Estetik olmak istediğim burnum

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Arkadaşlar ben de burnumdan yana dertliyim. Estetik olmak istiyorum, burnumun üst kemikleri çok geniş burnum yüzümde enli bi yer kaplıyo kanatlar geniş duruyo. İşte ben o kemikleri daralttırmak düzgün bir görüntü verdirmek istiyorum. Yandan bakınca da kemerli ucu tombul ve yine dudağımdan çok önde ama hafif bi kalkıklığı var, estetik yaptırmak istesem bu buruna çok mu kalkık bişi yapmak zorunda kalınır, sevmiyorum çok kalkık burunları da. Uzun düşük burun uçlarında estetikle çok güzel sonuçlar oluyor gördüğüm kadarıyla.Burnum daralsın ucu daha sivrileşsin ve düzgünce insin istiyorum. Burnumun resimlerini dudağımla beraber yolluyorum genişliği hakkında daha net bilginiz olsun diye. Bildiğiniz isimler varmı böyle bir burna benim istediğim şekilde müdahale edebilecek?

bence önden yaır profilden falan gayet iyi..sadece yan profilindennnn hfif bi kemeirn var oda dikat çekmiyordur ..resim çok yakından oldugu için farkettigimizi düşünüyorumm uzaktan normal bi resim çeksen eminim anlaşılmas..bence amlyt stresine acısına sonrasındaki sıkıntıları çekmeni gerektircek bi burnun yok cnm:)

ah ah siz benim burnumu görseniz nasıl yaşıyorsun o burunla dersiniz ve şaşırıyorum böyle güzel buruna sahip olupta estetik yaptırmak isteyenlere yinede sen bilirsin.. araştır özel hastaneleri ve doktorları

valla hiç gerek yok. o kadar maiyete eziiyete ve günaha girmene değmez. hem sonucun nasıl olacağı da belirsiz. hem şekil hem nefes alman kötüye gidebilir.

canım bence de burnun gayet güzel estetiğe gerek yok. Ama ille de yaptırmak istiyorum diyorsan önerebileceğim tek doktor Fatih Dağdelen dir. İnternetten kolayca ulaşabilirsin kendisine.

benimkine az bişey benziyo ama senin ki daha güzel hem kalkıkta
sadece törpülenmesi gerekiyor yoksa yapılcak başka bi sorun yok kuzum

ama bu burun güzelkii ben oldum ameliyat ama benimki seninkinin kat kat kötüsüydü hiç gerek yok bence canım tabi sen rahatsızsan beklemeden ol dderimm

öyle "aman ufak bir törpüleme, aman ufak bir ucunu kaldırtma" diyenlere bakma.
en basit burun ameliyatında bile çok kapsamlı şeyler yapılıyor ve oldukça güzel sonuçlar elde ediliyor. tabi bunun için de her şeye hakim, işinin ehli bir doktora teslim etmen lazım burnunu.
merak etme, eğer işinin ehli bir doktor yaparsa ameliyatını, sonrasında ağrı, sızı yok denecek kadar az oluyor.
ben emre ilhan derim. hem ona ameliyat olmuş ve çok memnun kalmış bir sürü var sitede. onların görüşlerini de alabilirsin.

Bence burnunuz gayet iyi haa tamamen yüzünüzle uyumu nasıl bilmiyorum, benim burnumda önden fena değil ama yandan şarkıcı Çelik'in burnuna benziyor, hiç bir oyuntu yok direkt iniyor, buna rağmen ben yine yaptırmayı düşünmezdim ama cidden artık rahat nefes almak istiyorum, ne uyuduğumu anlıyorum ne uyanıklığımı sürekli ağzımdan nefes alıyorum, sürekli hiç kesilmeyen bir geniz akıntım var ve faranjit oluyorum, kışın olduğum sinüzitin haddi hesabı yok, burun kanatlarım çok yapışık ve gergin bazen normal burunlar nasıldır diye parmaklarımla burun kanatlarımı açıp nefes alıyorum ne güzel bişey diyorum burundan nefes almak, ama sürekli elim burnumda dolaşamam ki PP birbuçuk ay içerisinde septorinoplasti ameliyatı olacağım, çok tırsıyorum ameliyat sonrasında bugünlerimi ararsam diye

canim ben seni anliyorum
burunlarimiz benziyor gercekten ama seninki daha kisa benim burnuma gore
dedigin gibi flas patlayinca yuzumde sanki sadece burnum vrmis gibi cikiyor resim
bu cok kotu
ins cok guzel olur ameliyat sonrasinda...

Canım verdiğin linke tıkladım ama hata verdi, bi sen de kontrol et.

Sorun şu ki arkadaşlar ortalama her estetik cerrahı yada kbbci burnu yan profilden oldukça güzel şekle sokabiliyor ama önden düzgün bi daraltma güzel ve doğal bi şekil verebilen doktora ihtiyacım var benim işte önden bunu yapabilicek doktor bilemiyorum ben.

ilk önden görünüş resmini gördüğümde burun ucu kaldırılmalı diye düşündüm ama aşağılara indikçe
dördüncü resimi görünce bir önceki resimde yere baktığını ve bu yüzden burnunn öyle gözüktüğünü anladım bence estetik olmanı gerektirecek bir burun değil çok hafif bir kusuru var tabi ama bu bence estetik olmaya yeterli değil
oda nedir belki yanlış görüyo olabilirim burnun başlangıç yerinden ucuna kadar aynı kalınlıkta sanki orta kısmın çok hafif dar olması gerekli buda hafif bir kavis verilerek giderilebilir ama senin burnun doğal burunların en az kusurlularından diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…