Estetik sonrası Burun ucundaki iki çıkıntı

Nspksmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
25
5
86
Merhabalar burun ameliyatı olalı 1 ay oldu. Burun ucundaki yan yana olan kıkırdak gibi şeyler var ya onlardan sağ taraftaki daha üstte duruyor dolayısıyla o taraf daha kalkık sol tarafa göre. Ödemden mi kaynaklı yoksa yamukluk mu bilemedim. Doktorumda uzakta henüz kontrole gidemiyorum. Var mı aynı durumu yaşayan

Görsel koyar mısınız? Bu şekilde görmeden yorum yapılamaz.

yeni bi olaysa ödemdir, iyileşme sürecinde ödemler farklı farklı yerlerde birikebiliyor. ama alçı çıktığındaki fotoğraflarına bak, o zamanda öyleyse muhtemelen eşitlenmeyecektir tecrübeyle sabit.

Foto ekledim sağdan soldan ve önden hali

Eklentiler

• F5ED64C6-F5C1-40A7-B3B0-5B58E6D6D4B5.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 709
  • E2298D92-818F-44C5-BCE2-35644534F6F8.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 669
  • AEB4AFC4-4656-40CA-BA9E-86B8E1379E67.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 630
Görsel koyar mısınız? Bu şekilde görmeden yorum yapılamaz.
Ekledim
yeni bi olaysa ödemdir, iyileşme sürecinde ödemler farklı farklı yerlerde birikebiliyor. ama alçı çıktığındaki fotoğraflarına bak, o zamanda öyleyse muhtemelen eşitlenmeyecektir tecrübeyle sabit.
Hadi yaa benim gördüğüm en baştan beri böyle

Önden çok dikkatli bakınca iki burun deliği arasında hafif bir fark var, sağdaki daha yukarı doğru. Çok takılıyorsanız doktorunuzla görüşün bir.
Onlar klasik olarak bekle ödem bişey demek için erken falan dicekler kesinde ben bir ümit aynı durumda olup düzeldi diyen biri çıkar diye sorayım dedim

Onlar klasik olarak bekle ödem bişey demek için erken falan dicekler kesinde ben bir ümit aynı durumda olup düzeldi diyen biri çıkar diye sorayım dedim
Bana da ödem gibi geldi. Ben de farketmiştim böyle bir şey şu an gözlemlemiyorum kendimde. Benimki sizinki kadar belirgin değildi ama doktorumun kanadın ince olduğunu ve orayı destekleyeceğini söylediği taraftaydı.

Benimde sol tarafımla çok uğraşmış o taraf daha çok şişer demişti. Aşağıda olan kısım yani çok uğraştığı taraf. İnşallah ödemdir ya normalde bakınca çok dikkat çekmiyo ama insan o kadar para verip zahmet çekincede herşey düzgün olsun istiyo

Bu ödem bence 3.ayda gidecek.

Ödem diyecek zaten. Benim doktorum ne desem ödem deyip geçiyor. 2 yıldır her şeye ödem diyor. Benim burnum yamuk ve hâlâ kemerli. Sizin burnunuz gayet güzel görünüyor. Sağ sol farklılıkları var evet, özellikle önden. Onlar geçecek bence. Ödem gibi gerçekten. 3 ay dolmadan bunlara takılmayın ve diğer postta da dediğim gibi, burnunuzun keyfini çıkarın.

Çok teşekkür ederim her eve sizden lazım

Çok teşekkür ederim her eve sizden lazım
Bendede böyle ya Dr o tarafa doğru sert şekilde bastırarak masaj yapmamı söyledi ben burnum düşer die ağır bile kaldirmazken Dr öyle sert masaj yaptiki düşmez korkma taş gibi dedi sizin ameliyatiniz ne kadar oldu

Benimkide böyle ama sağ tarafımda hafif bı içer giriklikdr var ins düzelir bana 2 ay oldu

Eklentiler

• IMG_20221007_142250.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 555
  • IMG_20221007_142200.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 455
  • IMG_20221007_142838.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 441
  • IMG_20221007_142917.webp
    13 KB · Görüntüleme: 574
Bizzat aynı şekilde yaşamış biri olarak söylüyorum ki %100 ödem. Benim burnumun tamamen oturması 2 yıl sürdü ödemler sandığın gibi kolay gitmiyor, tabii kişiden kişiye göre değişir de. Doktorlar o yüzden zaten 1-2 yıl geçmeden tam oturmaz diyor.
Benim sağ tarafımla daha çok uğraşılmış o yüzden orası başından beri daha çok ödemliydi. Burnumun o sağ tarafı özellikle kanadı daha çok şiştiği için yamuk gibi duruyordu, sağ taraf kalkık sol taraf inik. Hepsi geçti sabret canını sıkma daha 1 ay olmuş çooook yeni. Fotoğraflarla kıyaslarsın ay ay değişimleri göreceksin.

Ya inşallah benim foto bi önceki sayfada var sanki sağ tarafim çökük gibi duruyor delikler asimetrik burun ucu top gibi

Benim de aynı şekilde burun ucum top gibi ve bi tarafım daha şiş olduğu için eğri duruyor 23 gün oldu kafayı yemek üzereyim
Benimde 23gün oldu aynı zaman olmuşuz geçmiş olsun ,sizdede gerginlik hissi varmı gülemiyorum ben ,benimde delikler asimetrik sağ burnumun içi çok şiş ve burnum taş gibi sert, revizyon oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…