- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnun kaçarı yok tabi, kabak gibi ortada oluyor Ben 1 haftalıkken bayram gezmesi yapmıştım, doğru düzgün hareket edemiyordum bile ama kamufle olayıyla hallettik :)yani ne yazarsanız yazın bence anlarlar
burun estetiği olanlar burunda nefes problemi diye birşeyler diyorlar ama artık pek bunlara inanan olmuyor
gögüs kamufle edilen bir yer tabi
yani ay kemik nefes almamı engelliyorduBurnun kaçarı yok tabi, kabak gibi ortada oluyor Ben 1 haftalıkken bayram gezmesi yapmıştım, doğru düzgün hareket edemiyordum bile ama kamufle olayıyla hallettik :)
Neyse ki ben zaten dolgulu sütyen giyiyordum, şimdiki sütyensiz halimle eşit ölçüde oluyordu, kimse çakmadı henüzyani ay kemik nefes almamı engelliyordu
bu yalanlara kimse kanmaz zaten de okka burun ortada
gögüs kapatılıır kesinlikle zamanla çakılır tabi açık isen ama o da olsun artık
Ben rapor almadım ama hastanedeki dosyamda asimetri yazıyordu, direkt ismi bu demek ki..Bende kist ve asimetri duzeltilmesi yqziodu soncta asimetri estetige girio zaten kisten sonrada meme brbrinden farkli sekilde oluyor bnde o yalani uydrdm raporuda ona gore yazdrdim kimsede anlamadi ole koca koca memeler olmuyor zaten
Nickte 54 yazıyor, Sakaryalı mısınız? :)Hmm sanırım kist yazar o zaman zaten destekli taktiğim için çok anlaşılmaz dekolte de giymiyorum saklamak çok zor olmayacak o zaman :)
Benim memleketim de o yüzden sordum, orda mı olacaksınız ameliyatı? Bu arada kib e basarsanız o mesajı yönetime şikayet etmiş oluyorsunuz.Eşim Sakaryalı nick alırken kabul etmeyince öyle yazmıştım niye sordun
Evet ben geçen yaz oldum Sakaryada..Tesekkurler... yok ankarada olmayı düşünüyorum yazları gidiyoruz daha çok siz operasyon gecirmistiniz değil mi
Nasıl memnun musunuz sonuçtan benim en çok endişe ettiğim ele geliyor mu protez hissediliyor mu yoksa zamanla daha doğal bir his mi oluşuyor kaç takıldı sizeEvet ben geçen yaz oldum Sakaryada..