Estetik!!

Ajda Pekkan yapınca vuhuuu ne kadar genç kadın bu yaşa rağmen taş gibi deniliyo
Hemde sayısız ameliyata girmişken

Burada kk üyelerinin estetik olduğunu görünce eleştirmek mübah oluyo
Neymiş herkes neden burun vs. yaptırıyomuş
Yaptırır, beğendiysen sende yaptır beğenmediysen üstünde durma

NOT : Sorulmadan ben söyleyeyim hiç bir tarafımda estetik yok Sadece başkalarına müdahaleyi sevmiyorum.. Herkesin doğrusu kendine..

Son düzenleme:

Çocuğum olduda sarktı olayı külliyen yalan bu konuya diyecek çok sözüm olur ama neyse,fetva vereceğin konuları sormuyorum ben sadece burun estetiği adına yorumumu yaptım herkes fikrini söylesin diyen konu sahibi arkadaşımla aynı fikirdeyim sanırım,ayrıcada belirttim yorumumun içinde sanırım tekrara gerek varmı?

kime göre yalan
çocuğum yok ama olsa ve başıma bu gelse yaptırırım, konu sahibi tartışalım demiş ve herkes kendi görüşünü söylüyo ama sen insanları yalancılıkla itham ediyosun, hadi göğüs yalan çatlağı olanlar var lazerle hallediyolar
bunun konuşulması bile gereksiz neticede estetik yaptıran parasını benden almıyo ya

Biz de konuya yorum yaptık ama siz niye atarlandınız anlamadım

Tekrar anlatmana gerek yoksa neden alıntı yapıp olayı kişiselleştirmeye çalışıyorsunuz ki..

Siz konu sahibiyle aynı fikirdesiniz demek, yorumunuzu okumadım bile.. Ben değilim.. Bitti, bu kadar yani..

valla ben de silikon taktırıcam çalışmaya başlayınca nolmuş yani
benim göğsüm çok küçük değil aslında 85 beden kullanıyorum
ama ben dik durması konusun da takıntılıyım mesela o yüzden yaptırıcam

ben mesela Deniz Akkaya' yı çok beğenirim, beğenirdim yani şu sıralar pek görmediğim için ekranlarda :) Harika Avcı mesela eski hali de güzelmiş estetikle çok daha güzel olmuş gençlik zamanlarından bahsediyorum tabii. yaşlandıkça zaten yıllara çok fazla direnemez insan ancak toparlar biraz. insanların güzelleşmek gençleşmek istemesi başkalarını neden rahatsız eder ben de bunu anlamıyorum

bi arkadaşımın inanılmaz büyük göğüsleri vardı pişik oluyomuş altları, boyun fıtığı yaptı o göğüsler o derece, hem küçülttürdü hem de şekillendirdi çok hoş oldu şimdi

Bazi insanlarda estetik bagimlilk yapiyor ve servet harciyorlar.Sizler okudunuz mu bilmiyorum yurt disinda bir bayan tum servetini harcamis ve taninmayacak haldeydi.Bagimlilik yapmadigi surece isteyenler istedigi unzuvlarini yaptirabilirler kimseye karisma hakkimiz yok bu konuda.

aklıma gelmişken ben şunu komik buluyorum kızlar, burnunu yaptırmış belli, soruyosun et vardı diyo, abi söyle açıkça yaptırdım de millet ne dicek yani, yıllardır tanıyorum et met yok biliyorum yani, açıkça söylenmicek kadar ayıı bişeymi, para benim keyif benim de

Kardeşim isteyen yapar istemeyen yapmaz günah kusmına girerseniz işin içinden çıkamazsınız. Kişi kendini öle mutlu hissetmiyo ve sosyal yaşantısında özgüvenle ilgili ciddi problemler yaşıyosa yaptırır kime ne. Bende solarium a giriyorum o zaman tenimin rengini değiştirdiğim için oda günah. Bence siz bu işlere fazla girmeyin bilip bilmeden .

ha bunun birde tersi vardır. yaptırmamışsındır,illa yaptırdın neden saklıyorsun diyenlerde vardır.
burnunu ve dudaklarını yaptırmışsın işte kardeşim. neden söylemiyorsun.
ya kardeşim yok bir şey. olsa dükkan senin dense de ,cıks, inanmazlar..
artık sonunda bunlara eee ,yaptırdım deyip yeter ki düşün yakamdan diyesi geliyor insanın

Bana kizanlar ya estetik yaptiranlar yada yaptirmayi dusunenler, anladim...
Cesitli bahanelerin ardina siginarak
Savunun bu fikri..
Takmissiniz bir saca gidiyor..
Baska taraftan hakli olamazsiniz cunku
Adiniz gibi biliyorsunuz saci dolayip duruyorsunuz.
Herneyse yarisi estetikli bir forum da tutupta bu konuyu acan ben suclu..
Son mesajimdir
Kapatilirsa sevinirim.
Konuyu tartismaya actim insan gibi
Ama hemen saldiriyorsunuz
Ne kadar alismissiniz
Klavyeden yaz babam yaz a
....

evet bide o güruh var dimi
anneme derler hep bi cimcik burnu var zaten ağzı burnu gözleri her yeri küçümen

evet hanımefendi ben düşünürüm gerekirse,paramı ayarlarım neremi beğenmiyosam yaptırırım bu bi kusur değil, isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz forumun estetikli olması rahatsız ediyosa bu konuda yapılacak şey belli

Kadının kocası kedileri çok severmiş. Bu kadında o yüzden kedi görünümüne bürünmek istemiş. Eşi beğensin daha çok sevsin diye. Ama adam terketmişti şu resimdeki de yeni sevgilisi.
Böyle biliyorum.

Ne kadar incitici bir konu olmuş.. Siz karşı olabilirsiniz, günah olduğunu düşünebilirsiniz, çok itici bulabilirsiniz ama bu kadar ciddiye alıp böyle bir konu açmanız estetik olan ve albümlerini bizle paylaşan arkadaşları incitmekten öteye gidemez.

Allah büyük burunlu yaratmış ama o yaratılanı beğenmemiş estetik olmuş.. Allah siyah saçlı yaratmış ama beğenmemiş gitmiş sarı renge boyatmış.. Allah kahverengi gözler vermiş ama gitmiş lens takmış. Allah kalın kaşlı yaratmış gitmiş kaşlarını aldırmış. Allah beyaz tenli yaratmış ama gitmiş bronzlaşmış, Allah kısa yaratmış ama gitmiş topuklu giyinmiş.. Allah dişlerini çarpık yaratmış ama gitmiş kaplatmış.. Bu örnekler çoğalabilir.. Bunlar güzellik için değişimler ama bu konuya Allah nasıl yarattıysa öyle kalsınla yola çıkarsak;

O zaman Allah kalbi delik doğan bebekleride öyle yaratmış.. Böbreği iflas edenler var, doğuştan kolu, bacağı olmayan insanlar var, veya çocuğu olmayan insanlarda Allah öyle yarattı ve öyle uygun gördü diye tedavi görmemelimi???

Kimisi sağlık için, kimi hayat standartının konforu için, kimisi güzellik için teknolojiyi kullanıyorlar ama biz tüm bunları birbirinden Allah nasıl yarattıysa öyle kalmalı diye ayırabilirmiyiz? Doğada hasta olan ölür ve sürüden ayrılır. Sakat doğanı annesi bile bir süre sonra terk eder doğada.

Ama insan oğlu hem sağlığı için hemde güzelliği için teknolojiden ve yaratılan diğer şeylerden yararlanıyor. Bu konuda kişi kendi verir hesabını ve kimseyide yargılayamazsınız bu konuda. Ben yaptırmamla yola çıkar ve fikir beyan edersiniz. Ama siz cehennemliksiniz çok büyük günah işledinizle hiç bir yere varayamız.

Estetiğin yakışanı sevap, yakışmayanı günahmıdırda böyle sınıflandırmalara gidiyoruz. Kimse kötü olsun diye o masaya yatmaz ama bazen şans, bazen iyi araştırmamak sonucu kötü durumlar olabiliyor.

Biraz empati yapalım bu kadar ön yargılı olmayalım...

Son düzenleme:

Belirtmiştim üstelik
Hiç bi yerimde estetik yok hatta düşünmüyorum ama başkalarına müdaheleyi sevmiyorum diye
Neyse ikinci baskı yapmış olayım..

Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil hanımefendi
Alkış bekliyordunuz da onu mu alamadınız nedir bu asabiyet bilemiyorum da
Herkesin doğrusu kendinedir, bana göre.. Ben bu yüzden size hak veremedim sadece..
Sizin bile görüşünüze saygı duyarım ancak farklı yorumlara açık değilsneiz konu açmanız anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…