Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm görümcem hastanede yöneticbiz para almıyoruz demişti Dr kendi yada ek malzeme kullanıyorsa onu alıyor demişti bende muayeneye gittiğimde Dr a tüp midelilere bu ameliyatın ücretsiz yapıldığını söyledim Dr da elimden geleni yaparım demişti ama burası doğu hizmet bölgesi drlar ilk görev yeri zorunlu hizmetini yapıp tecrübe kazanmaya çalışıyorlar benim dr um İstanbula özel bir hastane ile de çalışıyor başarılı ama birsürü ücretsiz göğüs burun yapmış yapıyoya burada ama karın burda ilk benim annemde yapmıştım demişti

Bebeğin için çok geçmiş olsun.iyileşmiştir inşşlah.

Ah canım benim insanın içini zaten o yakıyor. Benim kızımda 15 aylık şimdi. Kucak yok diyor. Karnına doknup acıyo diyor. Hayatta her şey tecrübe. Bu ameliyattan sonra anladım ki gerçekten çocuk her şeyden önce geliyor. Allah tüm çocuklara sağlık sıhhat versin korusun

Y Yazduru

İnşallah bizede onlarada sağlık sıhhat versin.

Bugün 11. Gün otomatik vites arabamı kullandım
Ve yazlığımı tadilat yaptırıyorum ustalar peşindeydim çok yürüdüm çok ayakta kaldım tırsıyorum

Merhaba arkadaşlar uzunca bir süre araştırmadan sonra özelde bu operasyonu olamıycagıma karar verdikten sonra devlette olmaya karar verdim.Ankara da dr Esabil Eker e ameliyat olmayı seçtim çok araştırdım ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurdum ve kararımi verdim.28 ocak gün aldım cok heyecanlıyım ve korkuyorum da gelişmeleri paylaşıcam...

Ve yazlığımı tadilat yaptırıyorum ustalar peşindeydim çok yürüdüm çok ayakta kaldım tırsıyorum
eğer 11. Günde bunlarınyapabildiysen bravo. Ben kontrole zor gidiyordum

Gün aldıysan ameliyatı olmuş say artık. Umarım her şey istediğin gibi olur. Şimdiden geçmiş olsun

Bence bu kadar kısa sürede kendini bu kadar yorarsan dikişlerini de yorarsın bir süre dinlenmeye calismalisinki sonuç daha güzel olsun tabii yinede sen bilirsin

Hayırlısı olsun insallah en kolay en güzel şekilde geçer surec

Walla yaptım :/ ama temkinli dawrandım adımlarımı ufak attım eğilip doğrulmadım arabayıda dimdik oturarak kullandım tedirgin tedirgin
Hayata ne kadar çabuk dönersen okadar iyi diyor dr lar ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Yorulunca şişiyosun şişince hareketlerin kısılıyor. böyle bir döngü işte.
Benim ödemim bayağı olmuştu şimdide var. Mesajlarımda hep endişe şikayet vs var. Denemeden almak huyum değildir ama yeni karnıma güvenerek birkaç bir şey aldım. Evde denediğimde bu halinden mi şikayetçisin, buna mı şişlik diyosun dedim. Bildiğin bershka top ürünleri giyiyorum hemde skinny lerle. Diyeceğim o ki en çok sızlanan ve endişelenen ben minnacık şeyleri karnımı içe çekmeden korse giymeden giyiyorum ve tüm gün çocuk bakıyorum. O dikişler sağlam arkadaşım hiç endişelenme. İyi hissettiğin sürece istediğini yap

Cnm sen beni takipten çıkardın mı?

Ewet yorulduğum için şiştim o beni yordu en çok bide dik yürüyememek belime yüklenmek ağır bişey kaldırmadım eğilip doğrulmadım
Ortalama 1,5 ayda toplanıyormuş dikişler
Benimde 4 ve 18 aylık 2 kızım war
Senin adına çok sewindim istediğin kıyafeti giymene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…