estetik olduğumu gizledim şimdi de söyleyemiyorum

Eşim tamamen medikal sebeplerden burun estetigi olmus ve ciddi bir sekilde degismis simasi
Ve ben bunu 1 senelik evli, 5aylik hamileyken ogrendim
Soylememesine cok ama cok kizdim
Ama eski fotolarini gorunce ay ne cirkinmis demedim
Acikcasi ergenlik cikisi yuzu tam oturmayinca cirkin cikmistir diye düşünmüştüm
Zaten hokka gibi bir burun da yaptirmamisti

Ama pat diye soylemeye cekiniyorsaniz dogruluk mu cesaret mi seklinde bir oyun oynayip itiraf edebilirsiniz, bence hoş bile olur

Neden kendinizi suclu hissediyorsunuz ki sanki cocuk yaptınız karadeniz burunlu doğdu öyle bir vicdan azabı. Sorarsa söylersiniz sormazsa gidipte ben estetik oldum diye söylemek garip olur. Parayı bulsam kendimi baştan yaratirim sorana da söylerim parasıyla değil mi sonuçta :KK53:

Ben olsam kendimle dalga geçerek söylerdim, eskiden burnumun gölgesinde insanlar güneşten korunurdu, şimdi hokka gibi yaptirdim falan, ne var ki bunda... ben her kilo alıp verdigimde kendimle dalga geçerim eskiden michelin lastiği gibiydim şimdi tığ gibiyim falan:)
dümdüz söyle gitsin

merhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

benim burnum da estetikli. Soran olursa söylerim eski fotoğraflarımı da gösteririm ama durduk yere de söylemem. Ama ben bu yazıda eski halinizden utanıyorsunuz gibi bir izlenim aldım. Bunu yapmayın derim.

Peruk taksan ya da ne bileyim sutyeni pamukla şişirsen anlarim adam evlense de burnun yerinde kalacak..oncesinden ona ne açıklama şart değil bence.

Ya allahım hayret birşey sanki çok ünlü bir insansınız da ortaya çıkacak fotoğraflarınız.Bende burun estetiği oldum millete eski fotolarımı gösterip kendimle dalga geçiyorum.Azıcık özgüvenli olun.

Burun yaptırınca ne olduda söyleyemiyorsunuz? Başkasının burnunu çalarak mı aldınız? Kadavra burnu filan mıydı?
Kimseye söyleyememek niye? Eskiden kalma özgüvensizliğinizi sırtınızda yük taşıyorsunuz. Bırakın bence herkes bilse ne olacak. Kendinizle barışın artık.

O degilde siz bir tek burnunuzu yaptirmissiniz demeye cekiniyorsunuz ya bu ünlüler ünlü instagram kizlari bütün vücut komple degisiyorlar onlar ne demeli?

İnan kafanda büyüttüğün gibi değil. Şak diye konusunu aç söyle, ay ben bunu mu büyütüyormuşum dersin. Ne var burun estetiğinde sanki? Veya herhangi bir estetikte... kendini iyi hissettirmek için yaptın, acısını da sen çektin. Kimseyi alakadar etmez.

Bence çok abartıyorsunuz.Ben siyah saçımı kızıla boyayım pixie model kestirdim.Saçlarım uzundu şimdi beni yıllardır görenler tanıyamıyor.Eski siyah uzun saçlı fotoğraflarımı sevgilim görse umrumda olmaz.Burun değil ama aynı sayılır bence.Söylemenize bile gerek yok aslında.

Bir haber vardı o aklıma geldi. Kadın tepeden tırnağa estetik yaptırıyor, muhteşem oluyor tabi. Eski hali ise asla yüzüne bakılacak gibi değil. Neyse çok zengin ve yakışıklı bir adam, kadını görünce çarpılıyor ve hemen evleniyorlar. Bebekleri oluyor ve çocuk inanılmaz çirkin, şok oluyor adam. Bu bizim olamaz diyor, bir sürü olay neticesinde adam kadının estetik yaptırdığını anlıyor, eski fotoları görünce 2.şoku yaşıyor ve hemen boşuyor kadını.

Sizin olayınızla alakası yok da.. fazla basit geldi bana. Bir burun altı üstü. Artık neredeyse yaptırmayan yok. Hatta birkaç aya ben de yaptırıcam 😉

Benim eski sevgilimin burnunun estetikli oldugunu 2 sene sonra ögrendim. Ama tabii ki de hic bi duygum degismedi. Sadece onu kızdırmak hosuma gittigi icin arada dalga gecerdim . Saka yaptigimi bilirdi tabii. Hic beni kandirdi diye düsünmemistim bu arada :)

Yani benim burnum şöyle fındık böyle orijinal demediyseniz benim burnum estetik demenize de gerek yok. Erkekler mevcut durumla ilgilenir genel olarak sıkıntı olacağını sanmam bariz bir yalan söylemediyseniz

Sordu hayır mı dediniz? Konu hiç açılmadı mı?
Konu hiç açılmadıysa kimse kimseyi kandırmamış henüz. Söyleyin gitsin.

Ne var ki bunda? Söyleyebilirsiniz de, söylemeyebilirsiniz de. Çok büyük bir sırmış gibi kafanıza takmayın lütfen, rahat olun.
Öncesinin ne önemi var, artık burnunuz böyle. İki ay sonra bir sabah kaltığınızda birden eski burnunuzla karşılaşmayacaksınız. Kimseyi kandırmış değilsiniz.

Back
X