Estetikle ilgili ilginizi en çok hangi başlık çekiyor?

• Ankete Katılan
    117

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
Emoji Skoru
3.165
Puanlar
1.158
Yer
İstanbul
Bu anket tam olarak şunu soruyor: Aynaya baktığında aklından ilk hangi “acaba” geçiyor? Burnunla selfie barışması mı, memelerin sütyenle imzaladığı ateşkes mi, botoksla mimiklerin emekliliği mi, liposuction ile vücudun fazla mesaiyi bırakması mı, yoksa bu işlere hiç bulaşmayıp sadece çekirdek çitleyerek bilgi toplamak mı? Kısacası kimimiz bistüriye göz kırpıyor, kimimiz dolguya mesafeli flörtte, kimimiz de “ben seyirciyim” diyerek tribünden izliyor. Peki siz bu konuda yorumunuz nedir?

Burun Estetiği
Meme Estetiği
Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı
Yüz Estetiği
Vücut Estetiği
Genital Estetik

Bu bildirim bana neden geldi?” diyenler için küçük bir kamu spotu da ekleyelim:
Muhtemelen telefonun seni ruh eşin sandı, belki de algoritma aynaya kaç kere baktığını saydı… Merak etme, kimse seni ameliyathaneye zorla sokmuyor. Bu sadece bir anket; oy verip geçebilirsin, sessize alıp yoluna bakabilirsin. Ama “neden bana geldi” diye söylenmek, pastanenin önünden geçip “ben diyetteyim” diye bağırmaya benziyor. Kimse sana poğaça uzatmıyor, sakin ol

Meme estetiği konularına sürekli bakıyorum. Yaptıracak kadar zengo olsaydım keşke. Ama araştırmak hoşuma gidiyor.
Ben üniversiteye gitmeden yapmak istiyorum..
benimki aşırı büyükler korkuyorum
Sırt ve omuz ağrısı o kadar fazla ki anlatamam
Yeni aldığım südiyenler yırtılıyor bol oluyor aşırı sıkıntı

Kaç yaşındasınız? Kaç beden kullanıyorsunuz? Bende durum tam tersi. Yeterince büyük değil, daha büyük olmasını isterdim. Beleşten böyle takas yapabilsek güzel olurdu. :)

Meme estetiği konularına sürekli bakıyorum. Yaptıracak kadar zengo olsaydım keşke. Ama araştırmak hoşuma gidiyor.
Bacim herkesin butcesine gore doktor var bence. Mesela 5000e de ust goz kapagi ameliyati yapan doltor var, 70000e de. Ben onu yaptirdim o yuzden onun fiyatlarini biliyorum. Eminim meme icin de oyledir. Arastirip icine sineni bulmak lazim.

Dudaklarım gerçekten çok ince. Hani ince deyip orta olanlar var benim öyle değil. O yüzden maddi imkanım elverdiğinde düzenli olarak dudak dolgusu yaptırmak istiyorum

Burun estetiğini çok isterdim, aklımda görüşeceğim doktorların ismi bile vardı. Kötü hasta deneyimlerini gördükten sonra vazgeçtim. Geçirdiğim ameliyat sonrası vücudum izi berbat iyileştiriyor ve çabuk toparlanamıyorum. Burunda da deforme olursa revizyonu karşılayacak durumum yok. O yüzden bundan vazgeçtim

Meme büyütme kesinlikle istiyorum. Ergenlikten beri hayalim. Sürekli dar giyinmek zorundayım. Azıcık bile bol bir şey giyersem dümdüz duruyor. Ama geçirdiğim ameliyat sonrası meme büyütme yaptırabilir miyim bilmiyorum. Eğer doktorum onay verirse olabilirim. Umarım onay verir. Çünkü bu durum özgüvenimi ciddi şekilde etkiliyor

Ergenlikte bişektomi yani yanak yağlarımı aldırmak istiyordum. Sonradan bunun çok kötü bir karar olduğunu düşündüm. Yaş geçtikte yanak yağları iyice gidiyormuş. Bu durumum o yaşlarda daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Kiloyu yanaktan, göbekten ve üst bacaktan alıyorum. Kilo dağılımım çok berbat. Bol giyinsem yanaklardan kilolu olduğumu düşünürler ama aslında zayıf biriyim.

Ortaokulda arkadaşlarım diş teli takarken ben takamamıştım. Maddi imkanımız elvermemişti. Daha sonrasında da ailem yaptırmak istememişti. Çene yapım geride, alt ve üst dişlerim birbirine hizalı değil. Hem çene ile ilgili bir işlem hem de tel tedavisi gerekiyor.

Umarım maddi imkanım toparlanır da isteklerimi yaptırabilirim. Umarım bunu okuyup işlem yaptırmak isteyenlerin de yeterli maddi imkanı olur da istediklerini yaptırabilirler. Bazı işlemler özgüveni ciddi şekilde arttırıyor. Çekinmeden gülmek, v yaka giysiler giymek (çatal görüntüsü olmadığı için çok kötü duruyor giyemiyorum) dudaklarıma dilediğim ruju sürmek istiyorum(çok ince olduğu için sadece doğal tonlar güzel duruyor)

Bir burun estetigi olsum hem bir sürü param gitti hem 10 gün sonra enfeksiyon kapıp acillerde ölümlerden döndüm ondan uzak dur bence bacım hem de daha istedigim gibi de olmadı bakalım olucak mı

Ben de yüzüme nazolabial çizgilerim için ve de alnım için bişeler yaptırmak isterdim,bizim genetik sıkıntılı, annem 38 yaşında kardeşime doğum yaptığında, torunun mu derlermiş, artık düşünün durumun vehametini :KK11:

Butunn isterdim ama bu burnumum eğri olmasından değil etli ve büyük olmasından alt çenem geriye doğru olduğu için.burnum büyük görünüyor lanet olsun 🤣😂

Yüz. Yaşlanmak değil ama yaşlı görünmekle ilgili takıntım var.
Ağır bir ameliyat geçirmiş biri olarak yüzle ilgili geçirilen ameliyat görüntülerine bakamıyorum. Yüze dikiş atılması korkutuyor. Yüz felci riski olur mu diye falan. Bilmiyorum ileride fikrim değişir mi ama şimdilik yüzle ilgili işlemler beni korkutuyor. Korkutmasaydı ileride ben de düşünebilirdim

Ben zamanla yaptırdım ilk ameliyat 2014 burun ve göz kapağı oldu
2. Ameliyat 2020 yine göz kapağı
Geçen yıl ise dolgu botoks ile tanıştım
Eski resimlerine kiyaslayinca 10 sene öncesi ve sonrası çok fark var gencmisim ama daha genç aydınlık dinamik ifade oldu ve bunu seviyorum hepsi zaten benim çok abartılı duran bir yer de yok bence estetik insanın kendini iyi mutlu hissetmesi için önemli bir kadın gerçekten rahatsızlık duymuş ise bir bölgesinden imkanlar dahilinde yaptirmasinda sakınca görmüyorum abartılara karşıyım

Benım memem yok ama sürekli sırt omuz ağrım var.
Memeni Yaptırınca da sırtın omzun boynun ağrıyacak
Telefon çağında boyun düzleşmen olacak😬hatta olmuştur bile

Bu anket tam olarak şunu soruyor: Aynaya baktığında aklından ilk hangi “acaba” geçiyor? Burnunla selfie barışması mı, memelerin sütyenle imzaladığı ateşkes mi, botoksla mimiklerin emekliliği mi, liposuction ile vücudun fazla mesaiyi bırakması mı, yoksa bu işlere hiç bulaşmayıp sadece çekirdek çitleyerek bilgi toplamak mı? Kısacası kimimiz bistüriye göz kırpıyor, kimimiz dolguya mesafeli flörtte, kimimiz de “ben seyirciyim” diyerek tribünden izliyor. Peki siz bu konuda yorumunuz nedir?

Burun Estetiği
Meme Estetiği
Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı
Yüz Estetiği
Vücut Estetiği
Genital Estetik

Bu bildirim bana neden geldi?” diyenler için küçük bir kamu spotu da ekleyelim:
Muhtemelen telefonun seni ruh eşin sandı, belki de algoritma aynaya kaç kere baktığını saydı… Merak etme, kimse seni ameliyathaneye zorla sokmuyor. Bu sadece bir anket; oy verip geçebilirsin, sessize alıp yoluna bakabilirsin. Ama “neden bana geldi” diye söylenmek, pastanenin önünden geçip “ben diyetteyim” diye bağırmaya benziyor. Kimse sana poğaça uzatmıyor, sakin ol
Yine de keşke biri bana pogaca uzatsa yani. Benim de beklentim o yonde 😬

Benım memem yok ama sürekli sırt omuz ağrım var.
Memeni Yaptırınca da sırtın omzun boynun ağrıyacak
Telefon çağında boyun düzleşmen olacak😬hatta olmuştur bile
Canım büyük gögüsler aşırı bir bel agrısı oluyor
Bende südiyenden belli eder benim aldığım südiyenler aşırı bol oluyor birde yırtılıyor südiyen askısını ben çok sıkıyorum sarkma var
Gögüslerim aşırı ağrıyor bazen yatarken nefes alamıyorum
Bir çok kez hastaneye gittim
Bel agırısının tek sebebi gögüs değildir doğrudur ama gögüs büyüklüğü de aşırı agrı yapıyor

Valla komplesi olur yani ayırt etmiyorum

cok iyi anliyorum , hic cekmeyin hemen olun yasiniz müsaitse ve maddi durumunuz yeterliyse... ben ameliyatımı oldum ertesi gun hic ameliyat olmamiscasina ayaktaydım , kolunu kaldiramazsin falan demişlerdi daha once tecrübeli olanlar, ama ben ertesi gun sacimi dahi taradım . korkulacak hicbir sey yok, hatta hayatta aldigim en iyi karar. gecmis olsun şimdiden

Back
X