Estetik oldum diye utanmak zorunda mıyımm

Ben seni kirdiysam ozur dilerim
demek istedigimi tam anlatamadim aslinda
dediyim sey kendine guven ve cik evet estetik yaptirdim,seklinden vs memnun deyildim diye bi aciklama yapmaktan korkmamani soyledim.

Ama farkindamisin
sen daha kimse gormeden

( soyliycem bitsin,ustume gelirlerse gelsinler) modundasin. Bu normal mi?

Kimse ustune gelmez senin fark ederlerse sorup gecerler.

Ama cok buyutmusun kendi icin de..

Sen ogretmensin benim hic bir meslegim yok
tekrar ozur diliyorum..

Helalolsun

Sizede bu yakisirdi

Burada yazdigimiz icin sert olmasada sert gibi gelebiliyor,o ilk yorumumda hic kotu niyetim yoktu aslinda

yuz yuze konusuyo olsak kirilmayiz bir birimize ama yazinca yanlis anliyoz
sen daha iyi bilirsin bunu.

Kabul edelim ki sende popomdan girdin ukalaliktan ciktin.

Neyse ceza almana bende sebeb oldum
hic gerek yoktu dediyin gibi.

Ama oldu iste , o gun anlasamadik
peki bugun??

Burada yazdigimiz icin sert olmasada sert gibi gelebiliyor,o ilk yorumumda hic kotu niyetim yoktu aslinda

yuz yuze konusuyo olsak kirilmayiz bir birimize ama yazinca yanlis anliyoz
sen daha iyi bilirsin bunu.

Kabul edelim ki sende popomdan girdin ukalaliktan ciktin.

Neyse ceza almana bende sebeb oldum
hic gerek yoktu dediyin gibi.

Ama oldu iste , o gun anlasamadik
peki bugun??

özür dilemek erdemdir.. Bende sorun yok diyorum o zaman ama keşke yaşanmasaydı bunlar neyse hatanın neresinden dönülse kardır

bende sunu ogrendım ınsanlardan mesela burnumu begenmıyorum karsımdakıde (arkadasım,aılem,komsum vs vs)burnun kotu dıypte ben ezılıp buzulursem daha cok ustume gelıyorlar ama bende evet ya bende sevmıyorum ama napıyım boyle ıste yanı kendı kendımle dalga gecersem agızları acık kalıyo onlara fırsat vermıyorum bende estetık yaptırmayı dusunuyorum ve aılem ve esım bılıyor esımede dıyorumkı kendı aılesı ıcın kımseye soyleme utandıgımdan degıl sadece her kafadan ses cıkmasın bu konuda kımsenın fıkrını sormuyorum dıyorum olduktan sonrada kımseye estetıkmı yaptırdın fırsatını vermeden evet begenmıyordum ve yaptırdım ıyıkıde olmusum guzeldım sımdı daha guzel oldum dıyıcem sonucta kımse dortdortluk degıl sızde oyle yapın sıze sormadan sızdeyın ogretmenler odasına gırın estetık yaptırdım arkadaslar nasıl olmusum boyle manken edasında aman ne gerek var dıyenlerede ıstedım yaptırdım parasıyla degılmı allha sukur cesaretımde var dıyın cunku ınsan ıstıyor ama korkudan yaptıramıyorlar acı korkusuna kımısı dısını bıle yaptıramıyor bakar bakar ne guzel olmus dıye ıc gecırırler

Burun estetiği oldum ben yaklaşık iki ay önce ..ben öğretmenim yaz tatilinde oldum ameliyatımı daha öğrencilerim ve diğer öğretmenler görmedi yeni halimi ..bir eylülde seminerler başlıyor sadece öğretmenler var öğrenciler on beşinde gelicek ben şimdiden yeni halimle karşılarına nasıl çıkıcam diye düşünüyorum..ne diyecekler nasıl tepki verecekler diye kendimi yedim resmen.. niye önemserim ki bu kadar insanların düşüncelerini ne yapayım şu huyumu değiştiremedim bir türlü..hele öğrencilerim onlar çocuk aklıyla daha bir soru soracak merak edecek saç rengimide değiştim tanıyamayacaklar diye korkuyorum ://
selaam hocam geçmiş olsun baya alakasız olacak ama ben de idris elmasa burun ameliyatı olcam da siz memnunmusunuz

kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.. hele öğrencilerinize açıklamak zorunda hiç değilisiniz.. biz öğretmenimize asla özel hayatıyla ilgili bişey soramazdık.. bu konuda çok kuralcıydı.. bence öyle olması gerekiyor.. siz derslerinizle ilgilenin der konuyu kapatırdım ben..

Yahu dikkatimi cektide, konu sahibi burada yaptigi değişikliğin nasil tepki alicagindan endişelenmis. Evet hanimlar öğretmen olmayan bunu anliyamaz. Zira okul ortami evde yapilan altin günlerine benzemiyor. Çocuklar çok acimadiz yorumlar yapabiliyorlar,
Calistigimiz ortamdaki inssnlari eleştirme hakkimiz yokmu ayrıca,
Bide yıllarca pedogoji eğitimi görmüş bizlere meslegimizi öğretmeye calismayin. Yorumlariniz o kadar acimasizki ,fikir almak için açtigimiz konunun sonunda illaki suçlu ,kompleksi ve mesleğinde yetersiz ilan ediliyoruz.
Madem elestiriye acik değilsin konu açma arkadasim diyenlerde olucak illaki , onlara dicek biseyde bulamiorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende basliga bakinca goguslerine dudaklarina filan silikon taktirdin yada kalcani kaldirdin sandim:9: ayol burun yaptirmada ne var kafana takicak benim teyzemin kizi abim yengemin teyzesi teyzemin oglu annemin arkadasi hepsi burun estetigi yaptirdi hic merak etme bu kadar yakinlarim olmasina ragmen soylemeseler estetik oldugunu farkedemicem. Sac rengini degistirmen iyi olmus burnunu anlamazlar bile saca yogunlasirlar

Back
X