Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şehir dışında olacağım doktor tahmini 3-4 gün sonra alçıyı çıkarırım demişti,peki 5-6 saatlik yolculuk yapılabilir mi acaba bantlı haldeyken ya da uçağa binebilir miyim,alçı çıktıktan sonra
canım hastaneden çıktıktan sonra ilk gidişin tamponları aldırmak için oluyor değilmi tamponlar kaç gün sonra çıkıyor.Ben 1 hafta kalmıştım, 7. gün alçın çıkıyor zaten sadece minik bir bant takılıyor.. onu da ben istanbul'dan gittikden sonra kendim duşta çıkarmıştım doktora gitmemiştim yani.. 7 gün kalman yeterli olur.
canım hastaneden çıktıktan sonra ilk gidişin tamponları aldırmak için oluyor değilmi tamponlar kaç gün sonra çıkıyor.
Ben doktorum çok cool bi doktordu ameliyattan olduktan bir saat sonra eve gittim ertesi sabah da memleketime döndüm :))
ama tamponlu ameliyatsa 4-5 gün sonra tampon ve bir hafta sonra da alçı veya atel cıkacak tekrar gitmen gerekir
Yolculgun ameliyatıma bi zararı oldu mu bilmiyorum ama revizyon olucam zaten :))
Doktorunla görüş bu yolculuk meselesini belki sakıncalı olabilir bikac gün pansiyon veya otelde kalırsın
Ben doktorum çok cool bi doktordu ameliyattan olduktan bir saat sonra eve gittim ertesi sabah da memleketime döndüm :))
ama tamponlu ameliyatsa 4-5 gün sonra tampon ve bir hafta sonra da alçı veya atel cıkacak tekrar gitmen gerekir
Yolculgun ameliyatıma bi zararı oldu mu bilmiyorum ama revizyon olucam zaten :))
Doktorunla görüş bu yolculuk meselesini belki sakıncalı olabilir bikac gün pansiyon veya otelde kalırsın
Kızlar ameliyatı önerir misiniz peki? Hiç pişmanlık duyan var mı? Keşke olmasaydım diye?