- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.797
- 798
- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
+100000Böyle bir erkekle evlenilmez,arkadaş olunmaz,iş ilişkisi kurulmaz.
Şahsen ben adam yerine bile koymam,şekilci etiket meraklısı bir ziyan tip...
Aklıma Amerikan Sapığı filmini getirdi konu tövbeler olsun; bu kadar takıntı hayra alamet değil.
Yerli, yurdum sapıklarını görmeseydim konuya inanmazdım da gördüğüm için -burnuma fake kokusu geliyor ama fake olmayabilir de- deme hakkımı kullanıyor; size acil kaçışlar diliyorum. Ken'in plastik dünyasına Barbie'si olmadan kaçın.
Bence olmaz kadina yanindaki süslü paket gibi davranan bir adamdan hayir gelmez
Şaka yapıyorum dıyo sen benım kadınımsın senı sevıyorum falan dıyo ben yanlıs anlıyormusum
Canım valla bılla fake degıl
Örnegın bulusmaya gelecek benı arıyor en guzel kıyafetlerını gıy makyaj yap cok guzel gorun bana lutfen dıye yalvarıyo
Sonra arabasının içini böyle böyle yapsam dahamı estetık olur dıyo adam sorunlu gubı
canım bu 250 mılyara araba aldı ya bende ona dedımkı uzerıne 100 mılyar daha koysaydın ev alırdın dedım
Bana dedıkı ben senın oturdugun semtte oturamam sen yasarsın ama ben yasamam dedı
Sankı asalıyo gıbı benı
Sorunlu gibi değil baya sorunluCanım valla bılla fake degıl
Örnegın bulusmaya gelecek benı arıyor en guzel kıyafetlerını gıy makyaj yap cok guzel gorun bana lutfen dıye yalvarıyo
Sonra arabasının içini böyle böyle yapsam dahamı estetık olur dıyo adam sorunlu gubı
Bugün göğüslerin küçük der yarın başka şeyler ister kendini bile tanıyamazsın.
Arkana bakmadan kaç yarın bunun hastalığı var doğumu var yani
Canım bak etrafındakileri bırak önce sen kendini bir dinle mutlu musun değil misin ? Şimdi böyle adamla birlikte olan bir kızın yüne bu adam gibi dış güzelliğine deli gibi öenm veren her an her dakika tabiri caizse iki dirhem bir çekirdek olması lazım.Şimdi en basitinden bazen kaşımız çıkıyo vaktimiz olmadığı için aldıramıyoruz insanlık hali bu durumda senin sevgilin ayy git kaşını aldır bu ne diyecek bir adamsa ne yapman gerektiğini biliyorsun bence .Kendimden cok memunum 80
canım bende onu dusunuyorum ıste etrafımdakılere anlatamıyorum bu hemen benı bırakır gıbıme gelıyo
İşte buSelam dahi vermeden ortamda dışlayacağım bir tip.
Boğa Burcu muErkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
Boğa Burcu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?