- Konu Sahibi merve_demi
-
canım gecmiş olsun kime ne kadara ameliyat oldun?arkadaşlar yazanları okuyunca çok şaşırdım ben 6 ağustosta ameliyat oldum, tamponlar üç gün sonra alındı ve tamponlar alındığı andan itibaren çok rahat nefes alıp verebiliyorum. hatta bu şiş haliyle eskisinden çok daha iyi nefes alıp verebiliyorum. gündüz akıntım olduğu için genzime kaçacak diye korkup ara ara ağzımdan nefes alıyorum sadece ama uyurken farkında bile olmadan ağzımdan nefes alıp vermeye başlıyorum.
yavas yavas tam bir ayda rahatlıyorsun yani,ilk bir iki hafta kötü hele ilk hafta çok zor.
sürekli ağzım boğazım kuruyor,dudaklarım çatlıyordu benim.
sonra burnunu temizledikçe zamanla rahatlıyorsun ama tabi bazen fıkırdıyor bazen de akıyor.
eh güzel olmak kolay değil.
Ameliyat olalı 6.günüm nefes alamıyorum.Umarım haftaya düzelir..
canm sıcak bir duşa gireceksin,sürekli burnunun içine bol bol sıcak su tut,duşun sonuna doğru hafif hafif sümkürmeye başla,görüceksin su alacak hepsini.benim de burnum tıkalı. ve işin kötüsü temizleyemiyorum. nasıl temizleyebilirim burnumun içini. bi sümkürsem çok rahatlıycakmışım gibi geliyo
arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum. dün tamponlarım alındı ve gün boyu süper nefes aldım. ancak şu an burnumdan nefes alamıyorum. daha doğrusu aldığım nefes yetmiyor. ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum. bu durum normal di mi, yani tekrar burnumdan nefes alacağım di mi??? çok moralim bozuldu böyle kalır diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?