Bu anket tam olarak şunu soruyor: Aynaya baktığında aklından ilk hangi “acaba” geçiyor? Burnunla selfie barışması mı, memelerin sütyenle imzaladığı ateşkes mi, botoksla mimiklerin emekliliği mi, liposuction ile vücudun fazla mesaiyi bırakması mı, yoksa bu işlere hiç bulaşmayıp sadece çekirdek çitleyerek bilgi toplamak mı? Kısacası kimimiz bistüriye göz kırpıyor, kimimiz dolguya mesafeli flörtte, kimimiz de “ben seyirciyim” diyerek tribünden izliyor. Peki siz bu konuda yorumunuz nedir?
Burun Estetiği
Meme Estetiği
Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı
Yüz Estetiği
Vücut Estetiği
Genital Estetik
“Bu bildirim bana neden geldi?” diyenler için küçük bir kamu spotu da ekleyelim:
Muhtemelen telefonun seni ruh eşin sandı, belki de algoritma aynaya kaç kere baktığını saydı… Merak etme, kimse seni ameliyathaneye zorla sokmuyor. Bu sadece bir anket; oy verip geçebilirsin, sessize alıp yoluna bakabilirsin. Ama “neden bana geldi” diye söylenmek, pastanenin önünden geçip “ben diyetteyim” diye bağırmaya benziyor. Kimse sana poğaça uzatmıyor, sakin ol
Burun Estetiği
Meme Estetiği
Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı
Yüz Estetiği
Vücut Estetiği
Genital Estetik
“Bu bildirim bana neden geldi?” diyenler için küçük bir kamu spotu da ekleyelim:
Muhtemelen telefonun seni ruh eşin sandı, belki de algoritma aynaya kaç kere baktığını saydı… Merak etme, kimse seni ameliyathaneye zorla sokmuyor. Bu sadece bir anket; oy verip geçebilirsin, sessize alıp yoluna bakabilirsin. Ama “neden bana geldi” diye söylenmek, pastanenin önünden geçip “ben diyetteyim” diye bağırmaya benziyor. Kimse sana poğaça uzatmıyor, sakin ol