Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok doktor doktor dolaşacak zamanım yoktu ne yazık ki. Sağlığım için en iyiisini istedim...
Benimde cok doktor arastırcak ve secıcek vaktım yoktu yurt dısında yasadıgım ıcın fakat siz baya cıddı bı rakam odemıssınız 35000 tl ye kombin oldu benim sizde amelyatlar neydi

Bende iki ay sonra olucam resim yok kimsede
Resim var amelyat olanlarda ancak bence sen doğru bi dille konusmuyorsun arkadasım! Kim nerden bilcek senin gercek oldugunu 2 ay sonra amelyat olucanı? Neden insanlar sana özel fotosunu göstersin?ayrica bi bayan gibi deil bi erkek gibi konusuyosun farkindamisin?

Bayanım bodrumda yaşıyorum araştırma yapıyorum ayrıca erkek olsam burayla uğraşmama gerek yok tatlim site çok birazdan bir kaç resmini aticam o zaman görürsün

Bayanım bodrumda yaşıyorum araştırma yapıyorum ayrıca erkek olsam burayla uğraşmama gerek yok tatlim site çok birazdan bir kaç resmini aticam o zaman görürsün
Asil erkekler burayla baya ilgili”kadinlar klubu” oldugu icin..... resmimi aticaksin yada resminimi tam anlayamadim

Benimde cok doktor arastırcak ve secıcek vaktım yoktu yurt dısında yasadıgım ıcın fakat siz baya cıddı bı rakam odemıssınız 35000 tl ye kombin oldu benim sizde amelyatlar neydi
Göğüs küçültme ve diklestirme, karın bel germe, yağ alma ve Labioplasti oldum.
Siz hangi ameliyatları oldunuz ve hangi doktorda oldunuz ?

bende gögus diklestirme ve silikon karin germe lipo sirt ve bel arkasi birde yag transferi yapildi popo yanlarina dr. Medine kanturk e oldum
Selam nasılsınız...siz baya toparlanmışsınızdır değilmi varmı herhangi bir probleminiz..ödemler falan geçtimi artık..benim 5.hafta bitti normale döndüm spora başladım hafif hareketlerle bişeyler yapmaya çalışıyorum..ödemlerde eskiye nazaran baya azaldı..bitki çayları vs kullanmaya devam ediyorum

bende gögus diklestirme ve silikon karin germe lipo sirt ve bel arkasi birde yag transferi yapildi popo yanlarina dr. Medine kanturk e oldum[/QUOTE]
merabalar kucuk bi yaram var dikiş hattının tam ortasında iyileşme asamasında hala bir tek sorun bu onun dısında hersey normal seyrindegöbek deliğimi beyenmiyorum cok cırkın gözukuyor, ödemler arka bel kısmımda hala var ama eskıye nazaran cok az tabi sizin nasıl gidiyor? Ödem attırıcı ne kullanıyorsunuz? Hangi bitki çayları mesela bende kullanıyım fayda ediyorsa

Ameliyat çizgin uzun mu

Benim 7. Haftam oldu, spora başlamadım! Doktoruma sormadım da ,O da söylemedi bir şey.. siz başladığınıza göre bende başlayabilirim ufak egzersizlere. Bende de halen ödem var, korseyi daha kullanıyorum. Bitki kullanıyorum demişsiniz, ne kullanıyorsunuz ?
Pazartesi işe başlıyorum artık ödem tam gitsin istiyorum ve bu korseden kurtulmak..

2bucuk ay oldu ben olali hala devam ediyorum korseye doktorum kullanabildigin kadar kullan zarari yok faydasini görursun dedi bende devam ediyorum kullanmaya buyuzden

2bucuk ay oldu ben olali hala devam ediyorum korseye doktorum kullanabildigin kadar kullan zarari yok faydasini görursun dedi bende devam ediyorum kullanmaya buyuzden
İnanırım. Korse ile sanki insan kndini daha güvende hissediyor, değil mi? . Çıkarttığında farklı bir his oluyor :) Fakat göğsümün hemen altına kadar geldiğinden otururken rahatsız oluyorum , göğsümü acıtıyor bazende...yoksa evet bir zararı yok bana da demişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…