• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik yaptırıp pişman olan var mı?

Galasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2014
14
1
38
Ben burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama henüz bir senem var. Yaptırdıktan sonra burun eski sağlığını kaybediyor mu, sürekli ağrıyor mu? Keşke yaptırmasaydım hiç sağlıklı değil dokunsam ağrıyor görünüşü de beni tatmin etmedi diyen var mı içinizde?

Benim yakınım yaptırdı. Çok memnun burnundan. Eski hali kötüydü bayağı, ilk bir hafta morluklar vardı, sonra geçti. Ama burnun oturması, gerçek şeklini alması 1 yılı buluyor. Bu süreçte çok dikkatli olacaksın. Güneşte dışarı çıkmak yasak, darbelere karşı korumalısın, ağır gözlük kullanmamalısın.

Benim bir tanidigimda oldu doktoru hic güzel yapamamis. Yeni haline hic alisamadim. Baya olmasina ragmen hala burnundan bir degisik konusuyor, sanirim konusmasi öyle kalicak.
Risksiz degil yani.

Benim bir tanidigimda oldu doktoru hic güzel yapamamis. Yeni haline hic alisamadim. Baya olmasina ragmen hala burnundan bir degisik konusuyor, sanirim konusmasi öyle kalicak.
Risksiz degil yani.
Ne kadar oldu yaptıralı? Ve hala ağrıları var mı?

Şans meselesi valla estetik. Bi arkadaş yaptırdı bi burun deliği büyük biri küçük. Morluklar da an az 1 ay da geçiyo ve doktorlar şişliğin 1 yılda geçmediğini söylüyo haberiniz olsun.

Ne kadar oldu yaptıralı? Ve hala ağrıları var mı?
Bana kendi anlatmadigi icin hic sormadim, baya oldu iki sene olmustur ya da daha fazla.
Agrilari oldugunu zannetmiyorum ama dedigim gibi sanki zorlanarak konusuyor.

Estetik topıkleri var ordan araştır il il doktor onerileride var oraya bakarsan daha kolay karar verirsin

Back
X