- Konu Sahibi merve_demi
-
Nefes almanızda düzelme oldu mu? Tekrar bir ameliyata gerek duydunuz mu? Benim de 1 ay falan oldu. Pek nefes alamıyorumbnm iki ay oldu tam olarak rht nefes alamıorum burundan nefes alınca nefes nefese kalıorum rht olmuyor yani henüz.bakalım zmnla inş düzelir.
gecmiş olsun 1 aydan fazla sürebilir.kişiye göre ve yapılan ameliyat tekniğinede bağlı olabiliyor.her bünye aynı değil cünki ödem fazlaysa içte tabiyki uzun sürer.sana doktorun ilaç melhem vermedimi?kulak pamuğuyla melhemden içine sürüp temizleyip rahatlamanı sağlıyor.ben öyle yapıyordum.bide bi ilaç vardı mentorlü içini onla temizliyince nefes almanda rahat oluyordu.bence doktoruna sor onu kullanabilirsin.ödemlerin hızlı inerse daha rahatlarsın.oda zaman alıyor biraz.Kızlar 03.03.2011 persembe gunu burun estetıgı oldum 07.03.2011 pazartesı tamponlarım alındı cıktıktan sonra bır ara cok hafıf nefes alabıldım sonrasında cok tıkalıyım sureklı agzım acık uyuyorum kotu hıssedıyorum sızce bu normalmı estetık yaptırdıktan ne kadar zaman sonra rahat nefes almaya basladınız
Nefes alma durumunuz düzeldi mi?bnm iki ay oldu tam olarak rht nefes alamıorum burundan nefes alınca nefes nefese kalıorum rht olmuyor yani henüz.bakalım zmnla inş düzelir.
İkinci ameliyatı oldunuz mu? Nefes alamamanız neden kaynaklanmışGözünüzü korkutmak istemem ama benim 1 seneyi aşkın süredir nefes alamama gibi bir durumum var. Ameliyat olalı 1 seneyi geçti ve yeniden ameliyat olacağım, elbette ki başka bir doktora..
DIPNOT: Estetik ameliyattan önce nefes alabiliyordum.
Evet bende merak ediyorum nefes almanız nasıl düzeldi düzeldiyse zamanlamı oluyoNefes alma durumunuz düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?