- 29 Şubat 2020
- 5
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi merrysaid1900
merhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
ekleme
söyledim:) hepinize teşekkür ederim aslında bu durumu kafamda büyüttüğümü gösterdiğiniz için.normal bi konuşma esnasında burnumun çok güzel olduğunu söyledi ben de teşekkür edip operasyon olduğunu söyledim çok şaşırdı aa hiç söylemedin bakayım eski halinin fotosu var mı dedi ben de yok dedim gerçekten yoktu o an peki dedi başka şeylerden konuşmaya devam ettik. bu kadar gerçekten bu kadarmış ben büyütmüşüm
ekleme
söyledim:) hepinize teşekkür ederim aslında bu durumu kafamda büyüttüğümü gösterdiğiniz için.normal bi konuşma esnasında burnumun çok güzel olduğunu söyledi ben de teşekkür edip operasyon olduğunu söyledim çok şaşırdı aa hiç söylemedin bakayım eski halinin fotosu var mı dedi ben de yok dedim gerçekten yoktu o an peki dedi başka şeylerden konuşmaya devam ettik. bu kadar gerçekten bu kadarmış ben büyütmüşüm
Son düzenleme: