Estetik Sonrası Değişmemiş Hatta Büyüyen Burun Lütfen Bir Bakın

Dertli Kerkenez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
17
3
1
Mrb arkadaşlar ben bir hafta önce ameliyat oldum. Yarın alçım yenilenecek ve silikon tamponlarım çıkacak. Ameliyatım çok ağır geçti öncelikle ameliyatımdan bahsedeyim. Büyük oranda kemik eğriliği, burunda yamulma, bütün etlerde büyüme vardı. bende KBB yerine bari şeklide güzel olsun diye plastikde oldum. İlk günden beri kemik değil ama etlerde ciddi acı çektim böyle olacağını düşünmemiştim. Benim sargım niyeyse burun altına kadar değil ortada son buluyor. Az kaldırınca burnumun yarısı göründü ama çok kötü eskisinden kaba ve büyük üstelik ucu yayvan ve aşırı geniş. Şimdi diyelim indi daha çok yeni bu ne kadar inebilir ki zaten büyüktü. Derim kalın ve yağlı enden küçülme olmaz dedi de be adam burun ucu vs. nasıl küçülmedi. Girdiğim gibi hatta daha kötü çıktım.
Tek merak ettiğim arkadaşlar darlık anlamında değilde yandan görünüm anlamında küçülme oluyor mu oluyorsa ne kadar oluyor, burun ucum düşüktü şimdi yayvan ve geniş bu durum düzeliyor mu zamanla, bunalıma girmekten korkuyorum. Hemen karalar bağlamam ama resmen hayal kırıklığı oldu.

burun zamanla oturuyor ilk 1 sene sonunda şekli anlıyorsun ancak
2 sene sonunda artık tamamen iyileşmiş oluyor

Canım benim 29.günüm.
Baya küçüldü daha da zarifleşecek diyorlar ama
Şimdi duş aldım canım alçın düşsün duş al gel yenisi takcaz ddi bi şok daha yaşadım burnumda ciddi bi kavis var. İstememiştim acaba ucu balon gibi şiş diye mi kavisli görünüyor.
Çocuklar gelip burnumda kaysın. Park gibi mübarek
Hahaha ay çok komik Böyle durumlarda da hep gülerim

Ben seni biraz rahatlatayim, ayni psikoloji oglumda da vardi, kendisi tam 4 hafta önce ameliyat oldu, günler haftalar gectikce cok daha güzel oluyor hersey, o da kavis istemedi tabi erkek oldugu icin ama kavisli duruyordu ve korkmustu, ama senin de tahmin ettigin gibi burun ucundan dolayi öyle gözüküyor. Simdi dedigim gibi 4 hafta gecti ve o kavis yok oldu, hem burun ucu indigini görüyoruz böylelikle hemde ödemlerin gercekten de gittigini. Burun demek sabir isi demek

Istersen bir resim at görelim

Benim doktorum da erkek burunları için aynısını söyledi, kdın burnundan daha zor ve ilk 1-2 ay kavisli gözükebilir ama geçici demişti

Inş dediginiz gibi olur şuan müsait değilim müsait olunca atayım resim şimdi eski burnumu vurmustum kırılmısti tabi o kadar yamuk ve buyuk degil ama daha karizmatikti sanki simdi ucu domates gibi top bide kavis
Umarım geçer dediginiz gibi

Büyük olması sorun değil şekli bozuk olmasin az çok şekli çıkıntılar kendini belli eder gözünüze çarpan çıkıntı var mi

Şimdi doktordan geldim alçılı yeniledi kavisi sordum burun ucun aşırı düşüktü hafif kavis ve hafif kalkiklik vermek zorundydm dsı bu gün için değil ilerisi için yoksa tekrar düşük görüncekti ddi. Yani hafif kavis vermiş şişlik inince az düzelir ama demi

ben fotodan net anlayaamdım tam yandan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…