Ooo sende baya koşturmuşsun. Joupe de zaten tam gün annelik yapıyor bebisi var. Biz artık olduk ))Masallah cok sevindim senin adına
Bende bugün 5saat süren bir nişan alış verisindeydim
Karnım biraz sert belki cok yorulduğum icin
Yada adet oldum ondan ama gayet iyiyim cok şükür
Olacak okadar sonuçta büyük bi ameliyat
Geçirdik toplarlanması uzun sürebilir
Maalesef ben duymadım!Kızlar Altan Yücetaş hakkında bişeyler duydunuz mu hiç lütfen nolur bilgi verin
Iyi olduğuna sevindim. Ben sanirim 15.gün kontrole gitmiştim ozamana kadar eğik yuruceksin demisti doktorum. Kontrolde artık yavaş yavaş dik yürümeye çalışabilirsin dedi. Ama bu pek mümkün olmuyor bana 2 ay istirahat verdi 1.5 ay inan dik yürümeye çalıştıkça mide kısmın hep yandı acıdı.Merhaba kızlar bugün 1 haftalık oldum zor süreci atlattım gibi nefesten dolayı salı gününe kadar hastanedeyim merak ettiğim ne zaman dik gezmeye başladınız ben biraz doğruldum ama dik gezemiyprum okullar açılana kadar düzelir miyim öğrencilerimi bırakmak istemiyorum
Doktorum 10günden sonra düz yürümeye çalış dedi ama bende 15günden sonra tam düzelme olduMerhaba kızlar bugün 1 haftalık oldum zor süreci atlattım gibi nefesten dolayı salı gününe kadar hastanedeyim merak ettiğim ne zaman dik gezmeye başladınız ben biraz doğruldum ama dik gezemiyprum okullar açılana kadar düzelir miyim öğrencilerimi bırakmak istemiyorum
Ben duymadımKızlar Altan Yücetaş hakkında bişeyler duydunuz mu hiç lütfen nolur bilgi verin
Resim koysanız bakardık gerçekten çok merak ettimTeşekkür ederim cevaplarınız için benim dr um da dik yürümeye çalışabilirsiniz dedi ama sizlerin fotolara bakınca benim felaketmiş diyorum karnımın altına 4 parmak sığıyodu nerdeyse 1850gr deri aldık dedi şuan dümdüz nasıl açılacak aklım almıyor
Bende 3 hafta eğik yürücem 1 haftam kaldı,ama o zamanda hemen dik olabilecekmiyim bilmiyorum.hiç denemedim dikleşmeyi.Teşekkür ederim cevaplarınız için benim dr um da dik yürümeye çalışabilirsiniz dedi ama sizlerin fotolara bakınca benim felaketmiş diyorum karnımın altına 4 parmak sığıyodu nerdeyse 1850gr deri aldık dedi şuan dümdüz nasıl açılacak aklım almıyor
Bende 1 ay eğik yürücem zaten korse beni aşağıya çekiyor ister istemez korse olmazsa çok sawunmasız hissediyor insanBende 3 hafta eğik yürücem 1 haftam kaldı,ama o zamanda hemen dik olabilecekmiyim bilmiyorum.hiç denemedim dikleşmeyi.
Geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı ? İnş istediğiniz gibi olmuşturTeşekkür ederim cevaplarınız için benim dr um da dik yürümeye çalışabilirsiniz dedi ama sizlerin fotolara bakınca benim felaketmiş diyorum karnımın altına 4 parmak sığıyodu nerdeyse 1850gr deri aldık dedi şuan dümdüz nasıl açılacak aklım almıyor
Yaaaa ben hala sırtüstü yatıyorum,hiç iyi bir uykum yok sürekli uyanıyorum sırtım ağrıyor,yatamıyorum hiç,tekrar Sorayım bir.Bende 1 ay eğik yürücem zaten korse beni aşağıya çekiyor ister istemez korse olmazsa çok sawunmasız hissediyor insan
Bugün 10. Günüm dün gece ye kadar v şeklinde uyuyordum koltukda sabaha karşı yan yattım şükür ki zorlanmadım yüz üstü harıç istediğin şekilde uyuya bilirsin demişti doktorum
Normal cnm tasalanmaYaaaa ben hala sırtüstü yatıyorum,hiç iyi bir uykum yok sürekli uyanıyorum sırtım ağrıyor,yatamıyorum hiç,tekrar Sorayım bir.
Ben doktoruma sormadım cnm 1 aydan sonra anca rahat ettim yan yatarken. Bende meme ameliyati vardı ya ondan rahat edemiyordum.ben 1 ay dizlerimin altında yastıkla yattım ve öyle rahat edip uyuyabiliyordum.Sen de yan yatıyormuydun rubi doktorun izin vermişmiy di?
Teşekkür ederim bugün 8. Gün avantajım hala hastanedeyim ekmek elden su gölden yataklar ayarlanabilir iyi hissediyorum eve gidince nasıl olacak bilmiyorum önceden neredeyse 70 derece eğik yürüyordum şimdi 20_30derece tam dik gezeceğim günleri 4 gözle bekliyorumGeçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı ? İnş istediğiniz gibi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?