Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ooo sende baya koşturmuşsun. Joupe de zaten tam gün annelik yapıyor bebisi var. Biz artık olduk ))

Kızlar Altan Yücetaş hakkında bişeyler duydunuz mu hiç lütfen nolur bilgi verin

Merhaba kızlar bugün 1 haftalık oldum zor süreci atlattım gibi nefesten dolayı salı gününe kadar hastanedeyim merak ettiğim ne zaman dik gezmeye başladınız ben biraz doğruldum ama dik gezemiyprum okullar açılana kadar düzelir miyim öğrencilerimi bırakmak istemiyorum

Iyi olduğuna sevindim. Ben sanirim 15.gün kontrole gitmiştim ozamana kadar eğik yuruceksin demisti doktorum. Kontrolde artık yavaş yavaş dik yürümeye çalışabilirsin dedi. Ama bu pek mümkün olmuyor bana 2 ay istirahat verdi 1.5 ay inan dik yürümeye çalıştıkça mide kısmın hep yandı acıdı.

Doktorum 10günden sonra düz yürümeye çalış dedi ama bende 15günden sonra tam düzelme oldu
Tabi Kasılmalar gerilmeler sertlik oluyor ara ara
Yine bükülebiliyorsun hala bazen sertlik oluyor bakıyorum belim bükülüyor
Ama ozamana kadar düzelirsiniz ınsallah
Aman dikkat çocuklardan karnınızı iyi
Koruyun

Teşekkür ederim cevaplarınız için benim dr um da dik yürümeye çalışabilirsiniz dedi ama sizlerin fotolara bakınca benim felaketmiş diyorum karnımın altına 4 parmak sığıyodu nerdeyse 1850gr deri aldık dedi şuan dümdüz nasıl açılacak aklım almıyor

Resim koysanız bakardık gerçekten çok merak ettim

Bende 3 hafta eğik yürücem 1 haftam kaldı,ama o zamanda hemen dik olabilecekmiyim bilmiyorum.hiç denemedim dikleşmeyi.

Bende 3 hafta eğik yürücem 1 haftam kaldı,ama o zamanda hemen dik olabilecekmiyim bilmiyorum.hiç denemedim dikleşmeyi.
Bende 1 ay eğik yürücem zaten korse beni aşağıya çekiyor ister istemez korse olmazsa çok sawunmasız hissediyor insan
Bugün 10. Günüm dün gece ye kadar v şeklinde uyuyordum koltukda sabaha karşı yan yattım şükür ki zorlanmadım yüz üstü harıç istediğin şekilde uyuya bilirsin demişti doktorum

Geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı ? İnş istediğiniz gibi olmuştur

Yaaaa ben hala sırtüstü yatıyorum,hiç iyi bir uykum yok sürekli uyanıyorum sırtım ağrıyor,yatamıyorum hiç,tekrar Sorayım bir.

Sen de yan yatıyormuydun rubi doktorun izin vermişmiy di?
Ben doktoruma sormadım cnm 1 aydan sonra anca rahat ettim yan yatarken. Bende meme ameliyati vardı ya ondan rahat edemiyordum.ben 1 ay dizlerimin altında yastıkla yattım ve öyle rahat edip uyuyabiliyordum.

Geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı ? İnş istediğiniz gibi olmuştur
Teşekkür ederim bugün 8. Gün avantajım hala hastanedeyim ekmek elden su gölden yataklar ayarlanabilir iyi hissediyorum eve gidince nasıl olacak bilmiyorum önceden neredeyse 70 derece eğik yürüyordum şimdi 20_30derece tam dik gezeceğim günleri 4 gözle bekliyorum

Merhabalar herkese yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepinize.. şükür ben 3 haftayı devirdim şu an çok iyiyim ama şişlikler var sertlik var bikini bölgem kocaman halenn :) :) biray dolunca korseleri çıkaracağım doktorum demisti ödem için çay a başladım 2 gündür içiyorum detox birde yaklaşık 5 gündür yan yatabiliyorum benim aynı zamna da meme de var çok şükür sıkıntı li günler geçti

Bende gögüs olmadığı için galiba rahat yattım yan ayaklarımı çekerek sadece karın germe zaten çift korsem war
Bende sırt üstü düz yatamıyorum sırt üstü anca v pozisyonunda yatabiliyorum yana yattığımdada cenin pozisyonuna geçiyorum

Ben gündüzleri korsemi sıkı takıyorum ama geceleri biraz gevşetiyorum sizlerde öyle yapıyormuydunuz kızlar?bugün suya ve bitki çaylarına dikkat etmedim yemeğide fazla kaçırdım açtım az önce şişliğim sabaha göre çok artmış.yani beslenmenin suyun önemi belli oldu.ödem arttı hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…