estetik sonrası hafif çıkıntu

Pembelimor123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
25
1
1
30
merhabalar 2 ay önce ameliyat oldum sağ yandan burnum oldukça hoş fakat sol yandan kemer kısmında ufacık bir çıkıntı var ilk aylar dümdüzdü doktoruma sordugumda doku birikmesi olabilir böyle şeyler doğallık katar dedi ama kafama çok taktım

buyrun

Eklentiler

• 9E6E674B-04B6-4415-BD91-606E4024FB9C.webp
    9E6E674B-04B6-4415-BD91-606E4024FB9C.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 160
Dokunduğunuz zaman küçük sivri bir kemik çıkıntısı varmış gibi mi hissediyorsunuz?

açıkcası şöyle iki elimle kanatları gezdirdiğim zaman bir kanadın diğerinden farkı yok gibi geliyor yani elime zank diye batan bir kemik prçası yok
O zaman kafanıza takmayınnn burnunuz da çok güzel :) her ameliyatta ufak tefek komplikasyonlar oluyor eminim sizden başka kimsecikler farketmez ❤️ Güzel güzel mutlu günler yaşayın burnunuzla. Bahsettiğim ufak kemik çıkıntısı gibi olan şey kıkırdakla alakalı.

O zaman kafanıza takmayınnn burnunuz da çok güzel :) her ameliyatta ufak tefek komplikasyonlar oluyor eminim sizden başka kimsecikler farketmez ❤ Güzel güzel mutlu günler yaşayın burnunuzla. Bahsettiğim ufak kemik çıkıntısı gibi olan şey kıkırdakla alakalı.
diğer açıdan bu kadar düzgünken diğer taraftan öyle olması çok değişik nedeni nedir acaba çok merak ediyorum

Eklentiler

• 02198455-85BA-4582-B490-69B8AD6A85BB.webp
    02198455-85BA-4582-B490-69B8AD6A85BB.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 156
Ameliyatın üzerinden 6 ay geçmeden burun gerçekten tam şeklini almıyor. Revizyon yani 2. 3. Ameliyatlarda bu süre 2 yıla kadar uzayabiliyor. 6. ayınızda farkı göreceksiniz.

Hepimizidm burnu öyle. Sag ve sol profil farkli. Burnunuz gayet dogal duruyo kafaya takmayin

Benim 7 ay oldu. Sanmıyorum ki geçsin. Doktor en son ameliyatın 2. ayında görmüştü. 1 sene dolunca gel, dedi. Gerçi gitsem de bir şey değişmez. Buna da bahane bulur. Eli değil, çenesi işliyor kendisinin. :)

2.5 ay oldu benim de. Bir taraf hafif çıkıntılı, diğer taraf düz. Daha büyük sorunlar olmadığı sürece (nefesle ilgili özellikle) umursamıyorum. Burnunuz çok güzel görünüyor ayrıca, boşuna üzülmeyin.

Benim de böyle. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktor doku kalınlaşması olmuş, bir ay daha bekleyelim değişmezse az bir dolgu yaparız dedi. Peki bu dolgu dudak ve yüzde durduğu kadar mı durur burunda? Yani erime süresi ne kadardır bilen var mı? Bir de sizce benden para talep eder mi? ☺️

Benim de böyle. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktor doku kalınlaşması olmuş, bir ay daha bekleyelim değişmezse az bir dolgu yaparız dedi. Peki bu dolgu dudak ve yüzde durduğu kadar mı durur burunda? Yani erime süresi ne kadardır bilen var mı? Bir de sizce benden para talep eder mi? ☺
Dolgunun içeriğine göre 6 ay ile 1.5 yıla kadar kalıcılığı oluyormuş. Aslında ekstra ücret talep etmemesi lazım ama bazı doktorlar kendi mahvettiği burnun revizyonuna bile ücret isteyebiliyor.

Bana almayacak gibi geldi. Çünkü bir ay daha geçsin, geldiğinde hala öyleyse hemen küçük iğnelerle görüntüyü düzeltiriz dedi. Peki 1 yıl sonra ne olacak? O zamana kadar da biraz incelir mi acaba burnum? 🤷‍♀️ İnşallah daha iyi olur hepimizin.

Benim de böyle. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktor doku kalınlaşması olmuş, bir ay daha bekleyelim değişmezse az bir dolgu yaparız dedi. Peki bu dolgu dudak ve yüzde durduğu kadar mı durur burunda? Yani erime süresi ne kadardır bilen var mı? Bir de sizce benden para talep eder mi? ☺
bana da doku birikmesi dedi ben de bekleyip büyük ihtimal dolgu yaptırırım belki hala geçmezse senesi doldugunda törpü düşünürüm bilemiyorum insallah geçer ama umudumuz bu

Back
X