AldımBenide izlersen sevinirim
Cnm görümcem hastanede yöneticbiz para almıyoruz demişti Dr kendi yada ek malzeme kullanıyorsa onu alıyor demişti bende muayeneye gittiğimde Dr a tüp midelilere bu ameliyatın ücretsiz yapıldığını söyledim Dr da elimden geleni yaparım demişti ama burası doğu hizmet bölgesi drlar ilk görev yeri zorunlu hizmetini yapıp tecrübe kazanmaya çalışıyorlar benim dr um İstanbula özel bir hastane ile de çalışıyor başarılı ama birsürü ücretsiz göğüs burun yapmış yapıyoya burada ama karın burda ilk benim annemde yapmıştım demiştiCnm iyi olmana sevindim. Sende tüp mide ameliyati olmustun dimi. Çok nadiren feet hastanelerinde heyet raporuyla bu ameliyatları ücretsiz yapıyorlar.
Sen kaç kilo vermiştin merak ettim ben 46 kilo vermiştim.
Ben uğraşamadım heyet için. Zaten ben tüp mide ameliyatını da olurken vki tutmuyordu o yüzden onu da ücret ödeyerek akdeniz üniversitesinde olnustum
Bebeğin için çok geçmiş olsun.iyileşmiştir inşşlah.Teşekkür ederim.
Sizler en doğru şeyi yapmışsınız yaşadıkça anlıyorum. Çocukla olacak bir operasyon değil gerçekten. Benim hamileliğim çok sorunluydu doğum sonrası bebeğimin sağlık sorunu vardı. Allaha bin şükür iyileşti. Benim galiba birazda kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım vardı. Sanırım ondan böyle bir karar aldım. Zaman geçtikçe anlıyor insan.
Ama olurda okuyan olursa herkese tavsiyem bebekle çok zor oluyor. Büyümesini beklemek çok daha mantıklı. Çünkü annelik öyle bir şeyki çocuğunuzu kimseye tam anlamıyla güvenip bakımını ona bırakamıyorsunuz.
Bebeğin için çok geçmiş olsun.iyileşmiştir inşşlah.[/QUOTEbenim kızım 3,5 yaşında bana çok düşkün,bana diyorki anne kucağında oturduğum günleri özledim:))
Teşekkür ederim iyileşti çok şükürBebeğin için çok geçmiş olsun.iyileşmiştir inşşlah.
İnşallah bizede onlarada sağlık sıhhat versin.Ah canım benim insanın içini zaten o yakıyor. Benim kızımda 15 aylık şimdi. Kucak yok diyor. Karnına doknup acıyo diyor. Hayatta her şey tecrübe. Bu ameliyattan sonra anladım ki gerçekten çocuk her şeyden önce geliyor. Allah tüm çocuklara sağlık sıhhat versin korusun
eğer 11. Günde bunlarınyapabildiysen bravo. Ben kontrole zor gidiyordumBugün 11. Gün otomatik vites arabamı kullandım
Ve yazlığımı tadilat yaptırıyorum ustalar peşindeydim çok yürüdüm çok ayakta kaldım tırsıyorum
Gün aldıysan ameliyatı olmuş say artık. Umarım her şey istediğin gibi olur. Şimdiden geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar uzunca bir süre araştırmadan sonra özelde bu operasyonu olamıycagıma karar verdikten sonra devlette olmaya karar verdim.Ankara da dr Esabil Eker e ameliyat olmayı seçtim çok araştırdım ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurdum ve kararımi verdim.28 ocak gün aldım cok heyecanlıyım ve korkuyorum da gelişmeleri paylaşıcam...
Walla yaptım :/ ama temkinli dawrandım adımlarımı ufak attım eğilip doğrulmadım arabayıda dimdik oturarak kullandım tedirgin tedirgineğer 11. Günde bunlarınyapabildiysen bravo. Ben kontrole zor gidiyordum
Bence bu kadar kısa sürede kendini bu kadar yorarsan dikişlerini de yorarsın bir süre dinlenmeye calismalisinki sonuç daha güzel olsun tabii yinede sen bilirsinBugün 11. Gün otomatik vites arabamı kullandım
Ve yazlığımı tadilat yaptırıyorum ustalar peşindeydim çok yürüdüm çok ayakta kaldım tırsıyorum
Hayırlısı olsun insallah en kolay en güzel şekilde geçer surecMerhaba arkadaşlar uzunca bir süre araştırmadan sonra özelde bu operasyonu olamıycagıma karar verdikten sonra devlette olmaya karar verdim.Ankara da dr Esabil Eker e ameliyat olmayı seçtim çok araştırdım ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurdum ve kararımi verdim.28 ocak gün aldım cok heyecanlıyım ve korkuyorum da gelişmeleri paylaşıcam...
Hayata ne kadar çabuk dönersen okadar iyi diyor dr lar ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Yorulunca şişiyosun şişince hareketlerin kısılıyor. böyle bir döngü işte.Walla yaptım :/ ama temkinli dawrandım adımlarımı ufak attım eğilip doğrulmadım arabayıda dimdik oturarak kullandım tedirgin tedirgin
Bende yormak istemedim Ama mecburdum tüm iş bana bakıyorBence bu kadar kısa sürede kendini bu kadar yorarsan dikişlerini de yorarsın bir süre dinlenmeye calismalisinki sonuç daha güzel olsun tabii yinede sen bilirsin
Cnm sen beni takipten çıkardın mı?Hayata ne kadar çabuk dönersen okadar iyi diyor dr lar ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Yorulunca şişiyosun şişince hareketlerin kısılıyor. böyle bir döngü işte.
Benim ödemim bayağı olmuştu şimdide var. Mesajlarımda hep endişe şikayet vs var. Denemeden almak huyum değildir ama yeni karnıma güvenerek birkaç bir şey aldım. Evde denediğimde bu halinden mi şikayetçisin, buna mı şişlik diyosun dedim. Bildiğin bershka top ürünleri giyiyorum hemde skinny lerle. Diyeceğim o ki en çok sızlanan ve endişelenen ben minnacık şeyleri karnımı içe çekmeden korse giymeden giyiyorum ve tüm gün çocuk bakıyorum. O dikişler sağlam arkadaşım hiç endişelenme. İyi hissettiğin sürece istediğini yap
Ewet yorulduğum için şiştim o beni yordu en çok bide dik yürüyememek belime yüklenmek ağır bişey kaldırmadım eğilip doğrulmadımHayata ne kadar çabuk dönersen okadar iyi diyor dr lar ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Yorulunca şişiyosun şişince hareketlerin kısılıyor. böyle bir döngü işte.
Benim ödemim bayağı olmuştu şimdide var. Mesajlarımda hep endişe şikayet vs var. Denemeden almak huyum değildir ama yeni karnıma güvenerek birkaç bir şey aldım. Evde denediğimde bu halinden mi şikayetçisin, buna mı şişlik diyosun dedim. Bildiğin bershka top ürünleri giyiyorum hemde skinny lerle. Diyeceğim o ki en çok sızlanan ve endişelenen ben minnacık şeyleri karnımı içe çekmeden korse giymeden giyiyorum ve tüm gün çocuk bakıyorum. O dikişler sağlam arkadaşım hiç endişelenme. İyi hissettiğin sürece istediğini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?