Estetik oldum diye utanmak zorunda mıyımm

Bende 2 yıl önce oldum kilo verdim falan hiç tanımıyorlar beni.Hatta ilk ay üniye gitmek zorundaydım zerre takmadım boşver kimseyi ilgilendirmez...Belki de çok olumlu yorumlar duyarsın pozitif düşün :)

Ben arkadasa hic bir hakaret etmedim.
Ozguvensiz bir hakaret degildir.

Biraz kendisine guvenip basit bir aciklamadan korkmamasini soyledim.

Ayrica asil ogretmenlere hakaret edende kendisidir. Ogretmenler odasinda dedikodu yapiyorlar vs,

Herkes istedigi konuda konusabilir.
Ama konu sahibine gore ellerine kitap dergi alip okumalilarmis.

bende dedim ki , biz bu sitede oturupta dunyayi kurtarmiyoruz
az cok dedikodu yapmiyormuyuz.?
dedikodudan nefret ettigini soyleyen bir kisinin burada olmasinin tuhafima gittiginide belirttim.
ama o bana olan cevabinda Popo userine olan konuma deyinmis
Ve sahsima ukala sey diye bir yakistirma yapmistir.

Herneyse isini layigiyla yapan herkese sonsuz saygim vardir. Bazi ogretmenlerde ustlerine alinmislar genelleme yapmadigimiz halde.

Banada eger gerekli gorurlerse ceza verirler tabiki bundan asla gocunmam.

Neden bukadar ozguveni sifir birisiniz?
Yengeniz bitti, simdi baskalarindan utaniyorsunuz. Hayir yani yaptirmayin madem boyle insan incine cikamayacaksaniz!!!

Ogretmenlik cok yonlu bir meslektir,
sadece ders anlatilip cikilan bir meslek degildir.
Keske bu meslege baslamadan bazi huylarinizi yenmeyi, ozguven kazanmayi becerebilseydiniz,daha saglikli nesiller yetisebilmesi adina

sevgiler...
Sizin burada konu sahibine söylediğiniz "özgüveniniz yok, sağlıklı nesiller yetiştiremezsiniz"
Bunun yanlış anlaşılacak bir durumu yok gayet ortada..

Burun estetiği> özgüven kaybı> sağlıksız nesil yetiştirme boyutuna varırsa, o da size "ben özgüvensizsem beni eleştiriyorsanız siz de poponuzla uğraşıyorsunuz(konunuzu bilmiyorum ama) bana laf etme hakkına sahip değilsiniz diyebilir..

hayır benim anlamadığım yukuik arkadaşımızın üyeliğini pasifleştiren moderatorler neden onun sorduğu bir soruya saçma sapan sözlerle karşılık veren iki üyeyi pasifleştirmediler? neden bu adaletsizlik yaa??

yukiik arkadaşım üyeliğin aktifleşince o iki üyeyi şikyet et bakalım o zaman da pasifleştirmeyecekler mi? ve sonuç hakkında buraya konu açmanı istiyorum senden. eğer adaletsizlik devam edecekse biz de girmeyelim foruma o zaman. zira yarın birgün aynı adaletsizlik bizim de başımıza gelebilir ve bu çok sinir bozucu bir durum olur.

yok yok. bence imza kampanyasi baslatin. "ona vurma bana vur"seklinde de bir sloganiniz olsun tam olsun. (((((:

düsünceleri sizi bu kadar etkilemeesin buna izin vermeyin bence...Eminimki güzel olmustur burnunuz ve beğenip kıskananlar olacak ve neden yaptırdın doğal olmalıydı diyen fesatlarda olacak.Sonucta suan mutlusunuz mutsuz yeni bir eğitim yılına baslamak istemezdiniz herhalde:)

Garip garip bakarlar.. hiç bir şey sormazlar ..çünkü çoğunu hiç sevmiyorum çok da insancıl biriyim ama her tenefüs aldığı halı yıkama aletini ve kocasını anlatan tiplerle muhabbet kuramıyorum ne yapayım ..sonra içinden biri imalı imalı sorar bu soruyu.. bende söz verdim kendime rahat olucam ve göğsümü gere gere burnumu yaptırdım diyceğim hem öğrencilere hem öğretmenlere ..ne kadar kaçarsam o kadar üzerime gelecekler çünkü

ben de bu ogretmenlerin ev kadini tiplisini hic sevmiyorum.ama hangi okula gitsem hep turevleri oluyor malesef.bitane kafadengi bulamadim.ben boyle dusunuyorum siz ve diger meslektaslarim da oyle ama niye hic birbirimize denk gelemiyoruz ya:) ben bizi bir araya topladiklari bi ogretmenler odasi istiyorum

Burun estetiği oldum ben yaklaşık iki ay önce ..ben öğretmenim yaz tatilinde oldum ameliyatımı daha öğrencilerim ve diğer öğretmenler görmedi yeni halimi ..bir eylülde seminerler başlıyor sadece öğretmenler var öğrenciler on beşinde gelicek ben şimdiden yeni halimle karşılarına nasıl çıkıcam diye düşünüyorum..ne diyecekler nasıl tepki verecekler diye kendimi yedim resmen.. niye önemserim ki bu kadar insanların düşüncelerini ne yapayım şu huyumu değiştiremedim bir türlü..hele öğrencilerim onlar çocuk aklıyla daha bir soru soracak merak edecek saç rengimide değiştim tanıyamayacaklar diye korkuyorum ://

Eğer siz yaptırdığınız estetikten memnun iseniz bence sorun yok önemli olan sizin beğenmeniz.Bende sizin gibi insanların karşısına çekine çekine çıktım çünkü ilk tepkide hep burnun çok kalkık aynı mankenlerin burnu gibi diye hep alay ettiler ben de gerçekten kalkık bulduğum için çok üzülüyordum ama yapabileceğim bir şey yok ben ısrarla doktoruma kalkık olmasın demiştim fakat şimdi de doktor şiş inecek diyor ama genelinde kalkık bir burun yapmış anlayacağınız kimi çok beğeniyo kimi karşımda kahkahayla gülüyor ve benim de bu durumdan psikolojim bozuldu .Eğer siz burnunuzu kendinize yakıştırıyor iseniz ne olur kimseyi kafaya takmayın hayat sizin hayatınız

en fazla bir hafta konuşurlar
sonrasında alışacaklardır.
herşeyi bu kadar kafanıza takmayın. siz mutluysanız sorun yok demektir :34:

Burun estetiği oldum ben yaklaşık iki ay önce ..ben öğretmenim yaz tatilinde oldum ameliyatımı daha öğrencilerim ve diğer öğretmenler görmedi yeni halimi ..bir eylülde seminerler başlıyor sadece öğretmenler var öğrenciler on beşinde gelicek ben şimdiden yeni halimle karşılarına nasıl çıkıcam diye düşünüyorum..ne diyecekler nasıl tepki verecekler diye kendimi yedim resmen.. niye önemserim ki bu kadar insanların düşüncelerini ne yapayım şu huyumu değiştiremedim bir türlü..hele öğrencilerim onlar çocuk aklıyla daha bir soru soracak merak edecek saç rengimide değiştim tanıyamayacaklar diye korkuyorum ://

Aman arkadaşım dert ettiğin şeye bak. Ben seviyorum böyle şeyleri ya...

Yalnız lütfen sebebini soranlara kemik vardı deme olur mu? Estetik yaptırdım de. Çünkü kemik olmadığını herkes biliyor :1:

bende bunu çok fazla kafaya takıyorum hatta çok yakınlarım dışımdakileri sağlık problemlerim var geceleri tıkanıyorum falan diye uzun zamndır işliyorum :) geceleri tıkanma olayı yalan değil gerçi çok nadirde olsa oluyo bununla ilgili doktora gittim bi umut ameliyat der diye ama alerjik dedi ısrarla sordum ameliyatlık bişey yokmu yani diye en son adam dedi şeklinden rahatsız oluyosan estetik olabilirsin kafa atasım geldi o an :)) yanii sanırım bu çekinme olayı hassas yapımla alakalı ama bence ameliyat sonrası sonuçtan memnun olursakki inşallah öyle olur o zaman bu kadar takmayız bence yanii umarımm:)

Merhaba arkadaşlar aldığım ceza yüzünden yazamıyordum aktif olunca ilk işim buraya yazmak oldu..
Bu dönemde sinirden çatladım patladım ne diyeyim artık bilmiyorum adminlere mesaj üstüne mesaj attım cevap polemik başlatmışım ben o yüzden ceza almışım

Bu nasıl bir adalet ben hakarete uğruyorum kişiliğime öğretmenliğime edilmeyen laf kalmıyor her normal insan gibi cevap verince de ceza alıyorum polemik başlatmış oluyorum bu hakaretler karşısında ne diyecektim peki beni onurlandırdınız saolun mu diyecektim

Burada bu gerçeği bana yapılan bu adaletsizliği gören pek çok aslan yürekli arkadaşım vardı onlara da tek tek teşekkür ederim bu dünyada sizin gibi dürüst doğru insanların olduğunu bilmek beni ümitlendiriyor

bofgoong su828 atatürkçüyümben beyazbegonvil boyamakitabı sizlere özellikle özellikle teşekkür ederim cezalıyken yazamadığım şeyleri öyle güzel ifade ettiniz ki SİZE HELAL OLSUN tek kelimeyle allah razı olsun sizden

adminler bana yaptığınız adaletsizlik beni çok üzdü neden bu ayrımcılık burdan size sesleniyorum sadelik ve almanyadabirtürkkızı adlı kişilerin ceza almasını istiyorum gecikmiş adaletinizin yerini bulabilmesi için burada bu kadar üye görüyorda siz neden göremiyorsunuz bana yapılanları merak ediyorum ben neden acaba bu adaletsizlik bu mu kadınlar kulübünün adaleti siz hakkıma girdiniz ve ben bunu helal etmiyorum size adminler

Merhaba arkadaşlar aldığım ceza yüzünden yazamıyordum aktif olunca ilk işim buraya yazmak oldu..
Bu dönemde sinirden çatladım patladım ne diyeyim artık bilmiyorum adminlere mesaj üstüne mesaj attım cevap polemik başlatmışım ben o yüzden ceza almışım

Bu nasıl bir adalet ben hakarete uğruyorum kişiliğime öğretmenliğime edilmeyen laf kalmıyor her normal insan gibi cevap verince de ceza alıyorum polemik başlatmış oluyorum bu hakaretler karşısında ne diyecektim peki beni onurlandırdınız saolun mu diyecektim

Burada bu gerçeği bana yapılan bu adaletsizliği gören pek çok aslan yürekli arkadaşım vardı onlara da tek tek teşekkür ederim bu dünyada sizin gibi dürüst doğru insanların olduğunu bilmek beni ümitlendiriyor

bofgoong su828 atatürkçüyümben beyazbegonvil boyamakitabı sizlere özellikle özellikle teşekkür ederim cezalıyken yazamadığım şeyleri öyle güzel ifade ettiniz ki SİZE HELAL OLSUN tek kelimeyle allah razı olsun sizden

adminler bana yaptığınız adaletsizlik beni çok üzdü neden bu ayrımcılık burdan size sesleniyorum sadelik ve almanyadabirtürkkızı adlı kişilerin ceza almasını istiyorum gecikmiş adaletinizin yerini bulabilmesi için burada bu kadar üye görüyorda siz neden göremiyorsunuz bana yapılanları merak ediyorum ben neden acaba bu adaletsizlik bu mu kadınlar kulübünün adaleti siz hakkıma girdiniz ve ben bunu helal etmiyorum size adminler

yukiik arkadaşım aramıza tekrar dönmene sevindim. bazı insanları ve onların tuhaf üsluplarını anlamak gerçekten çok zor. hem sana saydırıp hem bir de üstüne seni kabahatli çıkardılar, e tabi ben de çıldırdım bunu görünce. merak etme herkes her şeyin farkında. ama önemli olan burda senin konundu ve güme gitti senin konu ya ben buna üzüldüm en çok :50:

yukiik arkadaşım aramıza tekrar dönmene sevindim. bazı insanları ve onların tuhaf üsluplarını anlamak gerçekten çok zor. hem sana saydırıp hem bir de üstüne seni kabahatli çıkardılar, e tabi ben de çıldırdım bunu görünce. merak etme herkes her şeyin farkında. ama önemli olan burda senin konundu ve güme gitti senin konu ya ben buna üzüldüm en çok :50:

Değil mi..konum güme gitti bu kişilerin yüzünden endişe ettim diye özgüveni sıfır biri oldum birden bire hayır sanki öyle biri olsam onlar özgüvenle yetkili kişiler bana birden özgüven depolayacaklar bu yetkiye sahipler ben her gün kaç öğrencinin önünd ders anlatıyorum üstelik türkçe öğretmeniyim en çok paylaşım yapılan konuşma bcerisi gerektiren derstir özgüveni olmayan biri bu işi nasıl yürütebilir ama bu muhterem (!) kişiler özgüvenimin olmadığı hükmünü verdiler bir kere..

Ben seni kirdiysam ozur dilerim
demek istedigimi tam anlatamadim aslinda
dediyim sey kendine guven ve cik evet estetik yaptirdim,seklinden vs memnun deyildim diye bi aciklama yapmaktan korkmamani soyledim.

Ama farkindamisin
sen daha kimse gormeden

( soyliycem bitsin,ustume gelirlerse gelsinler) modundasin. Bu normal mi?

Kimse ustune gelmez senin fark ederlerse sorup gecerler.

Ama cok buyutmusun kendi icin de..

Sen ogretmensin benim hic bir meslegim yok
tekrar ozur diliyorum..

Değil mi..konum güme gitti bu kişilerin yüzünden endişe ettim diye özgüveni sıfır biri oldum birden bire hayır sanki öyle biri olsam onlar özgüvenle yetkili kişiler bana birden özgüven depolayacaklar bu yetkiye sahipler ben her gün kaç öğrencinin önünd ders anlatıyorum üstelik türkçe öğretmeniyim en çok paylaşım yapılan konuşma bcerisi gerektiren derstir özgüveni olmayan biri bu işi nasıl yürütebilir ama bu muhterem (!) kişiler özgüvenimin olmadığı hükmünü verdiler bir kere..

özgüven ona buna saldırmakla olmuyor ama ne yazık ki bazı insanlar bunun böyle olduğunu düşünüyor, yazık ya neyseeee... peki sen nasılsın canım? p.tesi seminerler başlıyor kendini nasıl hissediyorsun?

Ben seni kirdiysam ozur dilerim
demek istedigimi tam anlatamadim aslinda
dediyim sey kendine guven ve cik evet estetik yaptirdim,seklinden vs memnun deyildim diye bi aciklama yapmaktan korkmamani soyledim.

Ama farkindamisin
sen daha kimse gormeden

( soyliycem bitsin,ustume gelirlerse gelsinler) modundasin. Bu normal mi?

Kimse ustune gelmez senin fark ederlerse sorup gecerler.

Ama cok buyutmusun kendi icin de..

Sen ogretmensin benim hic bir meslegim yok
tekrar ozur diliyorum..

Özgüvenimin olmadığını da düşünebilirsiniz herkes istediğini düşünmekte özgürdür ama

"neden böyle özgüveni sıfır birisiniz" gibi sert bir üslup yerine ılımlı bir üslupla bunu belirtseydiniz bu tartışmaların hiç biri yaşanmayacaktı daha sonra siz karakterimi aşağılamakla tatmin olmayıp mesleğime de dil uzattınız peki sizce bu normal mi ? kendiniz de bu hakkı nasıl görüyorsunuz ? üstüne üstlük haksız yere ceza aldım derdime derman ararken ne gerek vardı bunlara insanlara karşı kırıcı bir ifade kullanmadan onları anlamaya çalışsanız ne hissetiklerini anlamaya çalışsanız özür dilemeye de gerek kalmazdı hiç birimiz dört dörtlük değiliz hepimizin zayıf noktaları hassasiyetleri var bu hayatta kimsenin kimseyi aşağılamaya küçük görmeye hakkı yoktur

Canim ne demek birbirimize destek olmaliyiz burada

Herkesin farkli turde sikintilari olabiliyor bunu ozguvenle helede meslekle bagdastirmak cok sacma

Ama seni anlayan anladionemli olanda bu

Sen isini layigiyla yapan guzel bir Turkce ogretmenisin

Ne mutlu sana

Hadi az kaldi okullar acilacak

Boolbol duyacaksin ogretmenim cok guzelsiniz laflarini neguzel:)

Sana tavsiyem nazar boncugu olsun

Back
X