Estetik!!

Pamukcum bazi ben turleri tehlikelidir ve kanser tehlikesi vardir ve zamanla vucutta buyume yapiylar o yuzden cerrhi mudahele gerkmektedir.

İsteyen istediğini yapar o da onun yaşam tarzı.Ama şu da bir gerçek estetik yaptıranların gittikçe yüzünün birbrine benzediğini düşünüyorum hep aynı burun aynı tarz dudaklar filan.. Şöyle bir özel güzellik olmuyor o da genelde zaten doğal ve özgüvenli hatunlarda oluyor ve bence asıl o insanlar güzel

millet olarak o kadar cahiliz ki biz... benler tehlikeli olurmuş aldırılmazmış
büyüme yapan rengi değişen ve çoğalan benler doktora gösterilmelidir eğer doktor alınmasına karar verirse cerrahi işlemle alır ve patolojiye gönderir patolojide benler incelenir ve iyi huylu mu yoksa kötü huylumu oldugu anlaşılır
asıl aldırılmayan benler tehlikedir çünkü beni kesiyle almayan bir doktor kötü mü yada iyi huylumu oldugunuz bilemez.

Bir kaç kez yabancı kanallarda burun, göğüs ve karın estetiğinin nasıl yapıldığını izledim, ameliyat ve sonrası ...

Allah'ım öyle bir korkunçluk yok, o zamana kadar belki burnumu yaptırabilirim diyordum ama şimdi onu da düşünmüyorum.

İşin günah tarafına bakarsak ; kaş aldırmak, vücuttaki kılları yolarak almak bile günah. Günahlarda Allah ile kul arasında. Meseleyi bu yönden ele alırsa çıkamayız işin içinden.

Estetik gerekliyse, yapılabilir. Kendim için asla düşünmüyorum, doğal yaşlanma süreci içinde devinimimi tamamlayıp, bu dünyadan orjinal halimle gitmek istiyorum =))

ilk sayfaları okudum sadece ama konu sahibi sanırım belli biri kişiye sinirini yatıştırmaya mı çalıştı acaba
neyse kızmıyorum yanlış anlama canım

ben de tamamen doğallıktan yanayım
ve ben 30 yaşında 3 çocuklu bir anneyim ve şuana kadar saçlarımın tekine boya yaptırmadım
o kadar doğalımdır ki normal yaşantımda bohem tarzı kıyafetlerimle salınırım saçlarım doğal,yüzüm doğal tenim doğal vs
(iş ortamında mecburen ayrı giyinip makyajımı yapıyorum o ayrı )

bende sokağa çıktığımda çok sevmiyorum küçücük kız çocukları her yeri estetik makyaj vs hiç hoş gelmiyor göze
bazı insanlara yakışmıyor güzellik olduğunu sanıyor ama daha da çirkinleşebiliyorlar
birde sırf şuram buram güzel görünsün diye o ağır ameliyatlara girmek korkunç bişey
ben iki kez sezeryan oldum
sonrasında kesinlikle bir daha bana acil ölümcül bişey olmadığı durumda bana narkoz vermeyin dedim herkese
yani gerçekten bence çok acı bişey
neyse işte
kişisel zevkim ben doğallığı severim
amaaa kimseye de bişey demiyorum diyemem bu kişi haklarına saldırıdır
ben kendime nasıl saygı bekliyorumsam aynı saygıyıda onlara göstermek zorundayım
sende benim gibi yap bence

Son düzenleme:
Ben de karşıyım ama bu karşı olmak durumu bana ait birşey yani yapanı asla yadırgamaya hakkım yok. Bu arada bu konuyu saçını boyadan makyaj yapan kaşını aldıran birinin açması da güzel bir ironi oldu.

özellikle burun estetiği bazı bayanlara çok yakışıyor ama bazılarında ise çok tuhaf duruyor, sanki suratında bir eksiklik varmış gibi :44:

ben de saç boyatan makyaj yapan bir bayanla, estetik yaptıran bir bayanı aynı kefeye koyabiliyorum.

yaptırsınlar ama güzel yaptırsınlar, sen Türksün bebişim, norveçli kadın burnu olur mu yahu

bak bi etrafına var mı hiç öyle çimdik kadar hokka burun Türklerde?

valla yaşlanınca estetik yaptıracağım estetik olayı beni hiç rahatsız etmez hele ki profesyonel tecrübeli ellerden çıkmışsa doğallığa yakınsa tadından yenmez.

burada burun ameliyatıyla müthiş değişim yaşayan zaten güzelken daha da güzelleşen genç arkadaşlarımızı da çok beğeniyorum

tüy almak günah mı yani
ama ben çok tüylü bi şekilde namaz bile kılınmıyo diye biliyodum

olay türlük norveçliilik değilde. her yüze aynı burun olmuyor gerçekten. bazı yüzler asla kalkık hokka burunu kaldırmıyor..mesela hülya avşarın öyle burnu. ama onun yüzüne uygun. ama kalkıp bunu başka bir yüzde uygularsan olmaz işte..üstelik ben daha insana karakter katan kişiğini yansıtan burunları çok daha beğeniyorum. eskidendi o tarz burunlara sevdalanmak.. hoş yapılıyor ama bence kişinin yüzüne yakışandır burun. birde estetikliyim diye bağırmayandır. etrafımda bazen görüyorum. çok belli oluyor.fazla oyuk,fazla kalkık..

Son düzenleme:
Tek derdiniz bu mu allah aşkına?
Ayrıca milletin yaptırdığı estetik sizin neden canınızı bu kadar sıktı anlamadım

Allahın verdiği saçı neden boyadınız?
Bu kadar içinize oturduysa bakmayın albümlere

Fındık fındık burunlar mı dikkatinizi çekti

slav ve iskandinav kadınlarının burnu genel olarak oyuk ve kalkık ya da benim denk geldiklerim öyle, türk bayanların karakteristik yüz-kemik yapısı kaldırmıyor bence, yakışanı da var mıdır? vardır elbet... benim bahsettiğim bir lokmacık, ucu fezaya bakan burunlar bu arada

şahsen ben de hafif kemerli burunları çok severim. ama o da yakışana, velhasılkelam, insan kendine yakışanı yapmalı, bir arkadaşımın estetikli olduğunu sonradan öğrendim, çok güzel bi burnu vardı estetik dedi şaşırdım, oldukça doğal duruyor.

diğer bir arkadaşımınki o oyuk burunlardan, ona ait olmadığı çok aşikar. ama o çok memnun ve mutlu, önemli olan da bu sanırım

Ne güzel ifade etmişsin oky aynı fikirdeyim ve hatta estetiğin sağlık açıssından gerekli olmadıkça kullanılmasına karşı olanlardanım birde şunu eklemek istiyorum kim nederse desin umrumda bile değil inanın ki; Rabbimiz en son insan burnunu yaratmış ve öldükten sonra vücuttan en son düşen parça da o olurmuş ve burnumuzun yaradılış süresi tam 52 günmüş bu yüzden burunla alay etmekte çok günahmış belki size saçma gelebilir bu benim görüşüm..

kişi kendini nasıl mutlu hissediyosa öyle yapmalı bence, neticede bununda doktoru var uzmanı var, kemerli bi burunla neden bi ömür yaşasın ki kişi, ama bu işi bağımlılık boyutuna getirenler var burnunu yaptıra yaptıra bi cimcik burun bırakıyolar ortada komik oluyo, ama tek ve adam akıllı bi revizyon işlemi kişinin hayat kalitesini yükseltebilir, yağ aldırmak yüz gerdirmek vs hepsi için geçerli bu, kadınlar güzel olmak ister bu kadar basit

Benim burnum estetik (zora ki bir ameliyatta girmişken hokka gibi fındık bir burun olsun dedim)

Ama saçımda boya yok bir tel bile burdan kurtarıyor muyum acaba

canım ben burun estetiğine karşı değilim. ama aynı tornadan çıkmış gibi bir örnek yapılan burun olayı gözüme hoş gelmiyor. aslında plastik ckerrahların kişiyi bu konuda ikna etmesi lazım.. benim ağabeyimde estetik cerrah. hatırlarım,bazı hastaları geri çevirdiğini. sizin burnunuzda bir şey yok diye. bazı burunlar gerçekten çok kötü. onların estetik olması gerekiyor. ama birde hiç ihtiyacı olmayan kişilerin yapması beni düşündüren..
senin görüşüne ve inancınada saygılıyım elbette..

çocuğum oldu göğüslerim çok sarktı diyelim imkanım varsa neden yaptırmayayım, bunu Allahın yarattığını beğenmemek olarak yorumlamıyorum ben, o yarattığında hepimiz güzeliz zaten, kemerli bi bebek burnu gördünüz mü :)

Ben bi fetva vermeye başlarsam ohoooo yani
Buna gelene kadar ne günahlarımız var
Ama herkesin günahı da sevabı da kendine

Konu sahibi istemiyo yaptırmasın
Başkası ister yaptırır
Herkes dönsün kendine baksın bence

Herşeyimiz dört dörtlükte bir bu mu kaldı eleştirilecek sanki

Bende estetik oldum.Ama kulağımdan..
Çünkü sosyal hayatımı etkiliyordu. İlkokul yıllarında hep dalga geçtiler benimle.
Hiç bir zaman saçımı toplayamıyordum toplarsam herkes bana bakıyordu hatta dalga geçiyordu
Psikolojim bozulmuştu resmen
Dayanamadım yaptırdım
Yine olsa yine yaparım Rabbim kusuru veriyor ama tedavi şansını da veriyor.

Eğer kusur fazlaca görünen bir yerde ve kişinin ruh sağlığına etkisi varsa yaptırabilir.
Keyif amaçlı yaptıranları bilemem tabi herkesin kendi tercihi ...

Estetik günah saç boyamak o kadar değil diye bir şey söylenemez. Neyin ne kadar günah olduğunu insanlar bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…