estetik olduğumu gizledim şimdi de söyleyemiyorum

merrysaid1900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
5
23
3
28
merhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

ekleme
söyledim:) hepinize teşekkür ederim aslında bu durumu kafamda büyüttüğümü gösterdiğiniz için.normal bi konuşma esnasında burnumun çok güzel olduğunu söyledi ben de teşekkür edip operasyon olduğunu söyledim çok şaşırdı aa hiç söylemedin bakayım eski halinin fotosu var mı dedi ben de yok dedim gerçekten yoktu o an peki dedi başka şeylerden konuşmaya devam ettik. bu kadar gerçekten bu kadarmış ben büyütmüşüm

Son düzenleme:
Burun estetiği nedir yani sanırsın yüz nakli yaptırmışsın ne kandırması saçmalama. Bende eskiden gözlük kullanırdım şimdi numaralı lens takıyorum, burun estetiğide yaptırmayı düşünüyorum kimseden gizleyecek bir şey yok. Burnunu yaptırdın diye senden soğuyacak sevgiliden ayrıl zaten.

merhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Soylemem zorunda degılsıniz bir de ogrense ne olacak ki buyuk bir sır degıl sonucta.

Niye söylemek zorunda görüyorsun ki kendini? Yani vücudunda yaptığın herhangi bir şeyden kimsenin haberi olmak zorunda değil. Saçma yani ne bileyim.
Aynen bencede sorulursa saklamak gereksiz ama durduk yerede suç itiraf eder gibi söylemek zorunda hissetmenin anlamı yok. artık kaş şekillendirmek kadar yaygın olan bir işlemden bahsediliyorken bir de.

Herkes estetik yaptırıyor kimse eski halini görüyor diye terkedilmiyor.
O zaman ünlülerin hepsinin kocası terketmesi lazım onların değişimi evrim geçirmiş gibi çünkü 😁
Ayrıca söylemek zorunda değilsiniz ki ünlü değilseniz sonradan x in eski hali ortaya çıktı diye bir haber çıkmayacak nasılsa
Yani vicdan yapacak bir durumunuz yok vücudunuzla ilgili hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz zaten sizi seviyorsa böyle şeylere takılmaz sevgiler

yani söylemek zorunda hissetmemin sebebi 1 yıllık ilişki her konuda konuşup bu konuyu özellikle söylememek gizlemek gibi geliyor ben fazla özgüvensiz davranıyorum sanırım

yani söylemek zorunda hissetmemin sebebi 1 yıllık ilişki her konuda konuşup bu konuyu özellikle söylememek gizlemek gibi geliyor ben fazla özgüvensiz davranıyorum sanırım
Konusu açıldı ve yaptırmadım dediyseniz evet kandırmış oluyorsunuz ama durduk yere söylemenize ne gerek var ki. İsterseniz söylersiniz olur biter. Bu o kadar ciddi bir mesele değil. Söylediğinde çokta umursamıyacaklarına eminim.

Kendinize lütfen güvenin öğrenince dünyanın sonu değil siz eski görüntünüzü beğenmediğiniz için size eski halinizin fotoğrafını sorar diye çekiniyorsunuz anladığım kadarıyla ama sizi seven zaten takmaz böyle şeylere öncelikle siz her halinizi sevin bırakın sevmeyen de eninde sonunda çeker gider zaten kaybetmekten ne kadar korkarsanız o kadar çabuk kaybedersiniz bırakın o sizi kaybetmekten korksun

Ne gerek var durduk yere soylemeye ayrica belki anlamistir bile.Çünkü anlaşilir birsey burun estetigi.Bence dert edecek hic birsey yok.Evlenecek olursan lafin arasinda soylersin işler ciddilesirse.

bu sabıkalı olmak, genetik bir hastalığa sahip olmak gibi karşı tarafın hayatını etkileyecek bir şey değil ki. kimse bedeninde yaptığı değişiklikleri başkasına söylemek zorunda değil. bu kişisel bir şey. dolayısıyla vicdan yapacak gizleyecek bir şey de yok. boşuna geriliyorsun. dövme yaptırmakla aynı.

nasıl bır burnunuz vardı kı amelıyat sonra gorus acınız bıle ıyılestı allahım ya :D
bırsey soylemek zorunda degılsınız

Kimse bunu sorun etmez bu nasıl bir korkudur! Ha bir gün öğrenirse vereceğin cevap,evet burnumdan operasyon geçirdim. Hepsi bu. Neden der ve buna takılırsa sağlık nedeniyle diyip konuyu kapatırsın.O değilde brun esteğini sorun edecek adamla bence olma zaten

Back
X