Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

deryadeniz-99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
419
369
18
Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?

Her şeyin en iyisini isteyen adam seni de en iyisi olarak görüyordur kendini farket seni küçümsemesine izin verme. Büyük ihtimal kendinde gördüğü bi eksikliği böyle kapatmaya çalışıyor.

Canım öylede bana göğüslerin küçük dedı bir kac kez

Dün kızdım benı asalıyorsun dedım gögüslerım kucukse kucuk buyuklerını bulsaydın dedım sonra cok ozur dıledı ben sakayla karısık takıldım dedı

Böyle sürekli seni değiştirmeye çalışacaksa durum vahim, istekleri hiç bilmeyebilir. O zaman büyük göğüslüsünü bul ben halimden memnunum de. Güzel bi dille söylediyse problem etme ama.

Söyledım cnm 2 gündür söylemıyor

Böyle bir erkekle evlenilmez,arkadaş olunmaz,iş ilişkisi kurulmaz.
Şahsen ben adam yerine bile koymam,şekilci etiket meraklısı bir ziyan tip...

canım bu 250 mılyara araba aldı ya bende ona dedımkı uzerıne 100 mılyar daha koysaydın ev alırdın dedım
Bana dedıkı ben senın oturdugun semtte oturamam sen yasarsın ama ben yasamam dedı
Sankı asalıyo gıbı benı

Vallahi böyle adamların/kadınların parasını yemek için can atan insanlar var. Misler gibi bakımlar, botokslar, estetikler yaptırıyorlar sevgili-eş parasıyla. Çalışsın eşek gibi, şekillendirsin karısını kendine göre. Ama bu kadın asla siz olmayın, yazık günah.

Dün kızdım benı asalıyorsun dedım gögüslerım kucukse kucuk buyuklerını bulsaydın dedım sonra cok ozur dıledı ben sakayla karısık takıldım dedı
Başlatmasın şakasına. Sende ona kafan fesleğen saksısina benziyor de bakalım meme ölçüsüyle şaka mı olur ne alaka? Böyle adamlara kendilerini iyi hissettirirsen seni begenmezler ama ne kadar degersizlestirirsen onlari o kadar kıymetli olursun. En yakin zamanda kurtar kendini.

canım güzel bır işi var
Bende paralı bırı degılım ama ne bılım sankı benı asalıyor gıbı gelıyo bana

Aynen cnm bundan bana eş olmaz sanmıyorum süreklı kırıyo

Aklıma Amerikan Sapığı filmini getirdi konu tövbeler olsun; bu kadar takıntı hayra alamet değil.
Yerli, yurdum sapıklarını görmeseydim konuya inanmazdım da gördüğüm için -burnuma fake kokusu geliyor ama fake olmayabilir de- deme hakkımı kullanıyor; size acil kaçışlar diliyorum. Ken'in plastik dünyasına Barbie'si olmadan kaçın.

Gibi mi ??
Baya baya asagiliyor iste. Yanlis anlamayin ama kendinizi kaptirmayinbu adama. Bu tarz adamlar evlenmezler.

Bence olmaz kadina yanindaki süslü paket gibi davranan bir adamdan hayir gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…