- 27 Mayıs 2019
- 17
- 3
- 1
- Konu Sahibi Dertli Kerkenez
-
Ne kadar küçülüyo canım benim burnum zaten çok büyüktü şimdi daha büyük cıktım maddi manevi zarar resmen. 1 haftada dert sahibi oldumKüçülüyor merak etme
1 sene bu koca burunla gezeceğim yani amanınburun zamanla oturuyor ilk 1 sene sonunda şekli anlıyorsun ancak
2 sene sonunda artık tamamen iyileşmiş oluyor
Canım benim 29.günüm.Ne kadar küçülüyo canım benim burnum zaten çok büyüktü şimdi daha büyük cıktım maddi manevi zarar resmen. 1 haftada dert sahibi oldum
Şimdi duş aldım canım alçın düşsün duş al gel yenisi takcaz ddi bi şok daha yaşadımCanım benim 29.günüm.
Baya küçüldü daha da zarifleşecek diyorlar ama
Benim doktorum da erkek burunları için aynısını söyledi, kdın burnundan daha zor ve ilk 1-2 ay kavisli gözükebilir ama geçici demiştiBen seni biraz rahatlatayim, ayni psikoloji oglumda da vardi, kendisi tam 4 hafta önce ameliyat oldu, günler haftalar gectikce cok daha güzel oluyor hersey, o da kavis istemedi tabi erkek oldugu icin ama kavisli duruyordu ve korkmustu, ama senin de tahmin ettigin gibi burun ucundan dolayi öyle gözüküyor. Simdi dedigim gibi 4 hafta gecti ve o kavis yok oldu, hem burun ucu indigini görüyoruz böylelikle hemde ödemlerin gercekten de gittigini. Burun demek sabir isi demek
Istersen bir resim at görelim
Inş dediginiz gibi olur şuan müsait değilim müsait olunca atayım resim şimdi eski burnumu vurmustum kırılmısti tabi o kadar yamuk ve buyuk degil ama daha karizmatikti sanki simdi ucu domates gibi top bide kavisBen seni biraz rahatlatayim, ayni psikoloji oglumda da vardi, kendisi tam 4 hafta önce ameliyat oldu, günler haftalar gectikce cok daha güzel oluyor hersey, o da kavis istemedi tabi erkek oldugu icin ama kavisli duruyordu ve korkmustu, ama senin de tahmin ettigin gibi burun ucundan dolayi öyle gözüküyor. Simdi dedigim gibi 4 hafta gecti ve o kavis yok oldu, hem burun ucu indigini görüyoruz böylelikle hemde ödemlerin gercekten de gittigini. Burun demek sabir isi demek
Istersen bir resim at görelim
Geçsin de 2 ay önemli değil canım yeterki gecsinBenim doktorum da erkek burunları için aynısını söyledi, kdın burnundan daha zor ve ilk 1-2 ay kavisli gözükebilir ama geçici demişti
gün içinde bile değişiyor sabah kalktığımda kocaman akşama doğru inmiş zarif :) canını sıkma inecek ve güzelleşecekGeçsin de 2 ay önemli değil canım yeterki gecsin
Canım o kadar şiş ki alt kısımdan bisey anlamadım ama kemer kısımlarında bisey yok düz sadece kaydırak gibi bi kavis varBüyük olması sorun değil şekli bozuk olmasin az çok şekli çıkıntılar kendini belli eder gözünüze çarpan çıkıntı var mi
Ins canim ifadem bile garip geldi bana simdi sacimi yaptim az kendime geleyim diye doktora gidiyoruz bakayım o ne diycekgün içinde bile değişiyor sabah kalktığımda kocaman akşama doğru inmiş zarif :) canını sıkma inecek ve güzelleşecek
Aynı sorun. Akşam burnum daha bi güzel geliyor sabah şiş. Bu durum ne zaman geçicekki :)gün içinde bile değişiyor sabah kalktığımda kocaman akşama doğru inmiş zarif :) canını sıkma inecek ve güzelleşecek
ben fotodan net anlayaamdım tam yandan var mıŞimdi doktordan geldim alçılı yeniledi kavisi sordum burun ucun aşırı düşüktü hafif kavis ve hafif kalkiklik vermek zorundydm dsı bu gün için değil ilerisi için yoksa tekrar düşük görüncekti ddi. Yani hafif kavis vermiş şişlik inince az düzelir ama demi
Canım malesef bi bu var şimdi tekrar alçı takıldı ama eski burnum düşük uclu ama düz bi burundu şimdi ben buna nasıl alışcam sevmedimben fotodan net anlayaamdım tam yandan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?