kesinlikle bende katılıyorum buna nedir yanii değişim ? yok burnumu değişssin yok yüüzümde neden ben var aldırayım yanağım şiş dursunnn silikonlu olsun... oralarını buralarını deldiren bilmem neler.... anlamıyorum.. elbette saç boyamakta günah hatta açık olmasıda. ama ikisi kıyaslanamaz
Bir kaç kez yabancı kanallarda burun, göğüs ve karın estetiğinin nasıl yapıldığını izledim, ameliyat ve sonrası ...
Allah'ım öyle bir korkunçluk yok, o zamana kadar belki burnumu yaptırabilirim diyordum ama şimdi onu da düşünmüyorum.
İşin günah tarafına bakarsak ; kaş aldırmak, vücuttaki kılları yolarak almak bile günah. Günahlarda Allah ile kul arasında. Meseleyi bu yönden ele alırsa çıkamayız işin içinden.
Estetik gerekliyse, yapılabilir. Kendim için asla düşünmüyorum, doğal yaşlanma süreci içinde devinimimi tamamlayıp, bu dünyadan orjinal halimle gitmek istiyorum =))
özellikle burun estetiği bazı bayanlara çok yakışıyor ama bazılarında ise çok tuhaf duruyor, sanki suratında bir eksiklik varmış gibi :44:
ben de saç boyatan makyaj yapan bir bayanla, estetik yaptıran bir bayanı aynı kefeye koyabiliyorum.
yaptırsınlar ama güzel yaptırsınlar, sen Türksün bebişim, norveçli kadın burnu olur mu yahu
bak bi etrafına var mı hiç öyle çimdik kadar hokka burun Türklerde?
olay türlük norveçliilik değilde. her yüze aynı burun olmuyor gerçekten. bazı yüzler asla kalkık hokka burunu kaldırmıyor..mesela hülya avşarın öyle burnu. ama onun yüzüne uygun. ama kalkıp bunu başka bir yüzde uygularsan olmaz işte..üstelik ben daha insana karakter katan kişiğini yansıtan burunları çok daha beğeniyorum. eskidendi o tarz burunlara sevdalanmak.. hoş yapılıyor ama bence kişinin yüzüne yakışandır burun. birde estetikliyim diye bağırmayandır. etrafımda bazen görüyorum. çok belli oluyor.fazla oyuk,fazla kalkık..
üstelik ben daha insana karakter katan kişiğini yansıtan burunları çok daha beğeniyorum. eskidendi o tarz burunlara sevdalanmak.. hoş yapılıyor ama bence kişinin yüzüne yakışandır burun. birde estetikliyim diye bağırmayandır. etrafımda bazen görüyorum. çok belli oluyor.fazla oyuk,fazla kalkık..
canım ben burun estetiğine karşı değilim. ama aynı tornadan çıkmış gibi bir örnek yapılan burun olayı gözüme hoş gelmiyor. aslında plastik ckerrahların kişiyi bu konuda ikna etmesi lazım.. benim ağabeyimde estetik cerrah. hatırlarım,bazı hastaları geri çevirdiğini. sizin burnunuzda bir şey yok diye. bazı burunlar gerçekten çok kötü. onların estetik olması gerekiyor. ama birde hiç ihtiyacı olmayan kişilerin yapması beni düşündüren..Ne güzel ifade etmişsin oky aynı fikirdeyim ve hatta estetiğin sağlık açıssından gerekli olmadıkça kullanılmasına karşı olanlardanımbirde şunu eklemek istiyorum kim nederse desin umrumda bile değil inanın ki; Rabbimiz en son insan burnunu yaratmış ve öldükten sonra vücuttan en son düşen parça da o olurmuş ve burnumuzun yaradılış süresi tam 52 günmüş bu yüzden burunla alay etmekte çok günahmış belki size saçma gelebilir bu benim görüşüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?