bir sorum var ben daha önce 2 sezeryan 2 de ameliyat oldum ama bu kadar uzun süre narkozca kalmadım. Ameliyat uzun sürünce uyanması daha zor diye bir dogru orantı varmı?

Bikini altıysa sıkıntı değilde benim doktorumda ipli bikini giyemezsin yüksek iç çamaşırı giyeceksin dedi

Bende iki sezeryan oldum nerde olacaksin ameliyat

İnanın bekleme süreci daha sıkıntılı geçiyor bana göre nasıl olacak ağrı sızı durumları vücudun görünümü vs sonrası daha kolay benim operasyonumda 5 saat kadar sürmüştü uyandığımda ameliyathanedeydim sanmıyorum endişelenmeyin boşa...sonrasını düşünün gerçekten güzel bir görüntü çıkıyor ortaya

bende gögus diklestirme ve silikon karin germe lipo sirt ve bel arkasi birde yag transferi yapildi popo yanlarina dr. Medine kanturk e oldum

merabalar kucuk bi yaram var dikiş hattının tam ortasında iyileşme asamasında hala bir tek sorun bu onun dısında hersey normal seyrindegöbek deliğimi beyenmiyorum cok cırkın gözukuyor, ödemler arka bel kısmımda hala var ama eskıye nazaran cok az tabi sizin nasıl gidiyor? Ödem attırıcı ne kullanıyorsunuz? Hangi bitki çayları mesela bende kullanıyım fayda ediyorsa[/QUOTE]
Bende çok iyiyimm..öyle bir iz de bende var göğüs altında malesef onun dışında benimde sıkıntım yok :) doktorum bir ilaç önermişti onu kullanıyorum lipoic acid onun dışında işte maydanoz ve limon kaynatıp içiyorum arada..arada kiraz sapı..yeşil çay limon ve soda kürü... iyi gelebilecek aklıma yatan ne varsa tüketmeye çalışıyorum :)

6 hafta sonra minik minik bişeyler yapabileceğimi söylemişti doktorum bende başladım..çok zorlamıyorum tabii ama bir çok şeyi yapabiliyorum yavaşta olsa..korseyi bende kullanıyorum hala..çıkartmak istiyorum arada ama rahatsız da oluyorum korseyle daha güvendeyim sankii... değişik bir çelişki :) kendimi hazır hissedene kadar kullanmayı düşünüyorum..bitki çayları da yeşil çay limon ve soda...kiraz sapı..maydanoz ve limon kaynatıp tüketiyorum..faydası olduğunu düşündüğüm şeyleri tüketmeye çalışıyorum işte..bu arada ananas ın izler üzerinde büyük etkisi olduğunu biliyorum onu da tüketmeye çalışıyorum..nette ödemle ilgili tarifler de var onlardan faydalanıyorum

2bucuk ay oldu ben olali hala devam ediyorum korseye doktorum kullanabildigin kadar kullan zarari yok faydasini görursun dedi bende devam ediyorum kullanmaya buyuzden
Bende aslında bu korseden hem kurtulmak istiyorum arada çıkartıyorum çok rahatsız olup tekrar takıyorum..daha güvenli geliyor sanırım çelişkideyim :)) kendimi hazır hissedene kadar da kullanmayı düşünüyorum açıkçası..bir zararı yok nasılsa hatta daha faydalı diye biliyorum..

Peki bir soru daha sorsam pijama mi gecelik mi daha uygundur karin germe ve meme dikleştirme ameliyat sonrası icin

hiiiim demek kiherkes ayniymis nu Korse durumu :) Evet bende galiba bu gidişle tam kendimi iyi hissettiğimde bu korseden kurtulacağım..yeşil çayın ödem atıcı olduğuna sevindim, en çok içtiğim çay ️ Bu bilgi için teşekkür

Bende çok iyiyimm..öyle bir iz de bende var göğüs altında malesef onun dışında benimde sıkıntım yok :) doktorum bir ilaç önermişti onu kullanıyorum lipoic acid onun dışında işte maydanoz ve limon kaynatıp içiyorum arada..arada kiraz sapı..yeşil çay limon ve soda kürü... iyi gelebilecek aklıma yatan ne varsa tüketmeye çalışıyorum :)[/QUOTE]
Bu lipoic acid dediginiz nedir bitkisel bi ilacmi? Ne icin kullaniliyor ödemler icinmi acaba?

Ben hiç birini giymedim :) hastahanede kaldığım sürede... hangisi rahatına geliyorsa bence onu giy.
Bende huc pijama gecelik kullanmadim yanima esofman alti ve ustume önden dugmeli bi tisort aldim , göguste olucakmissiniz bu yuzden önden dugmeli birsey kullanmanizi tavsiye ederim cunku kollari kaldirmak falan biraz sikintili oluyo ilk gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…