• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik mı yoksa doğallık mı?

Çok göz tirmaliyor diyemem,ama profilden kötü gerçekten,aynaya bakınca beni çok rahatsız ediyor
Ben de hep dogalliktan yana oldum ama nedense yas ilerledikçe burnumun beni daha da rahatsız ettiğini farkettim...
Mutlu olacaksaniz yaptirin dr la konusur olabildigince dogal bir burun istersiniz

ben beğenmediğin her yerini yaptırma taraftarıyım,
henüz estetiğim yok ama ben de meme ve dudak estetiği düşünüyorum,
tamer şakrak, yakup avşar ve alpaslan yıldırım ın yaptığı burunlara bayılıyorum (instagramdan)
biraz cesur olmak lazım sanki...

ben beğenmediğin her yerini yaptırma taraftarıyım,
henüz estetiğim yok ama ben de meme ve dudak estetiği düşünüyorum,
tamer şakrak, yakup avşar ve alpaslan yıldırım ın yaptığı burunlara bayılıyorum (instagramdan)
biraz cesur olmak lazım sanki...
Haklısınız, cesaret lazım...

Keşke o arkadaşı hiç görmeseymişsiniz.
Huzurunuz kaçmış durduk yere

Estetik amaçlı burun ameliyatı korkunc işlemler içeriyor. Riske girmeyin. Yıllar sonra o arkadaşınızın burnu da düşebilir. Hop gene ameliyat

Keşke o arkadaşı hiç görmeseymişsiniz.
Huzurunuz kaçmış durduk yere

Estetik amaçlı burun ameliyatı korkunc işlemler içeriyor. Riske girmeyin. Yıllar sonra o arkadaşınızın burnu da düşebilir. Hop gene ameliyat
Bir kere ameliyata girmem yetmeyecek mı gerçekten,her yaptıran da öyle mi oluyor ki...

Öte yandan bu fikrimi yakın çevremden saklıyorum,annemle babam dahil olmak üzere...
Olumsuz fikirlerin kafamı karistirmasini.istemiyorum...
Ameliyat sonrası herkese büyük bir şok olur mu sizce,saklamam hata mı olur?

herhangi bir şey yapacaksanız bu karar kimseyi ilgilendirmez beden sizin karar sizin. eşiniz de bence beğenmiyor olsaydı bugüne kadar şaka maka bir laf ederdi sadece size olan saygısından nasıl istersen demiş adamı hemen karalamayalım şimdi..
ben çok elzem olmadıkça estetiğe karşıyım.psikolojik olarak sizi çok mutsuz ediyorsa, çevreden çok laf duyuyorsanız mutlu olmak adına yaptırabilirsiniz. tamamen sizin mutluluğunuzla alakalı.. kendinizi iyice bir dinleyin derim.
bir de iyi doktorlar ameliyattan önce bazı bilgisayar programları ile nasıl görüneceğiniz ile ilgili size resim veriyor ona da bakarak karar verebilirsiniz.

herhangi bir şey yapacaksanız bu karar kimseyi ilgilendirmez beden sizin karar sizin. eşiniz de bence beğenmiyor olsaydı bugüne kadar şaka maka bir laf ederdi sadece size olan saygısından nasıl istersen demiş adamı hemen karalamayalım şimdi..
ben çok elzem olmadıkça estetiğe karşıyım.psikolojik olarak sizi çok mutsuz ediyorsa, çevreden çok laf duyuyorsanız mutlu olmak adına yaptırabilirsiniz. tamamen sizin mutluluğunuzla alakalı.. kendinizi iyice bir dinleyin derim.
bir de iyi doktorlar ameliyattan önce bazı bilgisayar programları ile nasıl görüneceğiniz ile ilgili size resim veriyor ona da bakarak karar verebilirsiniz.
Tabi ki beden de benim,karar da benim fakat siz de bilirsiniz ki felaket tellalı negatif insanlar da çok oluyor çevremiz de...
Dini boyutundan dem vurup kınayarak olanlar da çıkabilir..
Keşke herkes farklı fikirlere saygı duymayı öğrenebilse...sırf bu sebeplerden tüp bebek surecimi bile gizli saklı geçirdim...

Neden olmasın,güvenebileceğiniz bir doktor bulduktan sonra bence olabilir.

BEnce eşiniz burnunuzu beğenmiyor değil görüşünüze saygı duyuyor sizin bedeniniz sonuçta.

Ben her zaman doğallıktan yanayım kimsenin kusuruna takılmam yok burnu yamukmuş şurası şöyleymiş böyleymiş Allah vermiş sonuçta
Derler ya yaratılanı severim yaratandan ötürü. Tamda öyle :)

Kızımı emzirdikten sonra meme estetiğine biraz kafa yormaya başladım acaba küçültsem mi birde yaz ayı olumca gerçekten sırtıma yük gibi hissettiriyor bu gögüsler. Evet görseline de önem veriyorum ama tek sebep asla bu değil.
Kamburumun çıktıgını düşünüyorum memelerden yani burada biraz yaşam kaliteme etki oluyor. Sizde sağlık açısından fayda sağlayacaksa yaptırın

Arkadasım sadece görseli beğenmediği için burnunu yaptırdı 6 ay oldu şiş daha yeni iniyor yinede rahat nefes almaya başladım diyor meger önceden nefes iyi alamıyormuş

BEnce eşiniz burnunuzu beğenmiyor değil görüşünüze saygı duyuyor sizin bedeniniz sonuçta.

Ben her zaman doğallıktan yanayım kimsenin kusuruna takılmam yok burnu yamukmuş şurası şöyleymiş böyleymiş Allah vermiş sonuçta

Kızımı emzirdikten sonra meme estetiğine biraz kafa yormaya başladım acaba küçültsem mi birde yaz ayı olumca gerçekten sırtıma yük gibi hissettiriyor bu gögüsler. Evet görseline de önem veriyorum ama tek sebep asla bu değil.
Kamburumun çıktıgını düşünüyorum memelerden yani burada biraz yaşam kaliteme etki oluyor. Sizde sağlık açısından fayda sağlayacaksa yaptırın

Arkadasım sadece görseli beğenmediği için burnunu yaptırdı 6 ay oldu şiş daha yeni iniyor yinede rahat nefes almaya başladım diyor meger önceden nefes iyi alamıyormuş
Nefes problemi de yaşıyorum aynı zamanda..
Ameliyat olursam bu problem de giderilecek aynı zamanda...

Eşim konusunda beğenmediğini bana dusundurten sadece o cevabı aslında, ikinci dogumumdan sonra aramızda fiziksel çekim iyice azaldı, begenmiyor mu fikri ara sıra da olsa beynimi kurcalıyor...
Tabi sen bilirsin demesi,kararıma saygı duyması güzel ama bazen de bu sanki benimle ilgili şeylere çok da kafa yormak istemiyor düşüncesini çağrıştırıyor ben de...

6 ay oldu ben burun estetiği olalı ve şu ana kadar hiç kimse anlamadı buna 30 senelik annem dahil :)

Doktorların önceki hastalarına bakın, hepsinin instagram hesapları var. Kimi dr yapay yaparken kimisi gayet doğal burunlar yapıyor. Ben kimse anlamasın, yine ben kalayım demiştim çok şükür istediğim gibi oldu.

Eşinizin destekçi olması çok güzel bir şey ayrıca. Ailem karşı çıkarken sevgilim beni çok desteklemişti ki ameliyat sonrası da bana o baktı. Şimdi ona teşekkür ediyorum desteklediği için çünkü şu an kendimle daha mutluyum. Aynaya baktığımda daha iyi şeyler hissediyorum.

Bence gerek yok Eğer sağlık sorununuz yoksa kendinizi ameliyat ettirmeniz bana göre yani benim için yapılabilecek bir şey değil

Back
X