estetik olanlar işyerine verdiğiniz rapora ne yazdırdiniz:(

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
Kızlar işyerine aha da memeleri yaptırdım süper oldu diyeniniz yoktur herhalde doktorlar ne tür bir rapor veriyorlar ille de meme yapıldı yazarım başka bi şey yazmam diye tutturan gereksiz dürüst doktorlarla karşılaşan oldu mu?

Kist aldirma seklinde yazabiliyoruz demisti sekreteri ilk gorusmeye gittigimde.Ancak is yerinizdekiler çok uyanik degilse anlamıyorlar yoksa bazilari sonucta raporun verildigi yer estetik cerrahisi bölümü olduğu için altindan bisey arayanlar oldugunu da söylemişti sekreteri.

Öncesinde samimi olduğunuz arkadaşlara memede kist çıktığını falan söyleyin, genel cerrahi plastik cerrahiye yönlendirdi falan deyin. Çünkü direkt raporu götürürseniz kafalarında başka şeyler kurabilirler.

yani ne yazarsanız yazın bence anlarlar
burun estetiği olanlar burunda nefes problemi diye birşeyler diyorlar ama artık pek bunlara inanan olmuyor
gögüs kamufle edilen bir yer tabi

yani ne yazarsanız yazın bence anlarlar
burun estetiği olanlar burunda nefes problemi diye birşeyler diyorlar ama artık pek bunlara inanan olmuyor
gögüs kamufle edilen bir yer tabi
Burnun kaçarı yok tabi, kabak gibi ortada oluyor :p Ben 1 haftalıkken bayram gezmesi yapmıştım, doğru düzgün hareket edemiyordum bile ama kamufle olayıyla hallettik :)

Burnun kaçarı yok tabi, kabak gibi ortada oluyor :p Ben 1 haftalıkken bayram gezmesi yapmıştım, doğru düzgün hareket edemiyordum bile ama kamufle olayıyla hallettik :)
yani ay kemik nefes almamı engelliyordu :KK70:
bu yalanlara kimse kanmaz zaten de okka burun ortada :KK70: :KK70:
gögüs kapatılıır kesinlikle zamanla çakılır tabi açık isen ama o da olsun artık

yani ay kemik nefes almamı engelliyordu :KK70:
bu yalanlara kimse kanmaz zaten de okka burun ortada :KK70: :KK70:
gögüs kapatılıır kesinlikle zamanla çakılır tabi açık isen ama o da olsun artık
Neyse ki ben zaten dolgulu sütyen giyiyordum, şimdiki sütyensiz halimle eşit ölçüde oluyordu, kimse çakmadı henüz :p

Bende kist ve asimetri duzeltilmesi yqziodu soncta asimetri estetige girio zaten kisten sonrada meme brbrinden farkli sekilde oluyor bnde o yalani uydrdm raporuda ona gore yazdrdim kimsede anlamadi ole koca koca memeler olmuyor zaten

Bende kist ve asimetri duzeltilmesi yqziodu soncta asimetri estetige girio zaten kisten sonrada meme brbrinden farkli sekilde oluyor bnde o yalani uydrdm raporuda ona gore yazdrdim kimsede anlamadi ole koca koca memeler olmuyor zaten
Ben rapor almadım ama hastanedeki dosyamda asimetri yazıyordu, direkt ismi bu demek ki..

Hmm sanırım kist yazar o zaman zaten destekli taktiğim için çok anlaşılmaz dekolte de giymiyorum saklamak çok zor olmayacak o zaman :)

Eşim Sakaryalı nick alırken kabul etmeyince öyle yazmıştım niye sordun

Tesekkurler... yok ankarada olmayı düşünüyorum yazları gidiyoruz daha çok siz operasyon gecirmistiniz değil mi

Pardon çok kişiyle aynı anda konuşunca bazen karıştırıyorum

X