estetik olduğumu gizledim şimdi de söyleyemiyorum

Benim bi arkadaş flört ettiği kızla bir gün kafedeyken laf lafı açmış kız demiş bak benim eski burnum şöyleydi
Çok fark varmış burun çok farkettiriyor
Neyse oğlan bakmış kızın burnu fındık
Eski burnu onun 3 katı
Bi daha görüşmemiş kızla
Çocuklarını düşünmüş dangoz :KK53:
Ama onlar flört aşamasındaydı
Sen 1 yıldır sevgilisisin bence gerçekten seven dert etmez bunu

nasıl bır burnunuz vardı kı amelıyat sonra gorus acınız bıle ıyılestı allahım ya :KK70:
bırsey soylemek zorunda degılsınız
Kötü burnu olanlar gizlemek için gözlük kullanır bazen, kullanmayı bıraktım GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN pozitif değişim geçirdim diyor görüş değil 😂

Benim bi arkadaş flört ettiği kızla bir gün kafedeyken laf lafı açmış kız demiş bak benim eski burnum şöyleydi
Çok fark varmış burun çok farkettiriyor
Neyse oğlan bakmış kızın burnu fındık
Eski burnu onun 3 katı
Bi daha görüşmemiş kızla
Çocuklarını düşünmüş dangoz :KK53:
Ama onlar flört aşamasındaydı
Sen 1 yıldır sevgilisisin bence gerçekten seven dert etmez bunu
O tam dangozmuş 🙄

merhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben olsam söylemem eski fotoğraflarımı ben göstermesem nereden görecek kaldı kı devamı olacak bir ilişki mi değil mi belli değil 1 yıl hiçbir şeyin garantisi değil

Kötü burnu olanlar gizlemek için gözlük kullanır bazen, kullanmayı bıraktım GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN pozitif değişim geçirdim diyor görüş değil 😂
ayyy koptum :D
sımdı anladım ya bence benımde bır gozluge ıhtıyacım var :D

Neden biz kadinlar sevgilimiz ya da flortumuzun onune carsaf carsaf herseyi acariz ki? Adamin burnu estetik olsa ben estetikliyim mi diyecekti. Ha bir de sanki cinayet islemis gibi sucluluk hissi nedir onu anlamadim.
Senin ozelin sende kalabilir. Senin vucudun bu. Eski halinin fotografini gorse ne olur gormese ne olur? Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Bu kisi esin bile olsa bazi seyler senin ozelinde kalmali. Kendine azicik guven yahu.

Benim bi arkadaş yaptirdi estetik burnuna ve erkekti.
Sargili dolandi bi süre etrafta insanlar aaa bi sey mi oldu operasyon mu gecirdin dediginde yooo estetik ameliyati oldum diyordu😂
Ne kadar takarsaniz o kadar buyur gozunuzde
Bende burun ameliuati dusunuyorum ara ara
Sorarlarsa ayni o arkadasimin tavrini takinirim😂
Gamsizlik her zaman kazandirir unutma😂

Görende burun estetiği değilde başka bişiy estetiği yaptırmış gibi konuşuyorsunuz. Dimdirek söylr gitsin burnun için sevmiyor heralde seni 🙄

Olay çıkaracak bir şey yok bence. Lafı geçerse söyleyin. Büyük bir şeymiş gibi değil ama...

Son düzenleme:
Back
X