Estetik olmadan önce bir kez daha düşünün ! (Fotoğraflı)

Şişlikler olacak elbette. Zaten önceki attöğün resme göre de duzelmiş burnun.
Kesinlikle o günleri düşününce sukrediyorum. Zaten burun ucu incelirse eskisinin aynısı olacak ama incelmeyecek diye korkuyorum ortada top var geçmiyor bir türlü artık incelse de ben de sürekli bu araştırmaları yapmaktan kurtulsam insanın psikolojisi çok etkileniyor eskisinden kötü olunca

Benim nerdeyse ilk 4 ay şişti yüzüm. Ama burun sırtı ilk 3 ay indi bende neredeyse burun ucu da incelmeye başladı ama o kadar yavaş işleyen bir süreç ki mm lik oynamalarla iniyor surekli
Anladım canım çok samimi söylüyorum bu burnun daha güzel olmuş yüzüne. 1. Senende bence iyi ki olmuşum diyeceksin siman da değişmemiş ayrıca

Anladım canım çok samimi söylüyorum bu burnun daha güzel olmuş yüzüne. 1. Senende bence iyi ki olmuşum diyeceksin siman da değişmemiş ayrıca
Bunu duyduğuma çok sevindim inşallah dediğin gibi olur :) İnşallah seninde en kısa sürede istediğin gibi bir burnun olur

Anladım canım ne güzel sen memnunsun benim 6 ay geçti hala beğenmiyorum burun ucu kötü duruyor . Senin adına çok sevindim ama :)
kontrole gittiniz mi acaba yani ucunu hafif kaldırırız lokalle falan gibi bişi söyledi mi.benimkide problemli biliyosunuz 6 ay dolunca gidicem ama düzeltme yapmazsa diyede korkuyorum açıkçası.

kontrole gittiniz mi acaba yani ucunu hafif kaldırırız lokalle falan gibi bişi söyledi mi.benimkide problemli biliyosunuz 6 ay dolunca gidicem ama düzeltme yapmazsa diyede korkuyorum açıkçası.
Haftaya 6 ay dolacak onu bekliyorum :) ben bur ameliyat daha geçiremem 3 ay sonra düğünüm var ve iyileşme süreci gerçekten çok uzun. Ben bir ümit düğüne kadar burun incelir diye bekleyeceğim. Burun kaldırma işlemi bence ufak bir şey değil revizyon diyebilir size. Bizim sizinle problem bitmedi malesef doktor mu beceremedi biz mi şansiziz bilemedim

Ben sadece burnun incelip biraz daha uzamasını istiyorum onun dışında problemim kalmadı. Belki 1 yıla bu isteklerim olur . Bu arada burun yam duvarları inceldikçe daha kalkık durur bence siz de bekleyin biraz daha .

Ben sadece burnun incelip biraz daha uzamasını istiyorum onun dışında problemim kalmadı. Belki 1 yıla bu isteklerim olur . Bu arada burun yam duvarları inceldikçe daha kalkık durur bence siz de bekleyin biraz daha .
açıkçası tek sorunum kalkıklık değil hatta o olmasada olur diyorum artık yani düzde kabullendim ama kemer kısmında çıkıntı var ve geçecek bişi değil çok bariz belli artık.en azından onu düzeltse diyorum bakalım beklemedeyim.

açıkçası tek sorunum kalkıklık değil hatta o olmasada olur diyorum artık yani düzde kabullendim ama kemer kısmında çıkıntı var ve geçecek bişi değil çok bariz belli artık.en azından onu düzeltse diyorum bakalım beklemedeyim.
Bezelye tanesi gibiyse genelde onu ödem diyorlar ama tabi kemik gibiyse onu bilemiyorum. Evet onu lokalle düzeltebilir sonuçta kendi hatası oluyor yapması lazım.

Bezelye tanesi gibiyse genelde onu ödem diyorlar ama tabi kemik gibiyse onu bilemiyorum. Evet onu lokalle düzeltebilir sonuçta kendi hatası oluyor yapması lazım.
yok canım öyle şişlik gibi bişe değil kıkırdak yada krmik bilemiyorum ama hem burnumu öndende yandanda eğri gösteriyo hemde kemer gibi duruyo.bakalım inşaAllah düzeltir.seninkininde düzelmeye başladığına sevindim.

yok canım öyle şişlik gibi bişe değil kıkırdak yada krmik bilemiyorum ama hem burnumu öndende yandanda eğri gösteriyo hemde kemer gibi duruyo.bakalım inşaAllah düzeltir.seninkininde düzelmeye başladığına sevindim.
Benimde önden yamuk duruyor burnum ama şişliklerden sanırım. Çünkü sol tarafın üstü oturdu ama ucunda şişlik var o burnu yamuk gösteriyor. Sağ taraf daha komple şiş ama tabi ilk zamanlar ki gibi değil ama yine de ödemler burnu yamuk gösteriyor. Benimki daha çok fotolarda belli oluyor ama

Benimde önden yamuk duruyor burnum ama şişliklerden sanırım. Çünkü sol tarafın üstü oturdu ama ucunda şişlik var o burnu yamuk gösteriyor. Sağ taraf daha komple şiş ama tabi ilk zamanlar ki gibi değil ama yine de ödemler burnu yamuk gösteriyor. Benimki daha çok fotolarda belli oluyor ama
keşke sadece şişlik olsaydı benimkide geçer diye 1 yıl bekleyebilirdim.ama değil maalesef.umarım sizinkide düzelir tamamen.bende hocanın insafına kaldım.burun sırtım ve ucuda ayrı duruyo zaten.bi şekilsizlik var yani

keşke sadece şişlik olsaydı benimkide geçer diye 1 yıl bekleyebilirdim.ama değil maalesef.umarım sizinkide düzelir tamamen.bende hocanın insafına kaldım.burun sırtım ve ucuda ayrı duruyo zaten.bi şekilsizlik var yani
Fotolarda mi var yoksa dışardan fark ediliyor mu ? Mesela benim dışardan fark edilmiyor ama fotolarda kötü çıkıyor şu an

Fotolarda mi var yoksa dışardan fark ediliyor mu ? Mesela benim dışardan fark edilmiyor ama fotolarda kötü çıkıyor şu an
yani burun ucu ve sırtının ayrı durmasını foto attığımda burdanda söyleyen arkadaşlar oldu fotoda çok belli.normalde ben çok taktım bana belli ama bilemiyorum başkalarıda anlıyormu.ama fotoda bariz belli oluyor.kemer kısmı şişlik oluştuğunu herkes söyledi.

geçmiş olsun canım bence ilk attığın fotoyla şimdikinin arasınd çok büyük fark var gittikçe yüzüne yakışmış bence morini bozma bu süreç zor çünkü.. Bende ameliyat olmak istiyorum fakat senin yazdıklarından sonra bir acaba dedim benimde burnumda aşırı bir çirkinlik yok ama nefes problemimin yanında burun ucu düşüklüğü va hafif bir kemer var bayadır araştırıyorum bende doktorları faşan ama şuan bir acaba demedim değil korktum biraz :(

Back
X