çocuğum oldu göğüslerim çok sarktı diyelim imkanım varsa neden yaptırmayayım, bunu Allahın yarattığını beğenmemek olarak yorumlamıyorum ben, o yarattığında hepimiz güzeliz zaten, kemerli bi bebek burnu gördünüz mü :)
Çocuğum olduda sarktı olayı külliyen yalan bu konuya diyecek çok sözüm olur ama neyse,fetva vereceğin konuları sormuyorum ben sadece burun estetiği adına yorumumu yaptım herkes fikrini söylesin diyen konu sahibi arkadaşımla aynı fikirdeyim sanırım,ayrıcada belirttim yorumumun içinde sanırım tekrara gerek varmı?Ben bi fetva vermeye başlarsam ohoooo yani
Buna gelene kadar ne günahlarımız var
Ama herkesin günahı da sevabı da kendine
Konu sahibi istemiyo yaptırmasın
Başkası ister yaptırır
Herkes dönsün kendine baksın bence
Herşeyimiz dört dörtlükte bir bu mu kaldı eleştirilecek sanki
Çocuğum olduda sarktı olayı külliyen yalan bu konuya diyecek çok sözüm olur ama neyse,fetva vereceğin konuları sormuyorum ben sadece burun estetiği adına yorumumu yaptım herkes fikrini söylesin diyen konu sahibi arkadaşımla aynı fikirdeyim sanırım,ayrıcada belirttim yorumumun içinde sanırım tekrara gerek varmı?
Çocuğum olduda sarktı olayı külliyen yalan bu konuya diyecek çok sözüm olur ama neyse,fetva vereceğin konuları sormuyorum ben sadece burun estetiği adına yorumumu yaptım herkes fikrini söylesin diyen konu sahibi arkadaşımla aynı fikirdeyim sanırım,ayrıcada belirttim yorumumun içinde sanırım tekrara gerek varmı?
ha bunun birde tersi vardır. yaptırmamışsındır,illa yaptırdın neden saklıyorsun diyenlerde vardır.aklıma gelmişken ben şunu komik buluyorum kızlar, burnunu yaptırmış belli, soruyosun et vardı diyo, abi söyle açıkça yaptırdım de millet ne dicek yani, yıllardır tanıyorum et met yok biliyorum yani, açıkça söylenmicek kadar ayıı bişeymi, para benim keyif benim de
ha bunun birde tersi vardır. yaptırmamışsındır,illa yaptırdın neden saklıyorsun diyenlerde vardır.
burnunu ve dudaklarını yaptırmışsın işte kardeşim. neden söylemiyorsun.
ya kardeşim yok bir şey. olsa dükkan senin dense de ,cıks, inanmazlar..
artık sonunda bunlara eee ,yaptırdım deyip yeter ki düşün yakamdan diyesi geliyor insanın
Bana kizanlar ya estetik yaptiranlar yada yaptirmayi dusunenler, anladim...
Cesitli bahanelerin ardina siginarak
Savunun bu fikri..
Takmissiniz bir saca gidiyor..
Baska taraftan hakli olamazsiniz cunku
Adiniz gibi biliyorsunuz saci dolayip duruyorsunuz.
Herneyse yarisi estetikli bir forum da tutupta bu konuyu acan ben suclu..
Son mesajimdir
Kapatilirsa sevinirim.
Konuyu tartismaya actim insan gibi
Ama hemen saldiriyorsunuz
Ne kadar alismissiniz
Klavyeden yaz babam yaz a
....
bu kadını tv de görmüştüm üstelik baya zengin bi adamın eşiydi
tabi aynı kişiyse
ama olayı baya baya abartmış
bunu yapan doktorlar da nası doktormuş anlamadım hiç mi bilmiyolar bu hale geleceğini
Bana kizanlar ya estetik yaptiranlar yada yaptirmayi dusunenler, anladim...
Cesitli bahanelerin ardina siginarak
Savunun bu fikri..
Takmissiniz bir saca gidiyor..
Baska taraftan hakli olamazsiniz cunku
Adiniz gibi biliyorsunuz saci dolayip duruyorsunuz.
Herneyse yarisi estetikli bir forum da tutupta bu konuyu acan ben suclu..
Son mesajimdir
Kapatilirsa sevinirim.
Konuyu tartismaya actim insan gibi
Ama hemen saldiriyorsunuz
Ne kadar alismissiniz
Klavyeden yaz babam yaz a
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?