- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
kendi doktorum bugün yoktu o yüzden başka bir doktor çıkardı ateli. Nefes problemi olan kişiler de tamamen dümdüz bir burun yapamıyoruz nefes problemi ddevam edebiliyor dedi. Bilmiyorum o yüzden mi ama yamukluk var yaniDaha çok yeni bence atel zaten 2 gün sonra çıkıcak ozaman da belki ödem yada şiştir diyecek doktorun. Resim koyabilir misin
sadece ödemdir öyleyse sabrederim hic önemsemem. Benim ameliyat öncesi de bu şekilde yamuktu. O yüzden stres yaptım iste boyle kalırsa diye.Ön kısmı çok ödemlidir şuan iç kısmında da dikişlerden oluşan şişlik vardr diye düşünüyorum yani daha çok yeni beklemen lazım .. sabır o kısmı şiş bence ödemli
Devlet hastanesinde oldum ben. İnşallah geçicidir sağ olun.Su an görünen kısmı icin haklısın yamukluk var bir bütün olarak
Doktorun bakalım ne diyecek gecici bi durumdur ins canını sıkma halledilir bir şeydir
Daha çok yeni karar vermek için
Nerede kime oldunuz
Gecmiş olsun
varmi yamukluk acaba duzeldimiEki Görüntüle 2058162 Benimde 6.günüm benim burnumda yamuktu hala atel var galiba ilk başta böyle duruyormuş ben doktora sordum neden yamuk diye sorun yok zamanla oturacak dedi foto atıyorum yorum bekliyorum
yok malesef düzelmedi hala yamukluk var. Sanırım düzelmeyecek bu yamukluk çünkü doktor da fark etti ve herkesin burnunu tamamen düz yapamıyoruz falan dedi.varmi yamukluk acaba duzeldimi
alla alla vallahi sinirleniyrm böyle sacma yorum mu olur, herkesin burnunu düzgün yapamiyrz diyeyok malesef düzelmedi hala yamukluk var. Sanırım düzelmeyecek bu yamukluk çünkü doktor da fark etti ve herkesin burnunu tamamen düz yapamıyoruz falan dedi.
6000 euromu yuh yani..
Devlette oldum 2500 falan tutar dediler 1100 odedim napio bu doktorlar..resmen soygun..o.parayi alipda burnumu duzeltmiosa haram olsun derim o doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?