Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

Aynen cnm bende bunları dusunuyorum ıste

Evet ama buda asırı secıcı

Eskı nısanlısı 90 -60-90 mıs ben kucuk boyutluymusum falan
Ee dedım burakmasaydın ozaman sende ama senı sevıyorum dıyo
Ee zamanı gelince çocuk olup sen süt verince dur goguslerin sarkar ben sarkik göğüs sevmem süt vermemi diyecek bu adam
Hoş o potansiyel var
Evet hepimiz birinden hoslanirken ilk fiziksel özelliklerinden etkileniriz ama asıl olay bir ömür boyu güveneceğin 40 yasina gelsende göğüslerin sarksada göz altlarin çizgileri artincada seni seven bir adam bulabilmek

Herkes herşeyin en güzeline, en iyisine sahip olmak ister. Ama bunun sınırı önemlidir. Erkek arkadaşın fazla mükemmeliyetçi (!), lüks yaşantıyı seven birisi sanırım. O kendi kişiliği sonuçta, öyle yaşamayı seven birisi demek. Onun bu huyunu sorgulamak yerine ‘böyle bi insanla yapabilir misin, ne kadar sabredebilirsin, aşkın ne kadar kendinden ödün verir?’ Önemli olan senin vereceğin cevap!

Aynen cnm bende bunları dusunuyorum ıste
Şunu sorucam kendisinşn tipi nasıl? Çok mu yakışıklı ? Eğer bu adamla birlikte olmak istiyorsanız en ufak bir şeyi sizde onun yüzüne söyleyin anında mesela sakalın çok uzamış kestir ay yok bu gömleğini beğenmedim gibi çünkü kendine yapıldığında apışıp kalıyorlar eminim hiç memnun olmayıp trip atacaktır.

Evettttttttt nerden bildinki?

Kocam da boğa Burcu
Güzelliğe estetiğe cok önem verir
Kendisine de cok bakar
Benden daha bakımlı
Birsey olacaksa hep en iyisi olsun ister
Orta halli birseyle yetinmez
Evse en iyi ev
Arabaysa en iyisi
Kıyafetse en tarzı gibi

Detaylar cok dikkatini çeker mesela
Detay sever
Sofrada yemek yerken bile kendi hazırlarken
O tabak yanında o bardaki kullanmaz falan :)

Nevresim değişirken en güzelini alır kendi serer
Herseyde böyle benim kocam

Birak evliliği ben böyle bir insanla selamlaşmam bile. Bir insanı dış görünüşüyle küçümseyen biri benim için olmasın daha iyi. Katlanamam

Boğa mi terazi mi?
Düzeltme: yaa benden önce sorulmuş, mutsuzum :))
Klasik boğa erkeği ya, hiç sevmem... Benim de bir boğa flortum vardı, bir gün piknik yapmaya çağırmıştım japon bahçesinde sakuralar acti diye. Hep salak salak pahalli mekanlara davet ettiği icin bir değişiklik olsun,böyle de mutlu olunduğunu görsün istedim. Meyve falan da ayarlanmıştım dönüşte yürüyüş yapar, denize karşi yeri, diye.
Adam ne yapti etti gunun sonunda terasi-muzigi olan kazik bir yer buldu,tatlıları orada yedik!
Ben çekemem böyle insanları, çünkü benim karakterime ters bu gösteriş tutkusu, her şeyin en iyisi olsun tripleri. 'Olmuyorsa imkanları zorla, istekleri küçült,bir şekilde olsun' insanıyim ben :)
Bence sen de yol ver yol yakinken

Son düzenleme:

düşünüyorum acıkcası

Saka.gibi .yetinmeyi bilmez bole adamlar canim simdi senle evlenir bayıla bayila. sonra cocugu doğurursun evde iki gun bakimsiz gezsen baskasina gider. Uzak dur bence

Ovvv zor adam. İnsanlık hali şişmanlasan ne bileyim makyajsız takılsan bakımsız olsan falan bozacak hemen demek. Pijamayla da dolaştırmaz bu seni

Ben de aslan burcu mu diye sorucaktim iyi ki sormadim

Diyelim ki bu adamla evlediiiiin hamilesin ister istemez kilo aldın çatlakların oldu Doğum lekelerin kaldı. Bu adam sana kendine bak biraz dedi atıyorum bu ne hal dedi lohusa halinle bebeğinle mi ilgileneceksin bu adamın takıntılarıyla mı? En kötüsü Allah korusun kaza geçirdin iz kaldı bi uzvun zarar gördü bu adam seni sevmeye devam eder mi ?? Seni sen olduğun için sevebilecek yol arkadaşı olduğundan emin olmak lazım.

Kendisi çok mu yakışıklı? Penisi kaç cmmiş mesela. Kaslı mı? İyi giyiniyor mu?
Ayol öyleyse bile bir yerinde vardır bozukluk. Mesela kıvanç tatlıtuğ dese bana bunu, kıvanççım senin sakalların sarı çıkıyor ya, hele bıyık bıraksan rezil olur çok itici der bozarım. Çünkü bazen empati kurabilmesi için böyle bir iki kez söylemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…