Gündüzde gecede aynı yapıyorum benBen gündüzleri korsemi sıkı takıyorum ama geceleri biraz gevşetiyorum sizlerde öyle yapıyormuydunuz kızlar?bugün suya ve bitki çaylarına dikkat etmedim yemeğide fazla kaçırdım açtım az önce şişliğim sabaha göre çok artmış.yani beslenmenin suyun önemi belli oldu.ödem arttı hemen.
Bitki çayı ne içiyorsun ? Y YazduruBen gündüzleri korsemi sıkı takıyorum ama geceleri biraz gevşetiyorum sizlerde öyle yapıyormuydunuz kızlar?bugün suya ve bitki çaylarına dikkat etmedim yemeğide fazla kaçırdım açtım az önce şişliğim sabaha göre çok artmış.yani beslenmenin suyun önemi belli oldu.ödem arttı hemen.
Yeşil çay kiraz sapı karışık birde,elma tane karabiber zencefil zerdeçal olan bir karışım kaynatarak yapıyorum.oda çok idrar söktürüyor ödem atıyor melsecim.
Aynı şeyleri içiyoruz :)Yeşil çay kiraz sapı karışık birde,elma tane karabiber zencefil zerdeçal olan bir karışım kaynatarak yapıyorum.oda çok idrar söktürüyor ödem atıyor melsecim.
Çok geçmiş olsun inş bundan sonraki süreçte gönlünden geçen gibi olurBu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum
Gecmis olsun. Umarım herşey arzuladığın gibi olmuştur. bundan sonraki sürecinde kolay geçer inşallahBu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum
Ooo sende baya koşturmuşsun. Joupe de zaten tam gün annelik yapıyor bebisi var. Biz artık olduk ))
kızlar paylaşımlarınız beni motive etti. İç dikişlerde mi sorun var diye endişeleniyordum şimdi içim rahatladı. Benim her gün mesai 9 da başlayıp gece 12 de bitiyor. Uyandığımda iyi olup ilerleyen saatlerde şişmem normal bu durumda galiba :) üstelik haftalık izinimde yokOoo sende baya koşturmuşsun. Joupe de zaten tam gün annelik yapıyor bebisi var. Biz artık olduk ))
Mutlu olmanızaBu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum
Bebek ayrı yoruyor insanı vucüt dinlenmeyincekızlar paylaşımlarınız beni motive etti. İç dikişlerde mi sorun var diye endişeleniyordum şimdi içim rahatladı. Benim her gün mesai 9 da başlayıp gece 12 de bitiyor. Uyandığımda iyi olup ilerleyen saatlerde şişmem normal bu durumda galiba :) üstelik haftalık izinimde yok
Cnm iyi olmana sevindim. Sende tüp mide ameliyati olmustun dimi. Çok nadiren feet hastanelerinde heyet raporuyla bu ameliyatları ücretsiz yapıyorlar.Bu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum
Ben hala kullanmıyorumKızlar kaçıncı gün araba kullanmaya başladınız ?
Ben kullandım mecburdum ama baya tırsa tırsa kullandımBen hala kullanmıyorum
Ben doktorumun söylediği şekilde 15 günden sonra yürüyüşlere başladım.15 dk başladım her gün 5 dk arttırdım ama öyle çok hızlı yürüyemedim. 6 hafta sonra da cok zorlamadan her türlü spor serbest dediKızlar spor konusunda bana yardımcı olun lütfenyürüyüşe ne zaman başladınız?ne hızla yürüdünüz?doktorum yürü ama 6 hafta hızlı yürüme dedi.erken dönemde neler yaptınız lütfen benimle paylaşın.
Teşekkür ederim.Bebek ayrı yoruyor insanı vucüt dinlenmeyince
Şişmelerde oluyor
Bence sen gayet iyisin
Ben 12gün sonra sürmeye başladımKızlar kaçıncı gün araba kullanmaya başladınız ?
Bende hergün ufak ufak yürüdümKızlar spor konusunda bana yardımcı olun lütfenyürüyüşe ne zaman başladınız?ne hızla yürüdünüz?doktorum yürü ama 6 hafta hızlı yürüme dedi.erken dönemde neler yaptınız lütfen benimle paylaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?