- Konu Sahibi cerenicious
-
Bence burnunuz gayet iyi haa tamamen yüzünüzle uyumu nasıl bilmiyorum, benim burnumda önden fena değil ama yandan şarkıcı Çelik'in burnuna benziyor, hiç bir oyuntu yok direkt iniyor, buna rağmen ben yine yaptırmayı düşünmezdim ama cidden artık rahat nefes almak istiyorum, ne uyuduğumu anlıyorum ne uyanıklığımı sürekli ağzımdan nefes alıyorum, sürekli hiç kesilmeyen bir geniz akıntım var ve faranjit oluyorum, kışın olduğum sinüzitin haddi hesabı yok, burun kanatlarım çok yapışık ve gergin bazen normal burunlar nasıldır diye parmaklarımla burun kanatlarımı açıp nefes alıyorum ne güzel bişey diyorum burundan nefes almak, ama sürekli elim burnumda dolaşamam kiPP birbuçuk ay içerisinde septorinoplasti ameliyatı olacağım, çok tırsıyorum ameliyat sonrasında bugünlerimi ararsam diye
güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, yüzümün tamamını koymayıp sadece burnumu koyduğum için tek başına değerlendiriyosunuz, şımarıklık yapıomuş gibi görünmiyim size burnumun ön görüntüsü tam tarif ettiğim gibi adeta topan patlıcanözellikle flaşlı resimlerde üst kemiklerim yanlara doğru çok çıkık duruyor, yandan ameliyatı gerektiricek kadar göze batan bi durum yok haklısınız.
xeynus sen ameliyat oldunmu? önden görünüş için olmuşsun sanırım değilmi, peki memnunmusun şimdi hangi doktora yaptırdın ve kimlerle görüştün rica etsem biraz bilgi verebilrmisin bana?
shmarick hiç abartılmaması gereken bi ameliyat gerçekten sadece iyi araştırmak çok uzmanla görüşmek tecrübeleri dinlemek lazım, en kısa zamanda kararını ver sağlık sorunu yaşıomuşsun hem hepsinden önemli bu.
xeynus gerçekten önden çok düzgün bir burun yapmış doktorun burun ucunun kaldırılmak dısında böyle muntazam küçültülmesi ve üst kemiklerini yanlardan törpülemesi gerçekten çok güzel işte aynen bu işlemleri istiyorum ben de :) bu çok iyi bi referans oldu
shmarick hiç abartılmaması gereken bi ameliyat gerçekten sadece iyi araştırmak çok uzmanla görüşmek tecrübeleri dinlemek lazım, en kısa zamanda kararını ver sağlık sorunu yaşıomuşsun hem hepsinden önemli bu.
xeynus gerçekten önden çok düzgün bir burun yapmış doktorun burun ucunun kaldırılmak dısında böyle muntazam küçültülmesi ve üst kemiklerini yanlardan törpülemesi gerçekten çok güzel işte aynen bu işlemleri istiyorum ben de :) bu çok iyi bi referans oldu
canim nemin resimlerine baktiysan onun burnununda ust kismini doktoru cok iyi sekillendirmis.ben de hala arastrma safasindayim.bu yaz bir doktorla gorusmustum yandaki kemikleri torpuleme yapmiyolar canim kirip yeniden kaynamasi icin daha yakina tutturup aliciya aliyoar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?