Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gündüzde gecede aynı yapıyorum ben
Bende kaçırdım şu 2 gün

Bitki çayı ne içiyorsun ? Y Yazduru

• 1 adet elma
  • 1 adet limon
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 1 tatlı kaşığı karanfil
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz zencefil
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 1 litre sıcak su

Bu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum

Çok geçmiş olsun inş bundan sonraki süreçte gönlünden geçen gibi olur

Gecmis olsun. Umarım herşey arzuladığın gibi olmuştur. bundan sonraki sürecinde kolay geçer inşallah

Ooo sende baya koşturmuşsun. Joupe de zaten tam gün annelik yapıyor bebisi var. Biz artık olduk ))
Ooo sende baya koşturmuşsun. Joupe de zaten tam gün annelik yapıyor bebisi var. Biz artık olduk ))
kızlar paylaşımlarınız beni motive etti. İç dikişlerde mi sorun var diye endişeleniyordum şimdi içim rahatladı. Benim her gün mesai 9 da başlayıp gece 12 de bitiyor. Uyandığımda iyi olup ilerleyen saatlerde şişmem normal bu durumda galiba :) üstelik haftalık izinimde yok

Mutlu olmanıza
Sonucun iyi olmasına cok sevindim
Resim paylasacakmısınız çok Merak ettim

Bebek ayrı yoruyor insanı vucüt dinlenmeyince
Şişmelerde oluyor
Bence sen gayet iyisin

Cnm iyi olmana sevindim. Sende tüp mide ameliyati olmustun dimi. Çok nadiren feet hastanelerinde heyet raporuyla bu ameliyatları ücretsiz yapıyorlar.
Sen kaç kilo vermiştin merak ettim ben 46 kilo vermiştim.
Ben uğraşamadım heyet için. Zaten ben tüp mide ameliyatını da olurken vki tutmuyordu o yüzden onu da ücret ödeyerek akdeniz üniversitesinde olnustum

Kızlar spor konusunda bana yardımcı olun lütfenyürüyüşe ne zaman başladınız?ne hızla yürüdünüz?doktorum yürü ama 6 hafta hızlı yürüme dedi.erken dönemde neler yaptınız lütfen benimle paylaşın.

Ben doktorumun söylediği şekilde 15 günden sonra yürüyüşlere başladım.15 dk başladım her gün 5 dk arttırdım ama öyle çok hızlı yürüyemedim. 6 hafta sonra da cok zorlamadan her türlü spor serbest dedi

Bebek ayrı yoruyor insanı vucüt dinlenmeyince
Şişmelerde oluyor
Bence sen gayet iyisin
Teşekkür ederim.
Sizler en doğru şeyi yapmışsınız yaşadıkça anlıyorum. Çocukla olacak bir operasyon değil gerçekten. Benim hamileliğim çok sorunluydu doğum sonrası bebeğimin sağlık sorunu vardı. Allaha bin şükür iyileşti. Benim galiba birazda kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım vardı. Sanırım ondan böyle bir karar aldım. Zaman geçtikçe anlıyor insan.
Ama olurda okuyan olursa herkese tavsiyem bebekle çok zor oluyor. Büyümesini beklemek çok daha mantıklı. Çünkü annelik öyle bir şeyki çocuğunuzu kimseye tam anlamıyla güvenip bakımını ona bırakamıyorsunuz.

Bende hergün ufak ufak yürüdüm
İşlerimi güçlerimi yavaş yavaş yapmaya çalıştım
Ağır kaldırmadım
Ama 6hafta sonra doktorum normal hayatına
Devam edebilirsin dedi
Ama yinede cok dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…