Kızlar,bir arkadaşımın önerisiyle devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm aynı gün kan alındı testler yapıldı vs. Yarında anesteziste gidicem dosyaları almaya ordanda doktora gidicem tarih almaya. Henüz fiyat falan konuşmadık. Devlet hastanesinde fiyatlar neye göre belirleniyor bilginiz var mı? Üç doktorla görüştüm üçüde kolay burnum oldugunu söyledi yani içinde herhangi bir problem sadece ucu kaldirilcak vs.
Kızlar bir kaç sorum olucak
1-ameliyattan sonra direk taburcu oldunuz mu yoksa kaldınız mı? Çünkü ben kalmak istemiyorum bunu rica etsem izin verirler mi?
2-ameliyattan önce ve sonra doktor yanınıza geldi mi?
3-Yaniniza neler aldınız kıyafet buz vs. Yada almamıza onerdikleriniz?
4-devlet hastanesinde fiyat neye göre belirleniyor?
5-Narkoz sizi nasıl etkiledi ameliyattan sonra utanç verici şeyler söylediğiniz oldu mu?
6-ben ameliyattan çok damardan kan vermekten korkuyordum ve bunu başardım ameliat günü bu serum iğne işleri nasıl oluyor detaylı anlatır mısınız çünkü ilk ameliyatim hiç bilmiyorum
Yardımcı olursanız coook sevinirim çok heyecanlıyım deneyimlerinizi paylaşın lütfen
Kızlar bir kaç sorum olucak
1-ameliyattan sonra direk taburcu oldunuz mu yoksa kaldınız mı? Çünkü ben kalmak istemiyorum bunu rica etsem izin verirler mi?
2-ameliyattan önce ve sonra doktor yanınıza geldi mi?
3-Yaniniza neler aldınız kıyafet buz vs. Yada almamıza onerdikleriniz?
4-devlet hastanesinde fiyat neye göre belirleniyor?
5-Narkoz sizi nasıl etkiledi ameliyattan sonra utanç verici şeyler söylediğiniz oldu mu?
6-ben ameliyattan çok damardan kan vermekten korkuyordum ve bunu başardım ameliat günü bu serum iğne işleri nasıl oluyor detaylı anlatır mısınız çünkü ilk ameliyatim hiç bilmiyorum

Yardımcı olursanız coook sevinirim çok heyecanlıyım deneyimlerinizi paylaşın lütfen