Estetik olmadan önce bir kez daha düşünün ! (Fotoğraflı)

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Arkadaşlar gerçekten kötü bir burnunuz yoksa bu ameliyata girmeyin hayatınızı karartmayın. Bundan 3 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat olurken ne kadar da mutluydum eskisinden güzel bir burnum olacak diye seviniyordum . Eski burnum güzeldi sadece kemerde hafif bir yamukluk vardı bu da sağdan ve soldan görüntümü etkiliyordu. Bunu kafama takıp ameliyata girdim ve 3 aydır her günüm kabus dolu. Bugün çok mutsuz oluşumun sebebi dün gece başımdan geçen olay. Dün gece nişanlımın yeğeninin doğum gününü kutlamaya gittik. Malesef küçük görümcem de vardı ve onunla hiç iyi anlaşamıyoruz. Hani okumuş da adam olamamış tabiri var ya onun canlı örneğidir kendisi. Bana laf soktu ben doğal güzelim , benim arkadaşlarım 8000 liraya ameliyat oldu onların burunları bile düştü. Bana sürekli estetikli olduğumu ve kötü bir ameliyat olduğumu sinsice iğneleyerek anlatmaya çalıştı .Kavga ettik ve günüm berbat oldu. Size tavsiyem bu tarz insanlar size bel altı vurmaya çalışacak onların eline koz vermeyin. Eski halinizi sevin ve mutlu olun. Gerçekten kötü bir burnunuz yoksa da bu saçma sapan ameliyatı olmayın.

Eklentiler

• 20171207_221344.webp
    20171207_221344.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 2.523
  • 20171207_221356.webp
    20171207_221356.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 2.485
Önceki burnunuz gerçekten güzel bir burun hiç ihtiyacınız yokmuş estetiğe.yandan görüntüsü nasıldı.başkaları hep konuşacak umursamaya değmez ama tabi güzel bir cevabını verinki bir daha konuşamasın sessiz kalınca iyice üsteler bir kere cevabını alınca bir daha konuşamaz ne ilginç insanlar var

yandan sağdan çok güzelken soldan kemerliydi. Burnum şiş farkındayım belki eskisinden bile güzel olacak ( hiç sanmıyorum ama neyse ) ama sıkıntı bu değil çektiğiniz çileye değmiyor kesinlikle ve eskisinden güzel olacak diye girmemek lazım bu ameliyata eskisinden çok çok daha çirkin şu anda benim burnum

Zaten burun ucuma dokunma demiştim doktora . Eski burnumdaki o minicik kusur gitsin istedim ama şimdi aynalara bakmaya doyamayan ben aynalardan kaçar oldum

Aynalardan kaçacak kadar kötü bir durum yok sadece şişlikler fazla şu anda onun dışında bir kusuru yok yeni halinin de.önceki halide şimdiki burnunuz da gayet güzel.

İnanın değil eskisine çok beziyor ama bir tuhaflık var . Burun ucum eskisiden düşük burun ondan çirkin duruyor. Ben bunu ilk başlarda anlayamamıştım hep şişlikten kötü göründüğünü düşünmüştüm. Doktor burun ucuna muhtemelen yeteri kadar destek kıkırdak koymamış. Burun eskiden daha yüksekken şimdi o yükseklik gidince de burun ucu eskisinden düşük bir hal almış.

Eğer şişlikler inip burun delikleri eskisi gibi bir hal alır burnum hafiften uzarsa güzelleşir ve eskisinin aynısı olur ama böyle olursa malesef kötü olacak. Zira eskisinden daha geniş bir burnum var su an

İnanın değil eskisine çok beziyor ama bir tuhaflık var . Burun ucum eskisiden düşük burun ondan çirkin duruyor. Ben bunu ilk başlarda anlayamamıştım hep şişlikten kötü göründüğünü düşünmüştüm. Doktor burun ucuna muhtemelen yeteri kadar destek kıkırdak koymamış. Burun eskiden daha yüksekken şimdi o yükseklik gidince de burun ucu eskisinden düşük bir hal almış.
Öncesinde iyi olan burunlarda bu durum oluyor maalesef kusurlu burunları daha iyi yapıyorlar ama kusur olmayınca kötü duruma getiriyorlar.önceki halinde burun ucu o kadar iyiki ben şaşırdım doğrusu.yeni fotoğraflar çok net değil gördüğüm kadarıyla kötü değil ama sizin önceki halide iyi olunca alışmak biraz zor olur haliyle

Eskiden burnum yüksekken burun ucum ince uzun görünüyordu gülümserken genişlerdi ama o çok yakısırdı şimdi gülemyorum bile burnum tuhaf bir hal alıyor

Hayır plastik cerrah yaptı .Küçücük bir kusur diye devlet hastanesinde oldum. Bu da estetisyen zaten burun ucuma işlem yapmayacak o küçücük kemeri de düzeltir ne olacak ki dedim ama ne kadar yanlış düşünüdüğümü şimdi anlıyorum. Her gün ağlıyorum ama ne fayda

Açık konusmak gerekirse eski burnunuz cok daha güZelmiş,hemde nasil yakışıyormuş yüzünüze.ben cok begendim.suan ki estetikli hali ise sislikler henüz inmemis.sanırım estetikli bir burnun tam halini seklini almasi icin 1 sene gerekliymis anca oturuyormus.bekleyin böyle kalmayacaktır burnunuz

Cnm ben biliyorum hangi dra ameliyat oldugunu senin ve senin gibi bir kaç memnuniyetsizlik yüzünden o drdan vazgeçtim çünkü eski burnun okadar guzelki sadece kemeri torpuleyecegine komple burun yapısını değiştirmiş suda var burnun halen şiş burun işi sabır işi inşallah eski burnun şeklini alır diye umuyorum , eski burnunu düşünme karşılaştırma yapma psikolojini bozarsin , şuan başka drla görüşme halindeyim bence randevu al ve git dra konuş ve hatasını telafi etsin yada şişlikler geçsin diye sabırlı olup beklicrksin çok geçmiş olsun cnm Rabbim hicbirimizi pişman etmesin

3 ay çok erken ama daha şiş burnun.
Biraz daha sabret zamanla düzelecektir o 1 senede anca toparlar.

Eski burna dönecek diyor doktor daha sis ondan böyle diyor . Ona göre her şey mükemmel durumda . Hafta ici başka bir doktora göstereceğim bakalım o ne diyecek

Back
X