- 5 Haziran 2019
- 25
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Pembelimor123
-
açıkcası şöyle iki elimle kanatları gezdirdiğim zaman bir kanadın diğerinden farkı yok gibi geliyor yani elime zank diye batan bir kemik prçası yokDokunduğunuz zaman küçük sivri bir kemik çıkıntısı varmış gibi mi hissediyorsunuz?
O zaman kafanıza takmayınnn burnunuz da çok güzel :) her ameliyatta ufak tefek komplikasyonlar oluyor eminim sizden başka kimsecikler farketmezaçıkcası şöyle iki elimle kanatları gezdirdiğim zaman bir kanadın diğerinden farkı yok gibi geliyor yani elime zank diye batan bir kemik prçası yok
diğer açıdan bu kadar düzgünken diğer taraftan öyle olması çok değişik nedeni nedir acaba çok merak ediyorumO zaman kafanıza takmayınnn burnunuz da çok güzel :) her ameliyatta ufak tefek komplikasyonlar oluyor eminim sizden başka kimsecikler farketmez ❤ Güzel güzel mutlu günler yaşayın burnunuzla. Bahsettiğim ufak kemik çıkıntısı gibi olan şey kıkırdakla alakalı.
bir taraf profilde hafif çıkıntı var diğer taraftan yok gibi görünüyorBen sorun neymş anlamadm bile :/ sorun ne biri yeşillendirebilir mi ?
kaç ay oldu sizin geçicek mi böyle mi kslıcakBende de öyle...
Dolgunun içeriğine göre 6 ay ile 1.5 yıla kadar kalıcılığı oluyormuş. Aslında ekstra ücret talep etmemesi lazım ama bazı doktorlar kendi mahvettiği burnun revizyonuna bile ücret isteyebiliyor.Benim de böyle. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktor doku kalınlaşması olmuş, bir ay daha bekleyelim değişmezse az bir dolgu yaparız dedi. Peki bu dolgu dudak ve yüzde durduğu kadar mı durur burunda? Yani erime süresi ne kadardır bilen var mı? Bir de sizce benden para talep eder mi? ☺
bana da doku birikmesi dedi ben de bekleyip büyük ihtimal dolgu yaptırırım belki hala geçmezse senesi doldugunda törpü düşünürüm bilemiyorum insallah geçer ama umudumuz buBenim de böyle. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktor doku kalınlaşması olmuş, bir ay daha bekleyelim değişmezse az bir dolgu yaparız dedi. Peki bu dolgu dudak ve yüzde durduğu kadar mı durur burunda? Yani erime süresi ne kadardır bilen var mı? Bir de sizce benden para talep eder mi? ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?