- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
Arkadaşlar gerçekten kötü bir burnunuz yoksa bu ameliyata girmeyin hayatınızı karartmayın. Bundan 3 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat olurken ne kadar da mutluydum eskisinden güzel bir burnum olacak diye seviniyordum . Eski burnum güzeldi sadece kemerde hafif bir yamukluk vardı bu da sağdan ve soldan görüntümü etkiliyordu. Bunu kafama takıp ameliyata girdim ve 3 aydır her günüm kabus dolu. Bugün çok mutsuz oluşumun sebebi dün gece başımdan geçen olay. Dün gece nişanlımın yeğeninin doğum gününü kutlamaya gittik. Malesef küçük görümcem de vardı ve onunla hiç iyi anlaşamıyoruz. Hani okumuş da adam olamamış tabiri var ya onun canlı örneğidir kendisi. Bana laf soktu ben doğal güzelim , benim arkadaşlarım 8000 liraya ameliyat oldu onların burunları bile düştü. Bana sürekli estetikli olduğumu ve kötü bir ameliyat olduğumu sinsice iğneleyerek anlatmaya çalıştı .Kavga ettik ve günüm berbat oldu. Size tavsiyem bu tarz insanlar size bel altı vurmaya çalışacak onların eline koz vermeyin. Eski halinizi sevin ve mutlu olun. Gerçekten kötü bir burnunuz yoksa da bu saçma sapan ameliyatı olmayın.