- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
Canım bak etrafındakileri bırak önce sen kendini bir dinle mutlu musun değil misin ? Şimdi böyle adamla birlikte olan bir kızın yüne bu adam gibi dış güzelliğine deli gibi öenm veren her an her dakika tabiri caizse iki dirhem bir çekirdek olması lazım.Şimdi en basitinden bazen kaşımız çıkıyo vaktimiz olmadığı için aldıramıyoruz insanlık hali bu durumda senin sevgilin ayy git kaşını aldır bu ne diyecek bir adamsa ne yapman gerektiğini biliyorsun bence .
Beni göğüslerim değilde kişiliğim için sevecek adam olmalı.. ama boşvermiş sadece nefes alsın yeter diyen tiplerdende hoşlanmam adamın zevkleri olmalı.. uzun boylu sevmeli mesela yada ince belli her önüne çıkana vurulmamalı..
Ee zamanı gelince çocuk olup sen süt verince dur goguslerin sarkar ben sarkik göğüs sevmem süt vermemi diyecek bu adamEskı nısanlısı 90 -60-90 mıs ben kucuk boyutluymusum falan
Ee dedım burakmasaydın ozaman sende ama senı sevıyorum dıyo
Bir laf varya haniEn basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs
Şunu sorucam kendisinşn tipi nasıl? Çok mu yakışıklı ? Eğer bu adamla birlikte olmak istiyorsanız en ufak bir şeyi sizde onun yüzüne söyleyin anında mesela sakalın çok uzamış kestir ay yok bu gömleğini beğenmedim gibi çünkü kendine yapıldığında apışıp kalıyorlar eminim hiç memnun olmayıp trip atacaktır.Aynen cnm bende bunları dusunuyorum ıste
Evettttttttt nerden bildinki?
Boğa mi terazi mi?
Düzeltme: yaa benden önce sorulmuş, mutsuzum :))
Klasik boğa erkeği ya, hiç sevmem... Benim de bir boğa flortum vardı, bir gün piknik yapmaya çağırmıştım japon bahçesinde sakuralar acti diye. Hep salak salak pahalli mekanlara davet ettiği icin bir değişiklik olsun,böyle de mutlu olunduğunu görsün istedim. Meyve falan da ayarlanmıştım dönüşte yürüyüş yapar, denize karşi yeri, diye.
Adam ne yapti etti gunun sonunda terasi-muzigi olan kazik bir yer buldu,tatlıları orada yedik!
Ben çekemem böyle insanları, çünkü benim karakterime ters bu gösteriş tutkusu, her şeyin en iyisi olsun tripleri. 'Olmuyorsa imkanları zorla, istekleri küçült,bir şekilde olsun' insanıyim ben :)
Bence sen de yol ver yol yakinken
Ellerin çirkin de, dişlerini yaptırsana de, senin ilerde saçın dökülecek de bak neler oluyor:)Canım öylede bana göğüslerin küçük dedı bir kac kez
Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
Ayol öyleyse bile bir yerinde vardır bozukluk. Mesela kıvanç tatlıtuğ dese bana bunu, kıvanççım senin sakalların sarı çıkıyor ya, hele bıyık bıraksan rezil olur çok itici der bozarım. Çünkü bazen empati kurabilmesi için böyle bir iki kez söylemek lazım.Kendisi çok mu yakışıklı? Penisi kaç cmmiş mesela. Kaslı mı? İyi giyiniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?