estetik olduğumu gizledim şimdi de söyleyemiyorum

Taktığın şeye bak ya ne var bunda burun estetiğini artık herkes yaptırıyor şu an sokağa çıksan 5 kadından ikisi nerdeyse yaptırmıştır. Benim anlamadığım anlamadı mı yani ben de yaptırdım doğal duruyor ama yandan ilka ki bir yerinden belli olur belki anlamıştır bile. Söylenmicek bir şey değil ben burnumu ve dişlerimi yaptırdım çatır çatır söyledim niye gizleyeyim ki 🤷🏼‍♀️

merhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayir soylemeyip kendinize saklasaniz ne olacak ki??? Ne bu kadinlardaki bitmek bilmeyen sucluluk duygusu ozellikle erkeklere karsi. Fazla onemsiyorsunuz bence

yani söylemek zorunda hissetmemin sebebi 1 yıllık ilişki her konuda konuşup bu konuyu özellikle söylememek gizlemek gibi geliyor ben fazla özgüvensiz davranıyorum sanırım
yanlış anlama canım küçük görmek anlamında asla demiyorum ama o yaşlarda evet sanırım senin gibi düşünürdüm. ama sana yıllarrrrr sonrasından sesleniyorum takmana değmeyecek kadar önemsiz bir mevzu. ben tam tersi anlamayanlara bile hemen söylüyorum, aşkolsun yaaaa hiç farketmedin diye :) böyle bir punduna getirip misal komik tipli birinden bahsederken, o da bişey mi sen benim burnumu görseydin diyip espriye vurabilirsin. kendiyle dalga geçebilen özgüven her zaman çekicidir birincisi bunu unutma, ikincisi sen, sen olarak zaten çok değerlisin. hem fena mı sana mis gibi fırsat işte karşındakinin kişiliği hakkında fikir edinebilmek için ;)

Erkek arkadaşın sormamış sen de söylememişsin, vücudunun tarihçesini dökmek zorunda değildin neden vicdan yapıyorsun ki :)
Burada bir yalan yok ama eksik bilgi var ve bence sorun şu ki sen estetikli olduğunu söylediğinde seni artık beğenmeyeceğinden korkuyorsun yalan söyledin diye kızacağı için değil, yoksa 1 senede bir şekilde konusu açılırdı ve söylerdin değil mi?

Erkek arkadaşın sormamış sen de söylememişsin, vücudunun tarihçesini dökmek zorunda değildin neden vicdan yapıyorsun ki :)
Burada bir yalan yok ama eksik bilgi var ve bence sorun şu ki sen estetikli olduğunu söylediğinde seni artık beğenmeyeceğinden korkuyorsun yalan söyledin diye kızacağı için değil, yoksa 1 senede bir şekilde konusu açılırdı ve söylerdin değil mi?
ben hiç yalan söylemedim ki ben eski halimi beğenmediğim için gündeme gelmesini istemiyorum aslında

canı sıkılan estetik yaptırıyor şu zamanda.
sağlık için aldırdım dersin çok dert edıyorsan.
ben yaptırmadığım halde soruyorlar estetik mi diye. yok inandıramıyorum.
millet yüz nakli yaptırıyorda sorun olmuyor. mutluysan hiiçç dert edinme.

Hep enteresan bulmuşumdur estetik operasyon geçirip gizlenmesini. İnsanlar özellikle estetiğim var diye belirtmek zorunda değil elbette ama muhabbetin geçtiği bir ortamda estetik varsa ve yaptıran kişi inkâr ediyorsa çok irite edici. Arkadaş ortamında veya sevgilinle bu tür bir sohbet yaptıysanız ve sen burnunun doğal olduğunu iddia ettiysen sıkıntı ama konusu açılmadıysa kimseye söyleme zorunluluğun yok. Fakat senin şuan ki asıl sorunun kendini/eski halini kabullenememe. Estetik öncesindeki halini kabullenmen gerekiyor ki bunu karşındakilerle de rahatça konusu açıldığında paylaşabil. Gözlük kullanmakta ise bir şey yok ayrıca. Günümüzde birçok kişi kullanıyor. Benimde çocukluğumdan gelen astigmatım var, çocukken kullanıyordum daha sonra bıraktım. Son 3 haftadır kullanıyorum. Kendime iki farklı çerçeve aldım, daha da alacağım. Başta çok yadırgadım görünüşümü -aynı gün saç şeklimide bayağı marjinal kestirmiştim- ama şimdi alıştım. Çeşit çeşit gözlük çerçeveleri var alıp sıkıldıkça birini çıkarıp diğerini takacağım. Çok enteresan 25 yaşındayım ama insanlar 16 falan sanmaya başladı 🤣 İltifat mı hakaret mi bilemiyorum 😅😅

ay ne güzel işte estetik yaptırmışsınız burnunuzda daha ne,
böyle güzel bir olayda bile nasıl dert buldunuz vallahi hayret ediyorum :işsiz:

Ay ben anlamıyorum şu estetikler niye gizleniyor söylenmiyor ne olacak yani ben daha kbb dan randevu almadan teşhis bile konmadan burnumun içindeki kemiğin eğriliğini hissettiğim için yedi cihana duyurdum ameliyat olacağım olmuşken dışınada estetik yaptıracağım diye. Ne diyecekler estetik güzeli mi? Diyen desin valla hiç umurumda değil yeri geliyorda günlük makyajımızda doğal dudak rengiyle alakasız rujlar kullanıp değiştiriyoruz rengini burnumuzu kalıcı olarak değiştirmişiz ne farkı varmış. Erkek arkadaşında hayal kırıklığına uğramayıversin bir zahmet önceki halinle sevgili olmayacak şuanki halinle sevgili sonuçta böylede beğendiğini söylüyorsun o zaman dert etme boşuna

Niye söylemek zorunda hissediyosun ki kendini söylemesende olur hem zaten anlaşılır burnunun estetik olduğu ben anlıyorum estetikli burunları söylesende biliyorum belli oluyo der zeten

Valla estetiklede olsa su an fistik gibi görünüyorsan gerisi hic umrumda olmazdi. Söylemek zorunda degilsiniz, yeri gelince basina kalkar.

Valla estetiklede olsa su an fistik gibi görünüyorsan gerisi hic umrumda olmazdi. Yinede söyleme yeri gelince yüzüne vurur.

Bende 14 yaşımdan beri saçıma kına yakıyorum yeni dahil olduğum ortamdakiler aa saçların çok güzel ne yaptın dediğinde HİİİİÇ DOĞAL HALİ diyorum 😂😂

Ay ben anlamıyorum şu estetikler niye gizleniyor söylenmiyor ne olacak yani ben daha kbb dan randevu almadan teşhis bile konmadan burnumun içindeki kemiğin eğriliğini hissettiğim için yedi cihana duyurdum ameliyat olacağım olmuşken dışınada estetik yaptıracağım diye. Ne diyecekler estetik güzeli mi? Diyen desin valla hiç umurumda değil yeri geliyorda günlük makyajımızda doğal dudak rengiyle alakasız rujlar kullanıp değiştiriyoruz rengini burnumuzu kalıcı olarak değiştirmişiz ne farkı varmış. Erkek arkadaşında hayal kırıklığına uğramayıversin bir zahmet önceki halinle sevgili olmayacak şuanki halinle sevgili sonuçta böylede beğendiğini söylüyorsun o zaman dert etme boşuna
Siz de kendimi gördüm. Ne zaman konusu acilsa arkadas ortaminda ya da sevgilimle. Bi atanayim her yerimi bastan yaptiricam diyorum :KK70: arkadaslarimin hayali ev araba almak benim estetik olmak daha ortada ne para ne doktor ne de ameliyat varken yedi düvele duyurdum :KK70: insanlar saçın ne güzrl dediginde sormadiginda bile perma diyorum estetigi mi saklıycam :rolleyes:

Back
X