Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

Canım valla bılla fake degıl
Örnegın bulusmaya gelecek benı arıyor en guzel kıyafetlerını gıy makyaj yap cok guzel gorun bana lutfen dıye yalvarıyo
Sonra arabasının içini böyle böyle yapsam dahamı estetık olur dıyo adam sorunlu gubı

Niye yemin ediyorsunuz kuzum, bana bir şeyi ispatlama gayretiniz olmasın; ben yarı yarıya seçeneğimi kullanmak istiyorum. Siz zaten gerçekseniz meşazı aldınız, değilseniz de aldınız sorun yok.

Seni süs bitkisi gibi saksıya oturma çabaları arasında, neyini sevdin bu adamın?

Mali durumuna yorum yapamam tabii ama benim buna benzer öğrencilerim oldu,küçük bir şehirde öğrenci koçluğu yapıyordum bir dönem . Öğrencilerin bircogu zengin esnaf çocukları...
Üslup aynen bu şekildeydi. Ben x marka kullanmam,ben şu semtte oturmam,y marka araç kullanamam klasım sarsılır...

Ben öğretmenken yani onlarla diyaloğum haftada 1 görecek şekilde olmasına rağmen psikolojim bozuldu.
Bu ayarda kişilerle evlilik yapmak,hayatını görgüsüzlük çerçevesine emanet etmek demektir.

Bazı insanlar esyaya kiymet verir insanın değerini bilmezmiş,sizinki tam da böyle işte.

Sorunlu gibi değil baya sorunlu
Kendi ic dünyasında kim bilir ne eksikliğini gidermeye çalışıyor
Sarışın olmazsa olmaz falan seni değil hayalinde yarattığı kadın tipini ariyor
Bu sorunluyu erkekte tek baktığı şey para olan sus pus meraklisi kafasi bombos bir barbie özentisine birakin
Birbirini çok güzel tamamlarlar

Biri birini güzelliği bitince terk eder
Diğeri parasi bitince

Sen kendinden memnunsundur elbet ama anlatmak istediğim başka seni sen olmaktan çıkarmaya çalışan insanla gerçekten bir olmak istiyormusun onu soruyorum

Beni göğüslerim değilde kişiliğim için sevecek adam olmalı.. ama boşvermiş sadece nefes alsın yeter diyen tiplerdende hoşlanmam adamın zevkleri olmalı.. uzun boylu sevmeli mesela yada ince belli her önüne çıkana vurulmamalı..

Kendimden cok memunum 80

canım bende onu dusunuyorum ıste etrafımdakılere anlatamıyorum bu hemen benı bırakır gıbıme gelıyo
Canım bak etrafındakileri bırak önce sen kendini bir dinle mutlu musun değil misin ? Şimdi böyle adamla birlikte olan bir kızın yüne bu adam gibi dış güzelliğine deli gibi öenm veren her an her dakika tabiri caizse iki dirhem bir çekirdek olması lazım.Şimdi en basitinden bazen kaşımız çıkıyo vaktimiz olmadığı için aldıramıyoruz insanlık hali bu durumda senin sevgilin ayy git kaşını aldır bu ne diyecek bir adamsa ne yapman gerektiğini biliyorsun bence .

Boğa Burcu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…