Estetik sonrası pişmanlık

Bu şikâyetlerim düzelecek mi?

• Düzelecek korkma!

OY: 8 53,3%
  • Maalesef benim düzelmedi:(

OY: 1 6,7%
  • Panik yapmak için çok erken. Sakince beklemelisin.

OY: 6 40,0%

• Ankete Katılan
    15

Yaafkurma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
3
1
1
45
Merhaba 45 gün evvel burun estetiği ameliyatı oldum. Çok iyi bir doktora emin bir şekilde. Ancak maalesef kötü hissediyorum. Cok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum. Içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Ailemin de morali benim yüzümden çok bozuk.

Şekli sürekli değişiyor. Sabah başka öğlen başka akşam başka bir burun var sanki. Ayna elimden düşmüyor.
Doktorum düzelecek en az 5 ay daha var diyor ama sakin kalamıyorum. Sağlıklı burnumu geri istiyorum.

Şikayetlere gelecek olursak
1) Nefes almakta güçlük cekiyorum bir taraf çok tıkanık sanki. Bu kadar zaman geçti düzelmesi gerekmiyor muydu?

2) Burnum bir yöne çekiliyor bazen. Kasiliyor gibi.
Burun deliklerim farklı büyüklükte oluyor bazen.

Bunlar geçecek mi?
Değişik anlarda çektiğim farklı durum fotoğrafları bunlar.

Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Eklentiler

• 20201207_192252.webp
    20201207_192252.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 409
  • 20201207_192357.webp
    20201207_192357.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 357
  • 20201207_192514.webp
    20201207_192514.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 358
  • 20201207_192706.webp
    20201207_192706.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 335
  • 20201207_192835.webp
    20201207_192835.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 316
  • 20201207_192912.webp
    20201207_192912.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 365
Son düzenleme:
Tam olarak seni eve kapatıp ağlatan nedir anlamadım eski burnundan daha mı çirkin oldu

Daha çirkin değil daha sağlıksız oldu.
Nefes problemim, kasılmalar, arada bir ortaya çıkan bir yana hafif yamulmalar hiç geçmeyecek gibi geliyor. 45 gün az bir zaman değil.
Yanlış bir işlem mi yapıldı diye kaygiliyim.

Nefes problemim, kasılmalar, arada bir ortaya çıkan bir yana hafif yamulmalar hiç geçmeyecek gibi geliyor. 45 gün az bir zaman değil.
Nefes durumunu Doktorun ile konuşmalısın bence bikaç ay birçok kişi yaşıyor bu sıkıntıları ama öyle de oturup ailene de zehir etmene gerek yok hayatı burda ciddi sıkıntıları olan insanları anlıyorum da sizinkiler şımarıklık geliyor artık bana. gerçekten kaldıramıyorsanız bu psikolojiyi hiç olmayın biraz iyi taraflarını görün ha nefes almada ciddi bir sıkıntı varsa bunu da Dr halledecektir.

Bence nefes konusunda endişelenmeyin. Ben ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu. Şuan daha yeni yeni eskisi gibi rahat nefes alıyorum. İlk 2 ay sürekli bir delik tıkalı diğeri açık oluyordu. Hatta araştırdığımda tıkanmanın 6 aya kadar normal olduğunu öğrendim. Burnunuz şekil olarak gayet güzel gözüküyor. Benim de bazen burnum şişiyor özellikle sabah uyandığımda. Bunlar çok normal süreçler. Canınızı sıkmayın, yeni ve güzel burnunuzla mutlu olmaya bakın. 🌸💜

Sanırım üye trollük yapıyor. Yoksa hiç kimse böyle muntazam bir burna kötü diyerek ağlamaz. Gerçekse de doktorunuza sabırlar... Bu ihtimali düşünerek bilgi vereyim yine de insanlık namına. Burun çok güzel, ameliyat başarılı olmuş, nefes alma sıkıntısı herkeste olur, benim bir yıl burnum tıkandı, kasılma ve çekilme hissi de normal.

Karalar baglamak icin fazla erken degil mi? Artik burun topiginde yazmaya luzum gormuyordum ama yazmadan edemedim.Lutfen konu acmadan, biraz gerilere, eski konulara bakin.Bir yeriniz kesildiginde bile uzun sure aci hissediyoruz degil mi?

Bu bir ameliyat.Ic dis odem ve iyilesmemis yaralar var.Burun her gun bir sekil alir odemden kaynakli.Oncelikle saglikli beslenin.Aynayi ve foto cekmeyi birakin.Nefese gelince tam.6 ay boyunca burnum tikaliydi hatta 8 ayi buldu bile diyebilirim.Ama bu demek degil ki ,sizin de boyle olacak.Dr unuzu dinleyin.Bekleyin.Benim 45.gunumde burun ucumdaki topu gorseydiniz ve deliklerini aglamazdiniz.Burnunuz gayet ince zayif az odemli bir burun.Ic odemleriniz nefes almaniza engel oluyor.

Gecmis olsun.

Sagolun arkadaşlar.
Rahatlamaya çalışsam da genel ruh halim böyle maalesef.
Ameliyat olalı 4 ay olmuş birinin yüzündeki kasılmalar tik gibi belli oluyor. Aynısı olur mu diye korkuyorum.
Bugün yine çok kasıldı burnum.. :(

Merhaba cok normal bu yasadiginiz syler bende oyledim agzim acik bile nefes alamiyordum sonra kendiliginden acildi bolbol temizlemeye cakisin cunku icinde kabuklanmalar oluyir 3ayimm ayim suan iyiyim

Back
X