Estetik Sonrası Değişmemiş Hatta Büyüyen Burun Lütfen Bir Bakın

Öncesinde büyük Ddim ama şuan alçı çıkmış haline diyemiyorm o kavisi görünce herşey gitti aklımdan yüzüm değişmiş ifadem değişmiş öndende sanki burun ucumu alıp hafif kaldırma ve hafif kavis verince afedersiniz direk düz bakınca domuza benzettim bu kavis azalır demi burun ucumda düşer biraz inş

zaten ucu top gibi duruyor şu an inecek merak etme

henüz şeklinin oturmasını beklemeyin, 6 ay gecmesi lazım ki o sislik cok normal bir durum. Burnunuza masaj yaparak istediginiz sekli vermeye calısın o suan bu sekli almaya cok müsait.

henüz şeklinin oturmasını beklemeyin, 6 ay gecmesi lazım ki o sislik cok normal bir durum. Burnunuza masaj yaparak istediginiz sekli vermeye calısın o suan bu sekli almaya cok müsait.
Canım kavisi sevmedim o kavis gitsin diye nasıl bi masaj yapcam bilmiyorum bide masajla şekli bozulur mu bi taraf büyük bi taraf küçük kalır mı mesela

yaa herkes kavisli kalkık burun ister ben de 3. ameliyatımı oldum kavisli kalkık çok memnunum estetik oldugu belli olan burunları çok seviyorum bence takma hem alısırsın ve zaten 1 yıl kadar oturuyor yerine korkma iner biraz

Canım ama biz hiç kavis kalkık konuşmadık. Ben resmen şok oldum özellikle kavise çok şaşırdım madem tecrubelisin söyler misin şişlik inince kavis belli mi oluyo azalıyor mu
Forumda bazıları azalıyo bazıları belli oluyo demiş

kavis gitmez belli olur bence

ya saçmalama niye ağlıyosun ama mantık olarak kavisli bi buruna kemik durduk yere gelmez ki?
yani olmadı 2. olursun kıkırdak eklenir en kötü
ağlama
Canım ilki bile o kadar zor geçti ki 2. Ci düşünmek bile alamama sebep oluyo
Hayır anlamıyorum ne diye kavis vermiş bana sormadan bide honka gibi bi burun değil ki kalın derili bi burun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…