Estetik Sonrasi Namaz

Sevimliikili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
49
18
88
33
Arkadaslar Merhaba ben ameliyat öncesi namaz kılıyordum devam etmek istiyorum lakin secde ederken burun yere değmesi gerekiyor biliyorsunuz zarar verir mi buruna ya da biraz daha beklemelimiyim 52.gündeyim. Aranizda ameliyat olup kilan var mi🙆‍♀️

Canım alnını degdirirsin. Burnunu iyileşince degdirirsin. Namaz sağlığı olmayanın gözleriyle bile kılabıldiği bir şey. Allah kabul etsin. 🤲🏻

Normalde kılıp 52 gün beklediniz mi ? Doğru mu anlamışım çok fazla beklemişsiniz dinimiz kolaylık dini çok fazla beklemişsiniz artık başlayabilirsiniz

Ne güzel yazmissiniz :) Amin Allah herkesinkini kabul etsin inşallah:)
Bazı doktorlar çok abartıyor bakın netten okuyun en tanındık doktorlar bile bir aydan sonra spor bile yapabilirsiniz diyorlar bence namzı bunun icin aksatmayın asla 2 haftadan itibaren kılınıyor çok tedirginseniz basını çok fazla eğmeden de kılabilirsiniz allah kabul etsin

Bazı doktorlar çok abartıyor bakın netten okuyun en tanındık doktorlar bile bir aydan sonra spor bile yapabilirsiniz diyorlar bence namzı bunun icin aksatmayın asla 2 haftadan itibaren kılınıyor çok tedirginseniz basını çok fazla eğmeden de kılabilirsiniz allah kabul etsin

Cok teşekkürler amin Allah hepimizinkini kabul etsin :) tabi doktorlarda garantiye aliyorlar sanirim ama evet abattiyorlar sonucta alci ciktiktan sonra normal hayata donebilirsiniz deniliyor :)

Back
X