estetik olduğumu gizledim şimdi de söyleyemiyorum

Artik insanlar kendine yeni yüz bile yaptirir oldu. Para vererek bunlarin ulaşilir olmasina baya fesatlaniyorum ben acikcasi. Çekemiyorum.
Keşke estetik ve makyaj denen şey olmasaydi herkesi kendi yuzuyle gorseydik.

Ciddi manada duzgun agzim burnum var ama parayi basan ayni seyleri yaptiriyor hatta bazilari oldukca doğal duruyor.
Allahtan çakma renkli gozlerin doğal duranini
yapamadilar daha
Tabi estetik genetiğe etki etmiyor cocuk doğunca anneye benzerse :) O yuzden estetikli halle asiri fark varsa soylense iyi olur belki.

Valla aynıyız her şeyden önce hayallerim estetiklerimi tamamlamak zaten ev araba nasılsa olur diye herhalde estetik dışında bir hedef koymamışım, siz bahsedince “aa insanların böyle hayalleride var doğru” dedim inanınki :)) İnsanlar hep bir kulp takmaya çalışıyor yok özgüvensizlik yok kendinle barışık olmama vs... diye hatta kendimi böyle olduğumada inandırdım bir dönem. Benim sorunum, ben kendimi beğeniyorum olduğum gibi ama bana yetmiyor daha fazlasını istiyorum güzelliğim daha ön plana çıksın diye düşünüyorum. Tabi buna doğuştan sahip olan şanslı insanlarda var tek bir tane bile estetik müdahale gerektirmeyecek yüze sahip insanlar. Ama eminim o şanslılardan olsaydımda ben yine estetik sevdalısı olabilirdim bulurdum mutlaka yaptıracak bir şey. Hayatımın her alanında böyleyim her şey daha iyi daha güzel olsun isterim, olabildiğince güzel şeyler bile daha güzel olsun isterim asla yetmez. Bence bu yüzden benim sorunum özgüvensizlikten ziyade mükemmelliyetçilik veya doyumsuzluk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…