Estetik sonrası deri fazlalığı ne oluyor?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kızlar estetik sonrası kemikli küçük olmayan burunlarda burun küçültülünce deri fazlalığı ne oluyor? ,Bu durumu yaşayanlar varmı çünkü benim şişliklerim iyice indi 4. ayımdayım biraz deri fazlalığı var burnumun üstünde yani bide burnuma yapışmıyor bu deri burnumu kavrayamadı :/ haftaya kontörlm var doktoruma sorucam ama yaşayan varmı bu durumu ve sonuç ne oldu

ilk defa böyle bişi duydum ama kime oldunuz siz ameliyatı. kalkıklık indi diye yazdığınız gördüm başka sayfada

ilk defa böyle bişi duydum ama kime oldunuz siz ameliyatı. kalkıklık indi diye yazdığınız gördüm başka sayfada
nasıl duymadın canım deri ne oluyor bazıları yanağa doğru kayıyor demiş kalkıklık milimlik indi şişler geçince ama bu deri fazlalığı var sanki

bende böle bir durum yaşamakdan korkuyorum ben biraz deriyi küçültürler diye düşünmüştüm. Şu anda şöle düşünüyorum insan derisi 6 ayda bir kendini yeniler yenilediğinde zamanla kavraşma olur diye düşünüyorum.

Deriyi nasıl küçültcekler canım deriye bi müdahale edemiyorlar benim derim burnumu kavrayamadı tam elleyince fazllaık olduğu bes belli

nasıl zayıflayınca deride sarkma oluyo onu ameliyatta toparlama yapıyolar bence aynı şekilde olabilirdi diye düşünüyorum

Evet,bende de oldu deri fazlaligi. Doktorum çok fazla oydugu için böyle oldu diye düşünüyorum. Burun kenarında göze yakın yerde şişlik gibi bir görüntü var. Yalniz ben ameliyattan sonra dolgu yaptirmistim sanirim onunda etkisi var.

Benim kanatlarımı da daralttı doktorum öyle olunca galiba deri fazlalığını kesip dikiş atıyo ama kanatlara müdahele etmediyse nerden kesicekki

Benim kanatlarımı da daralttı doktorum öyle olunca galiba deri fazlalığını kesip dikiş atıyo ama kanatlara müdahele etmediyse nerden kesicekki
benim kemeri aldı 2-3 tık kaldırdı burun ucunu küçülttü kanatları olması gerektiği kadar daralttı yinede baktığımda deri fazlalığı bariz görüyorum ilk aylar böyle değildi şişliklerdenmiş şimdi şişliklerin çoğu geçti haliyle deri fazlalığı meydana çıktı burun kemerimin üstünde yani dokununca deri kayıyo istediğin yere gergin değil bildiğin fazlalık gibi :/

Doktorunuz kim bide nefes probleminiz var mı?eğer sorun sadece deriyse bence kolay bi çözümü vardır belki bidikişle toparlar

Doktorunuz kim bide nefes probleminiz var mı?eğer sorun sadece deriyse bence kolay bi çözümü vardır belki bidikişle toparlar
ben bursada oldum amelıyattan öncede nefes problemim yoktu şimdide yok kontörlm var şubatta bakalım ne dicek görüntü kötü değil ama işte biraz daha gergin olabilirdi herkesin kemerli burnu olduğu için ameliyat oluyolar genelde bu uzun deri burun küçülünce ne oluyor diye merak ediyorum

Düzelme oldu mu acaba durumunuzda bende de aynı sorun var şu anda

Bende de ayni problem oldu ameliyat sonrası fotoğrafta burnumun üzerinde hiç çıkıntı yoktu dümdüzdü. Fakat şuan 1 sene oldu deri fazlalığı olduğunu söyledi doktor ve kortizonlu iğne yaptı bana

Merhaba durumunuzda düzelme oldu mu acaba

Merhaba durumunuzda düzelme oldu mu acaba
Baya geç oldu cevabım fakat düzelme oldu bu 2 sene önce fotoğraf koyuyorum . Ama şuanda düzelmiş hali gibi sivri değil

Eklentiler

• 40A0FE8E-1993-4489-830B-0146C0456305.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 427
  • 1667C8A2-8995-4458-8889-3FD7ADC81123.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 363
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…