Estetik sonrası burundan nefes alma yardım

merve_demi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
74
0
96
İstanbul
Kızlar 03.03.2011 persembe gunu burun estetıgı oldum 07.03.2011 pazartesı tamponlarım alındı cıktıktan sonra bır ara cok hafıf nefes alabıldım sonrasında cok tıkalıyım sureklı agzım acık uyuyorum kotu hıssedıyorum sızce bu normalmı estetık yaptırdıktan ne kadar zaman sonra rahat nefes almaya basladınız

bnm iki ay oldu tam olarak rht nefes alamıorum burundan nefes alınca nefes nefese kalıorum rht olmuyor yani henüz.bakalım zmnla inş düzelir.

tam olarak bir ayda rahatlıyorsun,
burnunu çekmemeni,sürekli rahatlamak için su içmeni ve dudağın çatlayabileceği için lipstick sürmeni tavsiye ederim.

1ay mı ??? bende ameliyat olcam ama bir ay ağızdan nefes alamam. devamlı burnumdan nefes alıp veriyorum. kışın en ufak grip olsam ağzımdan nefes almak zorunda kalınca uyuyamıyorum. hatta normalde de gece ağzım açılırsa hemen uyanırım. ağzımı hiç kullanmıyorum yani. bu benim için hiçç iyi bi haber değil..:84:

yavas yavas tam bir ayda rahatlıyorsun yani,ilk bir iki hafta kötü hele ilk hafta çok zor.
sürekli ağzım boğazım kuruyor,dudaklarım çatlıyordu benim.
sonra burnunu temizledikçe zamanla rahatlıyorsun ama tabi bazen fıkırdıyor bazen de akıyor.
eh güzel olmak kolay değil.

arkadaşlar yazanları okuyunca çok şaşırdım ben 6 ağustosta ameliyat oldum, tamponlar üç gün sonra alındı ve tamponlar alındığı andan itibaren çok rahat nefes alıp verebiliyorum. hatta bu şiş haliyle eskisinden çok daha iyi nefes alıp verebiliyorum. gündüz akıntım olduğu için genzime kaçacak diye korkup ara ara ağzımdan nefes alıyorum sadece ama uyurken farkında bile olmadan ağzımdan nefes alıp vermeye başlıyorum.

canım gecmiş olsun kime ne kadara ameliyat oldun?

valla benim tamponum yoktu sadece ameliyattan ilk çıktığım an nefes aldım sonra şişti mukozalarım.
bir kaç gün tamamen kapandı ama sonraki hafta açıldı.
ama benim şöyle bir durumum var,alerjik olduğum için çok mukus salgılıyordum hapşırıp, o yüzdne burnum çok tıkanıyordu,tıkanıklığı sadece banyoda yumuşatarak sümkürmem gerekiyordu.
o yüzden zaman zaman ağızdan zaman zamanda burundan nefes aldım.
şu an tam bir ay oldu mükemmel nefes alıyorum ama doktor daha da açılacağını söylüyor.

Son düzenleme:

evet sonuç güzel olsun da katlanıcaz artık.. çok korkuyorum yamulur die. çevremde böyle biri var devamlı o geliyor aklıma..

Ameliyat olalı 6.günüm nefes alamıyorum.Umarım haftaya düzelir..

ben 10 günddür ağızdan nefes alıyorum. dudaklarım mahvoldu, gayet normal. dün dayanamadım oturdum içerde görünen kurumuş kan kabuğunu ıslattım pamukla yavaşça çektim. ne göreyim baş parmağımın ucu kadar bir parça. sonra nefes almaya başladım.ama hala deviasyonlu taraftan nefes alamıyorum. ben nefes için oldum bu ameliyatı ama sanırım daha erken. beklemedeyim.

benim de burnum tıkalı. ve işin kötüsü temizleyemiyorum. nasıl temizleyebilirim burnumun içini. bi sümkürsem çok rahatlıycakmışım gibi geliyo

benim 4buçuk ay oldu hala nefes almakta zorlanıyorum.Hem kemer gitsin hemde rht nefes alabilmek için oldum ameliyatı ama hüsran tekrar olucam bir kaç ay sonra yapılan işlemlerlede alakalı sanırım senin ödemlerin inince belkide düzeliceltir.Çok geçmiş olsun:)

benim de burnum tıkalı. ve işin kötüsü temizleyemiyorum. nasıl temizleyebilirim burnumun içini. bi sümkürsem çok rahatlıycakmışım gibi geliyo
canm sıcak bir duşa gireceksin,sürekli burnunun içine bol bol sıcak su tut,duşun sonuna doğru hafif hafif sümkürmeye başla,görüceksin su alacak hepsini.
ama kuru sümkürme.
geçmiş olsun.

arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum. dün tamponlarım alındı ve gün boyu süper nefes aldım. ancak şu an burnumdan nefes alamıyorum. daha doğrusu aldığım nefes yetmiyor. ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum. bu durum normal di mi, yani tekrar burnumdan nefes alacağım di mi??? çok moralim bozuldu böyle kalır diye ödüm kopuyo

evet normal zamanla düzelecek. bendede öyle oldu.

ameliyat olalı 36 gün oldu.ilk günler gerçekten çok zor geçiyor.kabul ediyorum ilk bir hafta sürekli ağzımdan nefes aldım ama şu an burnumdan alabiliyorum ama arada tıkanabiliyor.sanırım daha şişliklerim olduğu için ilk günler sabırlı olmak gerek sonra rahatlıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…